Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 5:01 pm Temat postu: |
|
|
ten plyn z podniecenia to preejakulat i w nim nie ma plemnikow wiec nie masz czego sie obawiac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
oliwka18
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 11:45 pm Temat postu: |
|
|
witam wszystkich
to znowu ja...niestety....i znów czekam na radę
26 lutego miałam normalny okres, w czwartym dniu miesiączki kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia z tym ze u niego nie bylo wytrysku... potem 6marca tez kochalismy sie tyle ze z gumka. nie pekla ani nic z tych rzeczy....ale w miesiacu w ogole nie milam sluzu plodnego (a zawsze jest bardzo obficie) i dotego mam takie straszne bole brzucha!! Szczególnie po prawej stronie....boli niemiłosiernie...cale podbrzusze zreszta tez
boje sie jestem w ciąży....
Kiedy moge zrobic test??
Czekam na odpowiedz i z góry bardzo dziekuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Czw Mar 20, 2008 11:55 pm Temat postu: |
|
|
Jeśli najpierw nie doszło do wytrysku, a później z zabezpieczeniem nic się nie stało to niby dlaczego (i jakim cudem?!) miałabyś być w ciąży? _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Domini_ka
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 10:24 am Temat postu: ciaza?!! |
|
|
czesc !
mam juz dosc martwienia sie na zapas,wiec zwracam sie do WAS
sluchajcie ...w grudniu uprawialam seks z chlopakiem i pekla nam prezerwatywa i troche wlecialo do srodka ;/
po dwoch godzinach od tego zdarzenia wzielam escapelle...
3 dni po tym dostalam krwawien (nie zwiazanych z okresem,bo okres mialam dostac za miesiac)
balam sie jak cholera ....
zrobilam dwa testy i wyszlo ze nie jestem
przez 3 miesiace mialam normalny okres,bylo dobrze.
18.03 dostalam 4 miesiaczke i niestety ale po 3 dniach mi sie skonczyla,podczas niej nie bolal mnie w ogole brzuch (jak to bywa zazwyczaj),byl bardzo maly...:/
kiedys slyszalam,ze dziewczyna mialam 4 miesiace okres i byla w ciazy ...;/czy to mozliwe ???
wiem...
moze jestem przewrazliwiona na tym punkce,ale ciaza bylaby najgorsza rzecza jaka moglaby mnie spotkac ...;(
blagam o pomoc :*
---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
oliwka18
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 11:15 am Temat postu: |
|
|
dzieki karioka ale strasznie martwi mnie ten brak śłuzu i bóle brzucha...czy to mogą być objowy ciąży????? mogę zrobić test....
pozdro All |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 12:03 pm Temat postu: |
|
|
Eee, wątpię w to że jesteś w ciąży NIE było wytrysku! A samo dziecko się nie "wytworzy" Pozdr! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 12:26 pm Temat postu: |
|
|
Domini_ka nie jestes w ciazy spokojnie. wziełas bardzo szybko tabsa- napewno zadziałał,ale moje pytanie brzmi:
czy aby niepotrzebnie "faszrowałas" sie ta chemia? mialas wtedy płodne?owulacje? bo jesli nie to niepotrzebnie ja brałas,,,no chyba ze byłas w połowie cyklu- to rozumiem.
spokojnie. wszystko ok nie słuchaj plotek najlepiej zapytac sie swego lekarza gin a nie wierzyc plotom _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
klio
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 1:32 pm Temat postu: ciaza podczas okresu? |
|
|
Witam, nie wiedziałem gdzie założyć temat więc zrobiłem to tutaj. CHicałbym sie zapytać Was o pewna sprawę, a mianowicie zajście w ciąże podczas okresu??naczytałem się dużo i w ogóle z tego co wiem jest to bardoz rzadkie zjawisko ale...wlaśnei kochałem się z moja dziewczyną bez zabezpieczenia podczas okresu to był jej pierwszy dzień i nie do końca "doszedłem w niej" że tak to ujme ale dwa dni po tym nie ma okresu..o.O może jeszcze będzie ale chciałbym zapytać o co może chodzic;/?
---edited by Wind_Of_Hope---
prosze nadawac tytuly tematom bardziej sugerujace problem.
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2008 2:26 pm Temat postu: |
|
|
klio nie ma mozliwosci zajscia w ciaze podczas okresu i to w 1wszym dniu.
podczas okresu niezapłodniona komorka jajowa zostaje wydalana wraz z krwia wiec poki dojdzie do kolejnej owulacji minie ok. 14 dni _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Jaaaa
|
Wysłany: Sob Mar 22, 2008 10:15 am Temat postu: |
|
|
Mam takie pytanie dzisiaj rano zrobilam test ciązowy i pokazał dwie kreski tylko ze ta druga była prawie niewidoczna.... i chwile po zrobieniu testu dostałam okres... dodam ze od stosunku minely 2 tyg. czy jest jakies prawdopodobienstwo ze jestem w ciąży??
z góry dziekuje za odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|