Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
karolinad
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 12:00 am Temat postu: |
|
|
chyba zrobię ten test, dla świętego spokoju i żeby się nie stresować. dziękuję za pomoc... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 8:41 am Temat postu: |
|
|
Magdalena1310 testy negatywne więc ciązy nie ma. Brak okresu może być spowodowany najróżniejszymi sprawami.
karolinad nie ma ciazy. Spokojnie _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
donia17
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 10:51 am Temat postu: ????? |
|
|
Witam serdecznie wszytkich mam takie pytanie. Robiłam wczoraj test BOBO TEST pierwsza kreska mocnA zaś druga bardzo ale to bardzo blada pawie nie widoczna i nie wiem jak mam traktowac wynik staramy się z męzem o dziecko . kochaliśmy się w dni płodne . miesiączke praktycznie powinnam mieć dopiero 15 czerwca . prosze odp .
P>S zrobie jeszcze test 15 w dniu miesiączki dla pewności.
Choc powiem Wam od 2 tyg boli mnie czasami na dole brzucha takie przejściowe bóle jak bym miąła dotać okres, piersi od jakiś 4 dni zaczęły mnie boleć znaczy sutki zrobiły się bardzo wrażliwe. temp podwyższona od tygodnia od 36,8-37,0
---- Przeczytaj REGULAMIN zanim zaczniesz korzystać z forum !. Nie zakłada się nowych tematów skoro istnieją pokrewne i przede wszystkim nie piszę się tych samych postów kila razy ----tosia81 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
AsiaF
|
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 11:08 am Temat postu: |
|
|
Tak z ciekawości - dlaczego pisze Pani swoje posty (takie same zresztą ) w trzech tematach ? Regulamin forum chyba na to nie pozwala...
Jeśli chce się Pani upewnić, że jest Pani w ciąży wystarczy zrobić test z krwi w laboratorium (sporo było o tym na forum).
Co do bólów brzucha - podobne do miesiączkowego występują na początku ciąży...
Po terminie miesiączki test już wyjdzie wiarygodny. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karolinad
|
Wysłany: Sob Cze 12, 2010 3:42 pm Temat postu: |
|
|
ból jajników już ustąpił. ide po test do apteki żeby mieć spokój. potem napiszę
wszystko w jak najlepszym porządku dziękuję za wsparcie. do usłyszenia, mam nadzieję za jakieś 2 lata kiedy to będę pytać o objawy bo będę czekać na nie z niecierpliwością |
|
Powrót do góry |
|
|
|
donia17
Ostrzeżeń: 1
|
Wysłany: Nie Cze 13, 2010 8:05 am Temat postu: |
|
|
Witam zrobiłam sobie drugi teścik i kreseczka druga sie pojawiła juz cimniejsza niż dwa dni wcześniej Chyba się udało |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tosia81 Moderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 101 podziękowań w 101 postach
|
Wysłany: Nie Cze 13, 2010 10:30 am Temat postu: |
|
|
Gratuluję i zapraszam do działu "ciąża i poród" _________________ Jestem mamą ))
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mondziaa
|
Wysłany: Nie Cze 13, 2010 12:34 pm Temat postu: ll |
|
|
hej dziewczyny :)mam takie pytanie bo juz sama głupieje powoli zawsze miałam reguralny okres ostatnio dostałam 27 kwietnia dzis jest juz 13 czerwca wiec juz troche mi sie spuznia mam dóza nadzieje ze jestem w ciazy:) byłam 7 czerwca u ginekologa zrobił mi badanie dopochwowe ale powiedział ze nic nie ma i dał mi jakis tabletki na wywołanie okresu jakies duphastan albo duphostan ogolnie znajomi mi odradzali je brac bo jak jednak moge byc to czasem zebym przez to nie poroniła a chce bardzo tego dzidziusia wiec moje pytanie brzmi czy mozliwe by było ze na badaniu usg mogło jeszcze by nic nie wyidac ??a i jeszcze jedno wczesniej jakos z 2 tyg temu robiłam 2 testy jeden wyszedł na nie a 2 tak ze ledwo widziałam ta druga kreske prosze was o szybkie odpisanie mi na mojen pytania bo juz troszke wariuje z tego powodu dzieki:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Nie Cze 13, 2010 1:55 pm Temat postu: |
|
|
Duphaston dostałaś.
Ciąża jest bardzo prawdopodobna.
Zrób test z krwi bHCG w każdym lab go robią koszt ok 30 zł a pewność 100%.
USG nie wykazuje ciąży w pierwszych fazach, aczkolwiek wprawne oko rozpozna po zmianach w błonie jamy macicy że coś się zaczyna dziać. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Mondziaa
|
Wysłany: Nie Cze 13, 2010 3:03 pm Temat postu: ll |
|
|
no oki ja mam taka nadzieje ze jestem w tej ciazy ale czy moge brac te tabletki Duphaston chyba nie co??bo boje sie zebym czasem nie poroniła odpisujcie dziewczyny :)dzieki wielkie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|