Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.26

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Plus123

Wysłał podziekowań: 13
Otrzymał 33 podziękowań w 32 postach

PostWysłany: Sob Lip 31, 2010 2:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny mam do was dośc głupie pytanie, ale jednak wolę się upewnic, a wasze porady nie raz mi pomogły Wink

kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia, ale było to bardzo krótkie, trwało nie całą minutkę, ponieważ bałam się dalej kontynuowac to z obawy przed niechcianą ciążą .. wytrysku oczywiście nie było ani we mnie ani na zewnątrz ani .. w ogóle Wink chłopak powiedział, że mało co poczuł nawet ..
moje pytanie brzmi: nie ma szans na żadną ciążę Rolling Eyes : ?

dodam, że to był 21 dzień cyklu .. Wink
betty1234

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sie 01, 2010 1:39 pm    Temat postu: Czy mogę być w ciąży? Co myślicie? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam okres miałam 3 lipca, z mężem współżyliśmy 17,18 i 19 lipca bez zabespieczenia tylko stosunek przerywany.Długość mojego cyklu to tak około 30- 32 dni hmmm i teraz myślę Wink

----REGULAMIN!! NIe pisz nowych tematów skoro istnieją pokrewne !---tosia81
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Sie 01, 2010 3:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

betty1234 ciaza jaknajbardziej mozliwa bo byly to akurat dni plodne.
Stosunek przerywany ni ejest metoda antykoncepcyjna i prawdopodobienstwo ciazy jest duze, szczegolnie jesli maz wyszedl na krotka chwile przed wytryskiem.

Gdyby miesiaczka sie spoznila zrob test najlepiej z krwi bhcg - da 100% pewnosc

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sie 01, 2010 3:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tak na krótko przed ....jutro kupię test,bo mogę już zrobić tak?Wiem że to nie jest metoda,dlatego pytam Wink
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Sie 01, 2010 5:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Minimum 14 dni po stosunku, czyli najlepiej zrobic minimum 2 sierpnia albo w dniu spodziewanej miesiaczki.
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Sie 02, 2010 10:48 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

plus po co piszesz 2x to samo?
przeciez kazdy widzi post Smile
co do pytania.. jesli nie było wytrysku w srodku to nie ma mowy o ciazy. i skoro boisz sie ciazy to po co kochacie sie bez zabezp? chcecie zostac szybko rodzicami tak? Cool Confused

Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pon Sie 02, 2010 10:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Plus123 nie powielaj postów

Powrót do góry
Plus123

PostWysłany: Pon Sie 02, 2010 11:38 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope - no przepraszam, powtórzyłam pytanie, gdyż myślałam, że nikt go nie zauważył Cool
nie, nie planujemy szybko zostac rodzicami i nie mamy takiego zamiaru na razie ..
to było jakby to ując "pod wpływem chwili", która szybko się zakończyła, ponieważ ja uznałam, że lepiej "nie wywoływac wilka z lasu", czyli nie robic czegoś co może później zakończyc się tym, czego nie chciałam .. Rolling Eyes
to trochę nieodpowiedzialne, ale wytrysku nie było, wiem, że preejakulacie nie ma plemników (lub są upośledzone), a można w ciążę zajśc jedynie tusz przed wytryskiem, którego w moim przypadku w ogóle nie było, a jak to chłopak ujął, że ledwo poczuł .. Wink
wiem, że to głupie pytanie pytac się o coś co jest oczywiste, ale wolę po prostu się upewnic raz, a dobrze, a forum jest od tego, żeby zadawac i odpowiadac na pytania .. Smile

z góry dziękuję bardzo za odpowiedz wind Wink

Dodano po 1 minutach:

no i przepraszam za powielanie postów, więcej się to nie powtórzy Wink Rolling Eyes
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Sie 02, 2010 9:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dobrze dobrze juz nie tłumacz sie Smile na przyszlosc pamietaj ze ślepcow tutaj nie ma Razz predzej czy pozniej i tak ktos odpisze Smile Cool

Powrót do góry
Plus123

PostWysłany: Wto Sie 03, 2010 9:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no chyba raczej nie ma skoro odpisują hehe Mr. Green
chyba byłam niezbyt cierpliwą osobą Embarassed

no, ale wiem już wszystko, czyli raczej to niemożliwe Wink ?

dziękuję wind i pozdrawiam Wink ;*
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 30 z 41