Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 4:18 pm Temat postu: |
|
|
A ból jajników o niczym nie świadczy. Czasami bolą i już. Może to być wynikiem
- owulacji
- zapaleniem
- a czasami bolą ot tak .
Czasami wydaję się nam ,że bolą jajniki a tak naprawdę boli zupełnie co innego. Nie doszukuj się teraz objawów ciążowych. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
awaria
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 5:44 pm Temat postu: |
|
|
witam wszystkich . przed wczoraj wieczorem byl u mnie chlopak . nie uprawialismy seksu tylko ja go doprowadzilam do orgazmu po 1 razie jak zawsze poszedl do lazienki wytarl wszystko umyl rece itp . czy jest jakas mozliwosc ze np plemniki zostaly pod paznokciami ?? bo jezeli umyl rece i minelo jakies 20 min i on mi zaczol robic dobrze czy jest jakas mozliwosc zeby doszlo do zaplodnienia ?? a i dodam ze ostatnio mam dziwne odstepy pomiedzy okresem wahaja sie od 26 dni do 35 . a ja sobie licze zawsze ze 31 dni trwa caly okres . od jednej do drogiej . wiec liczylam sobie na poniedzialek i wyszlo ze to byl ostatni dzien nie plodny wiec co o tym myslicie?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jaaaa19
|
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 5:44 pm Temat postu: |
|
|
hej dziewczyny;)
kupiłam dzisiaj test i jutro rano go zrobie:)
3majcie kciuki ;* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kamaa
|
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 6:46 pm Temat postu: |
|
|
Hej dziewczyny dózo czy tam tu i tam wkoncu trafiłam do was i mam do was kila pytan moze wy mi powiedziecie bo juz trosze sama głupieje Otóż tak ostatni okres mialam 28kwietnia no dzis juz jest 30czerwca i nadal nie mam okresu juz 2 okresów nie dostałam zawsze miałam regularny okres co 30 dni max spuzniał mi sie 1-2dni nigdy tyle dodam do tego ze mi miałam w ostatnim czasie zadnego dozego stresu nie odchudzam sie i zadnyvh lekarst czy cos w tym stylu.U ginekologa byłam ostatnio 8 czerwca robił mi badanie usg i powiedział ze nic nie widzi wiec nie jestem w ciay i mam poczekac na okres az bedzie ale powiem szczeze co cos nie jestem tego pewne troche ogolnie robiłam jakos 2 tyg temu testy i 2 wyszły ze tak bhyło widac 2 kreski ale nie mega mocno a 2 ze nie jestem wiec nie wiem powiem ogolnie ze teraz nie mam kasy zeby isc zrobic badania krwi wiec mam do was pytanie czy moge byc jednak w ciazy czy to mozliwe ze nic wtedy jeszcze nie było widac na usg ??ogolnie zadnych zabezpieczen nie uzywam z narzyczonym ale za kazdym dojsciem wychodził chociasz wiem ze jest prawdopodobne ze mogło tez dojsc do zapłodnienia bo im tam zawsze w trakcie nieraz potrafi wyjsc kilka kropli prosze odpiszcie mi bo jzu trosze głupieje co jest dodam ze do ginekolga ide w poniedziałek ale doracie mi dzieki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 8:00 pm Temat postu: |
|
|
kamaa hmm dziwne ... czasem lekka kreska wystarczy zeby byc w ciazy. Ale tak to jest z testami aptrecznymi. jesli bardzo sie denerwujesz zrob test z krwi BHCG. Da ci 100% pewnosc, az jestem dziwna ze lekarz Ci jej wczesniej nie zlecil _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
awaria
|
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 8:23 pm Temat postu: |
|
|
a odpisze ktos na moje ptanie?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 8:44 pm Temat postu: |
|
|
jesli dobrze umyl rece to nie powinno byc ryzyka, a na nastepny raz pomyslcie nad kolejnoscia zeby sobie stresu oszczedzic. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
awaria
|
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 9:34 pm Temat postu: |
|
|
a jak zle umyl rece ??
Dodano po 22 minutach:
a zapytam tak to bylo w ten poniedzialek czy jest jeszcze jakis sens isc po tabletke po ??nie wiem czy to ma cos wspolnego z tym ale dzisiaj strasznie mnie boli glowa i jajnik lewy . dzisiaj mi przypada owulacja . z tego co wiem to on nawet nie dotyka spermy palcami tylko papierem toaletowym . pozniej wyciera rece w nastepny papier a poten je myje pod woda |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 9:42 pm Temat postu: |
|
|
awaria jak zle umyl rece to i tak plemniki w niedogodnym srodowisku krotko zyja. Aczkolwiek to nie zwalnia z myslenia ale tez nie popadajmy w paranoje.
Na tabletke po jest juz za pozno jesli minely 72h. jak by sie tak w ciaze zachodzilo to przy gimnazjach powstawaly by przedszkola, smutne ale prawdziwe. Wg mnie tabletka i tak niepotrzebna. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
awaria
|
Wysłany: Sro Cze 30, 2010 9:54 pm Temat postu: |
|
|
wydaje mi sie ze ciazy z tego nie bedzie ale wole zapytac . denerwoje mnie tylko ten bol glowy ;/ dzisiaj sa 42 dodziny jutro ok 22 sa 72 o ile dobrze licze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|