Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy jestem w ciąży part.26

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
awaria

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Sie 14, 2010 9:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale my sie zabiezpieczamy juz . tylko poprostu raz mu sie gumka zsunelA I o to caly problem
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Sob Sie 14, 2010 9:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to poczekaj i zrob test jesli @ sie nie pojawi. No sytuacja byla ryzykowna, ale nie sadze zeby bylo duze prawdopodobienstwo ciazy... aczkolwiek jakies tam jest... wiadomo jak sie gumka zsunie to roznie bywa. Spokojnie, pamietaj ze nerwy opozniaja tylko okres.

A bralas antybiotyki? Zmienialas klimat? Byly jakies czynniki ktore mogly ci opoznic miesiaczke?

PostWysłany: Sob Sie 14, 2010 9:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie bralam tabletek . tylko moze 3 razy pilam ocet . ale to chyba nie ma nic wspolnego
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Sie 14, 2010 9:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

piłaś ocet? Neutral Myślałam że nic mnie już nie zaskoczy...

No ale wracajac do ciazy to poczekaj... i sie nie denerwuj bo to nic nie da

PostWysłany: Sob Sie 14, 2010 10:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale nie pilam go w duzych ilosciach . na szkolanke wody moze lyzka i tylko 3 razy w mc
Powrót do góry
tosia81
Moderator

Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach

PostWysłany: Sob Sie 14, 2010 10:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przepraszam ale pierwsze słyszę ...po co piłaś ocet??

Powrót do góry
awaria

PostWysłany: Sob Sie 14, 2010 10:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

najlepszy jest jablkowy . spala tluszcz przyspiesza spalanie materii usuwa wode z organizmu czyli poprostu zeby stracic kg . ale pilam normalny i jakos przestalam a normalny niszczy krwinki czerwone
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Sie 14, 2010 10:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wlasnie... ocet jest szkodliwy jak diabli :/

PostWysłany: Sob Sie 14, 2010 10:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ale nie jablkowy .
Powrót do góry
Konstanth222

PostWysłany: Nie Sie 15, 2010 11:56 am    Temat postu: Ciąża czy obawy? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam pytanko, pieściłem się ze swoją dziewczyna, i emocje nas troche poniosły, tzn.. wydobywał mi się proejakulat, mój penis był czerwony i ogólnie był mokry. Moja dziewczyna na mnie siedziała i TROCHE wsadziłem jej penisa do pochwy, dosłownie 4-5 centymetrów, nie przebiłem jej błony tak więc jest jeszcze dziewicą, trwało to około 5-7 sekund... Czy jest możliwa ciąża? martwimy się. Dodam też że robiliśmy to 7-8 dni przed okresem, okres był dosc słaby i krótki, bo miesiąc temu miała bardzo mocny.

---Proszę najpierw zapoznać się z REGULAMINEM!
Nie zakładaj nowych tematów skoro istnieją pokrewne---tosia81
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Następny
Strona 37 z 41