Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 11)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Mar 20, 2008 5:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ten plyn z podniecenia to preejakulat i w nim nie ma plemnikow wiec nie masz czego sie obawiac Smile
Powrót do góry
oliwka18

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Mar 20, 2008 11:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam wszystkich Wink
to znowu ja...niestety....i znów czekam na radę Wink
26 lutego miałam normalny okres, w czwartym dniu miesiączki kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia z tym ze u niego nie bylo wytrysku... potem 6marca tez kochalismy sie tyle ze z gumka. nie pekla ani nic z tych rzeczy....ale w miesiacu w ogole nie milam sluzu plodnego (a zawsze jest bardzo obficie) i dotego mam takie straszne bole brzucha!! Szczególnie po prawej stronie....boli niemiłosiernie...cale podbrzusze zreszta tez Crying or Very sad
boje sie jestem w ciąży.... Crying or Very sad
Kiedy moge zrobic test??
Czekam na odpowiedz i z góry bardzo dziekuje
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Mar 20, 2008 11:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jeśli najpierw nie doszło do wytrysku, a później z zabezpieczeniem nic się nie stało to niby dlaczego (i jakim cudem?!) miałabyś być w ciąży? Wink
Domini_ka

PostWysłany: Pią Mar 21, 2008 10:24 am    Temat postu: ciaza?!! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc !
mam juz dosc martwienia sie na zapas,wiec zwracam sie do WAS Smile
sluchajcie ...w grudniu uprawialam seks z chlopakiem i pekla nam prezerwatywa i troche wlecialo do srodka ;/
po dwoch godzinach od tego zdarzenia wzielam escapelle...
3 dni po tym dostalam krwawien (nie zwiazanych z okresem,bo okres mialam dostac za miesiac)
balam sie jak cholera ....
zrobilam dwa testy i wyszlo ze nie jestem Smile
przez 3 miesiace mialam normalny okres,bylo dobrze.
18.03 dostalam 4 miesiaczke i niestety ale po 3 dniach mi sie skonczyla,podczas niej nie bolal mnie w ogole brzuch (jak to bywa zazwyczaj),byl bardzo maly...:/
kiedys slyszalam,ze dziewczyna mialam 4 miesiace okres i byla w ciazy ...;/czy to mozliwe ???
wiem...
moze jestem przewrazliwiona na tym punkce,ale ciaza bylaby najgorsza rzecza jaka moglaby mnie spotkac ...;(
blagam o pomoc :*

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
oliwka18

PostWysłany: Pią Mar 21, 2008 11:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki karioka ale strasznie martwi mnie ten brak śłuzu i bóle brzucha...czy to mogą być objowy ciąży????? mogę zrobić test....
pozdro All Wink
Powrót do góry
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Pią Mar 21, 2008 12:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Eee, wątpię w to że jesteś w ciąży Smile NIE było wytrysku! Smile A samo dziecko się nie "wytworzy" Smile Pozdr!
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Mar 21, 2008 12:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Domini_ka nie jestes w ciazy spokojnie. wziełas bardzo szybko tabsa- napewno zadziałał,ale moje pytanie brzmi:
czy aby niepotrzebnie "faszrowałas" sie ta chemia? mialas wtedy płodne?owulacje? bo jesli nie to niepotrzebnie ja brałas,,,no chyba ze byłas w połowie cyklu- to rozumiem.
spokojnie. wszystko ok Smile nie słuchaj plotek Smile najlepiej zapytac sie swego lekarza gin a nie wierzyc plotom Smile

Powrót do góry
klio

PostWysłany: Pią Mar 21, 2008 1:32 pm    Temat postu: ciaza podczas okresu? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, nie wiedziałem gdzie założyć temat więc zrobiłem to tutaj. CHicałbym sie zapytać Was o pewna sprawę, a mianowicie zajście w ciąże podczas okresu??naczytałem się dużo i w ogóle z tego co wiem jest to bardoz rzadkie zjawisko ale...wlaśnei kochałem się z moja dziewczyną bez zabezpieczenia podczas okresu to był jej pierwszy dzień i nie do końca "doszedłem w niej" że tak to ujme ale dwa dni po tym nie ma okresu..o.O może jeszcze będzie ale chciałbym zapytać o co może chodzic;/?

---edited by Wind_Of_Hope---
prosze nadawac tytuly tematom bardziej sugerujace problem.
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Mar 21, 2008 2:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

klio nie ma mozliwosci zajscia w ciaze podczas okresu Smile i to w 1wszym dniu.
podczas okresu niezapłodniona komorka jajowa zostaje wydalana wraz z krwia wiec poki dojdzie do kolejnej owulacji minie ok. 14 dni Wink

Powrót do góry
Jaaaa

PostWysłany: Sob Mar 22, 2008 10:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam takie pytanie dzisiaj rano zrobilam test ciązowy i pokazał dwie kreski tylko ze ta druga była prawie niewidoczna.... i chwile po zrobieniu testu dostałam okres... dodam ze od stosunku minely 2 tyg. czy jest jakies prawdopodobienstwo ze jestem w ciąży??

z góry dziekuje za odpowiedz
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 12 z 41