Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Krupnik1
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 8:45 pm Temat postu: Stosunek |
|
|
Witam. Na poczatek dodam ze nie jestem pelnoletni.
Wraz z moja dziewczyna chcielismy tego sprobowac.. Ja 6h przed tym się masturbowałem i spuściłem dużą ilosc, lecz moja sperma nie była biała gęsta, lecz rzadka i żółta... Kąpalismy sie w ciepłej wodzie z mnóstwem ilości płynu do kąpieli.. Chemia przyczynia się do niszczenia plemnikow, a ciepla woda scina bialko... Uprawialismy to w wannie, lecz ja nie czulem wytrysku. Niewiem czy to przez podniecenie czy moze rzeczywiscie nic nie bylo. Moja partnerka byla bardzo "sliska". Robilismy to w pozycji " ona na mnie" siedząc. Po stosunku większosc czasu stalismy lub siedzielismy. Jakie jest prawdopodobieństwo ciąży? Strasznie się boję i denerwuję, zrobilismy to 4.VIII o północy. Czy jakikolwiek test ciążowy coś by teraz pokazał? Proszę o pomoc... Albo czy istnieje mozliwosc "WYMUSZENIA" owulacji? miesiączke ma za tydzień, a do tej pory moze byc za późno... Jezu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 9:42 pm Temat postu: |
|
|
Krupnik1 oj dzieci dzieci.... no ale po kolei
1. Oddales mocz i umyles dokladnie czlonka przed stosunkiem (a po masturbacji)?
2. No jesli za tydzien ma miec okres, to teoretycznie jest po owulacji wiec miala dni niepllodne - przy zalozeniu ze ma regularne cykle
3. test ciazowy po 1 dniu nic nie wykaze - minimum 14 dni od sytuacji
4. Dziwne ze nie czules ze miales wytrysk
Cytat: | Albo czy istnieje mozliwosc "WYMUSZENIA" owulacji? | nie wiem czy dobrze oboje rozumiemy slowo "owulacja". Owulacja to "wypuszczenie" komorki jajowej... w tym czasie mozliwe jest zaplodnienie.
Podsumowujac:
Podpytaj czy dziewczyna ma regularne miesiaczki jezeli do miesiaczki zostalo tydzien, lub mniej to nie ma szans na ciaze. Jesli jednak 14-10 dni do miesiaczki zostalo to radzilabym sie powaznie zastanowic czy byl wytrysk czy nie. Jesli byl wytrysk to radze w ciagu 72h od stosunku udac sie do ginekologa po tabletke po.
A na nastepny raz wydajcie kieszonkowe na prezerwatywy, bo chyba lepiej wydac 8 zl na paczke gumek niz potem wydawac kase na wyprawke dla dziecka _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 9:44 pm Temat postu: |
|
|
Oj a nie można było pomyśleć o zabezpieczeniu??? Teraz macie niestety problem bo nic nie wiadomo.
Test ciązowy wyjdzie wiarygodny dopiero po dniu spodziewanej miesiączki.
"wymuszenie owulacji" nie ma czegoś takiego. Owulacja to moment kiedy właśnie jest największa szansa na zapłodnienie.
Ilo dniowe ma dziewczyna cykle ? _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Krupnik1
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 9:48 pm Temat postu: |
|
|
2 miesiące temu miała pod koniec miesiąca, a mięsiąc temu a w połowie. Ale nawet jeśli był wytrysk, to naprawdę musiałbyc mały. Czy nadal istnieje mozliwosc? Czytałem że chłopak naprawde musi się postarac. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 9:53 pm Temat postu: |
|
|
Mały czy duży to nie ma nic do rzeczy. Zawsze jakieś plemniki w spermie są nawet tej minimalnej ilości. NIe wiem czy był wytrysk skoro go nie poczułeś...hmmm dziwne ale mogło się zdarzyć .
Niestety nic nie poradzimy . Popełniliście błąd i nie rozumiem dlaczego się nie zabezpieczyliście. Skoro wszystko było planowane to na co liczyliście? Nic niestety nie poradzimy tylko trzeba liczyć na to,że dziewczyna miała dni niepłodne. _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Krupnik1
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 9:58 pm Temat postu: |
|
|
A czy moze byc tez tak ze po prostu Zginęły?
Moze po prostu sie boje.. Nie.. Wytrysku w taki mrazie nie było... Na pewno.... Nie. nie ma szans... DObra... pfuuu..... Nic nie będzie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Czw Sie 05, 2010 10:14 pm Temat postu: |
|
|
to Ty po wytrysku wskoczyłes do wanny i zaczeliscie sie kochac w wodzie? a oddałes mocz? jesli nie to spora czesc została w cewce moczowej. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 1:18 am Temat postu: |
|
|
Ciekawa hipoteza - mały wytrysk albo ze w 2 wytrysku nie ma plemników... ciekawa - człowiek cały czas spotyka nowości.
No tak jak wczesniej pytalam... czy oddał mocz po masturbacji... odzpowiedzi nie uzyskalam ale jesli nie oddal tego moczu to moje gratulacje.
Z tego co chlopak pisze dziewczyna ma nieregularne cykle wiec w polaczniu z plemnikami w cewce moczowej.... ryzyko istnieje ciazy i to nie male... no tak to jest jak sie oszczedza kieszonkowe... a zabiera sie za seks. Sory Winnetou ... _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 12:22 pm Temat postu: |
|
|
Miii spokojnieeeeeeeeeeeeeeeee nie nerwuj sie tak
to nie Twoj problem a ich
nam tylko pozostaje pogratulowac głupoty.
kto o zdrowych zmysłach sie masturbuje, myje sie, nie oddaje moczu i pcha sie do stosunku?!!! ehhh _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
SrV
|
Wysłany: Pią Sie 06, 2010 4:21 pm Temat postu: |
|
|
witam moja dziewczyna dostala @ wiec ciazy nie jest xD ale jej przyjaciolka twierdzi ze w ciazy moze wystepowac okres ;O ja osobiscie w to nie bardzo wierze poniwaz co to okres to chyba kazdy wie i nie jest mozliwe ze wystapi on po zaplodnieniu =) wiec powiedzcie mi jak to jest wg was? pytam z czystej ciekawosci =d |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|