Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Plus123
Wysłał podziekowań: 13 Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach
|
Wysłany: Sob Lip 31, 2010 2:22 pm Temat postu: |
|
|
dziewczyny mam do was dośc głupie pytanie, ale jednak wolę się upewnic, a wasze porady nie raz mi pomogły
kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia, ale było to bardzo krótkie, trwało nie całą minutkę, ponieważ bałam się dalej kontynuowac to z obawy przed niechcianą ciążą .. wytrysku oczywiście nie było ani we mnie ani na zewnątrz ani .. w ogóle chłopak powiedział, że mało co poczuł nawet ..
moje pytanie brzmi: nie ma szans na żadną ciążę : ?
dodam, że to był 21 dzień cyklu .. _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
betty1234
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sie 01, 2010 1:39 pm Temat postu: Czy mogę być w ciąży? Co myślicie? |
|
|
Witam okres miałam 3 lipca, z mężem współżyliśmy 17,18 i 19 lipca bez zabespieczenia tylko stosunek przerywany.Długość mojego cyklu to tak około 30- 32 dni hmmm i teraz myślę
----REGULAMIN!! NIe pisz nowych tematów skoro istnieją pokrewne !---tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Nie Sie 01, 2010 3:11 pm Temat postu: |
|
|
betty1234 ciaza jaknajbardziej mozliwa bo byly to akurat dni plodne.
Stosunek przerywany ni ejest metoda antykoncepcyjna i prawdopodobienstwo ciazy jest duze, szczegolnie jesli maz wyszedl na krotka chwile przed wytryskiem.
Gdyby miesiaczka sie spoznila zrob test najlepiej z krwi bhcg - da 100% pewnosc _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
betty1234
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sie 01, 2010 3:25 pm Temat postu: |
|
|
Tak na krótko przed ....jutro kupię test,bo mogę już zrobić tak?Wiem że to nie jest metoda,dlatego pytam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Nie Sie 01, 2010 5:00 pm Temat postu: |
|
|
Minimum 14 dni po stosunku, czyli najlepiej zrobic minimum 2 sierpnia albo w dniu spodziewanej miesiaczki. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 10:48 am Temat postu: |
|
|
plus po co piszesz 2x to samo?
przeciez kazdy widzi post
co do pytania.. jesli nie było wytrysku w srodku to nie ma mowy o ciazy. i skoro boisz sie ciazy to po co kochacie sie bez zabezp? chcecie zostac szybko rodzicami tak? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 10:58 am Temat postu: |
|
|
Plus123 nie powielaj postów _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 11:38 am Temat postu: |
|
|
wind_of_hope - no przepraszam, powtórzyłam pytanie, gdyż myślałam, że nikt go nie zauważył
nie, nie planujemy szybko zostac rodzicami i nie mamy takiego zamiaru na razie ..
to było jakby to ując "pod wpływem chwili", która szybko się zakończyła, ponieważ ja uznałam, że lepiej "nie wywoływac wilka z lasu", czyli nie robic czegoś co może później zakończyc się tym, czego nie chciałam ..
to trochę nieodpowiedzialne, ale wytrysku nie było, wiem, że preejakulacie nie ma plemników (lub są upośledzone), a można w ciążę zajśc jedynie tusz przed wytryskiem, którego w moim przypadku w ogóle nie było, a jak to chłopak ujął, że ledwo poczuł ..
wiem, że to głupie pytanie pytac się o coś co jest oczywiste, ale wolę po prostu się upewnic raz, a dobrze, a forum jest od tego, żeby zadawac i odpowiadac na pytania ..
z góry dziękuję bardzo za odpowiedz wind
Dodano po 1 minutach:
no i przepraszam za powielanie postów, więcej się to nie powtórzy _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Sie 02, 2010 9:17 pm Temat postu: |
|
|
dobrze dobrze juz nie tłumacz sie na przyszlosc pamietaj ze ślepcow tutaj nie ma predzej czy pozniej i tak ktos odpisze _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Plus123
|
Wysłany: Wto Sie 03, 2010 9:55 am Temat postu: |
|
|
no chyba raczej nie ma skoro odpisują hehe
chyba byłam niezbyt cierpliwą osobą
no, ale wiem już wszystko, czyli raczej to niemożliwe ?
dziękuję wind i pozdrawiam ;* _________________ im mniej wiesz tym lepiej śpisz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|