Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 11)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
secendlife

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Mar 20, 2008 11:56 am    Temat postu: Stosunek przerywany i Hiperprolaktynemia czynnościowa Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam pytanie. mam Hiperprolaktynemie czynnościowa i ostatnio kochalam sie z chlopakiem byl to moj pierwszy raz.. stalo sie to bez zabezpieczenia lecz nie doszlo do wytrysku. duzo przed nim zalozyl prezerwatywe. czy to mozliwe ze jestem wciazy?

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Mar 20, 2008 12:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jak myslisz??? proste ze nie jestes w ciazy...wytrysk byl na zew. Smile spokojnie Wink Razz

Powrót do góry
secendlife

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Mar 20, 2008 2:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No niby tak..tyle że biorę leki np. duphoston... tyle ze ten cykl był raczej bezowulacyjny..przynajmniej tak mi się wydaje.. więc pewnie jest ok ale stres zawsze jest...
Powrót do góry
blondyna1790

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Czw Mar 20, 2008 3:34 pm    Temat postu: jak to jest z wytryskiem ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam ponownie wiec jestem już po nie było krwi ale trochę bolało ale pojawił sie nowy problem ;( mam płodne a kochaliśmy sie bez zabezpieczenia . wytrysk nastąpił na zewnątrz ale i tak sie boję ... czy ze mną jest wszystko ok ?? ;( może jestem przewrażliwiona ?? po prostu nie chcę zajść w ciążę w wieku 18lat proszę o szybką odpowiedź
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Mar 20, 2008 4:07 pm    Temat postu: Re: jak to jest z wytryskiem ? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

blondyna1790 napisał:
( mam płodne a kochaliśmy sie bez zabezpieczenia .

nie odpowiedzialne zachowanie Mad nie mozna tak robic jesli nie chcesz zostac mama w tym wieku.. jesli wytrysk byl na zewnatrz i facet wyciagnal przed czasem to pewnie nie bedziesz w ciazy. Ale stosunek przerywany w dni plodne to duze ryzyko Exclamation rany.. pierwszy raz i takie przezycia do tego. Czemu nie pomysleliscie o prezerwatywie? mozesz wziasc tabletke "po" jesli zdazysz. Albo poprostu byc dobrej nadzieji i czekac na okres i zrobic test 12 dni po stosunku Smile
Powrót do góry
blondyna1790

PostWysłany: Czw Mar 20, 2008 4:27 pm    Temat postu: . Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wiesz wyciagnal... szybciej bo wiedzial co bedzie .... ale ja sie i tak boje co prawda wylecialo na zewnatrz a nie do srodka ... ;( Sad <beczy>
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Mar 20, 2008 4:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesliwiedzial ze nadchodzi wytrysk i wyciagnal szybciej to powinno byc ok. Glowa do gory i nie zamartwiaj sie juz. Wazne ze wytrysk byl na zewnatrz.
Powrót do góry
blondyna1790

PostWysłany: Czw Mar 20, 2008 4:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a jeszcze miedzy jakimi dniami nie powinno sie kochac zeby nie wpasc? Sad
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Mar 20, 2008 4:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to moze przejdzmy na PM zeby nie zasmiecac forum Smile na naszym forum zreszta jest dzial metody naturalne i tam znajdziesz wszystkie potrzebne info o dniach plodnych i nieplodnych.
Powrót do góry
blondyna1790

PostWysłany: Czw Mar 20, 2008 4:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a to prawda ze podczas podniecenia u faceta wydobywa sie sluz w ktorym tez sa plemniki ??
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 11 z 41