Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.26

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
ona1234

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Lip 29, 2010 9:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam:)

To jeszcze raz ja i przepraszam za moje natręctwo.
(Jakiś czas temu pisałam, że obawiam się ciąży- był petting, nie było wytrysku, mógł być preejekulant oraz mam nieregularne miesiączki. Pamiętacie?)
Od kilku dni boli mnie brzuch i sama nie wiem , co to może oznaczać, bo okres póki co się nie pojawił... Otóż boli mnie głównie podbrzusze, ale w różnych częściach- raz z jednego boku, raz z drugiego, raz na środku. Co to może oznaczać? Czy takie bóle mogą występować w ciąży?

Z góry dziękuję.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Lip 29, 2010 9:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ona1234 ciazy to napewno nie oznacz - nie bylo wtrysku nie ma ciazy. Nie wałkujmy tego po raz setny.

Boli cie brzuch na okres, na dniach dostaniesz. Stresujac sie tylko go opozniasz. Wyluzuj dziewczyno bo jak tak dalej pojdzie to skonczysz w najlepszym wypadku u psychologa w najgoryszm na oddziale zamknietym.
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Lip 29, 2010 10:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli nie było wytrysku to w ciazy tez nie jestes bo niby jak? Smile
nie ma takiej opcji. bol brzucha moze oznaczac zblizajacy sie okres Smile a test robiłas?

Powrót do góry
ona1234

PostWysłany: Czw Lip 29, 2010 10:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie, nie robiłam. Liczyłam na okres Razz
Jednak niestety się nie pojawił... Brzuch mnie boli i boli, a jego nie ma. To mnie martwi. Poza tym tak jak kiedyś mówiłam- brzuch mam raz większy, raz mniejszy...Zupełnie nie wiem czemu. Nie chodzi nawet o to, że mi to przeszkadza, ale nie wiem, co to może być...
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Lip 29, 2010 10:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

MAsz brzuch wiekszy bo przed okresem woda w organizmie sie zatrzymuje i sie "puchnie". NAwet mowili o tym ostatnio w telewizji - nie mowiac o doswiadczeniach wlasnych. Przestan sobie wreszcie wkrecac i doszukiwac sie objawow!

PostWysłany: Czw Lip 29, 2010 10:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobrze- zrozumiałam.

Jednakże przecież to forum, wydaje mi się, właśnie służy do tego, by zadawać pytania w razie jakichkolwiek wątpliwości...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Lip 29, 2010 10:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no tak ale ile razy mozna pytac o to samo? człowiek nie maszyna tez czasem nerwy puszczaja Cool

Dodano po 31 sekundach:

zrob test i dowiesz sie wszystkiego Smile nie ma co gdybac

Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Pią Lip 30, 2010 3:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ona1234 forum jest od pytania owszem ale nie od pytania ciągle o to samo. No ile można pisać w kółko jedno i to samo?? Dlaczego nie zrobisz testu skoro masz wątpliwości co do naszych odpowiedzi. Jedno siusianie i masz problem z głowy. Nie rozumiem jak można się stresować i nie zrobić testu.

Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Lip 31, 2010 12:39 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Coś bym napisała ale się pohamuję... chociaż nie jest mi łatwo i mnie "palce" świerzbią... .

Wysłał podziekowań: 0

Ostrzeżeń: 1
PostWysłany: Sob Lip 31, 2010 1:56 pm    Temat postu: Prosze o swoje opinie. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanie . Uprawiałam sex . To byl moj pierwszy raz bylo to 4.07 nic mnie nie bolalo i nie krwawilam . Dostałam okres 16.07 lecz trwal 2 no niecale 3 dni i zrobilam test gdzie wyszla jedna kreska czyli negartywny . Lecz moja pipa - wypadałoby używać normalniejszych określeń jest spuchnieta i nie wiem dlaczego Sad Zabezpieczylismy sie . Boje sie ze moze byc cos nie tak lub co gorsza ze moge byc w ciazy co sadzicie .?

--- Przeczytaj REGULAMIN zanim cokolwiek napiszesz. Nie zakładamy nowych tematów skoro istnieją pokrewne a tytuł powinien sugerować problem. Nie zadawaj tych samych pytań w kilku tematach. I tak na marginesie "pipa" uważasz ,że to słowo jest odpowiednie i przede wszystkim opisuję kobiecy narząd...no wybacz ale o słownictwo trzeba dbać tym bardziej KOBIETA..wstyd!---tosia81
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 29 z 41