Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lena_no
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 03, 2008 2:50 pm Temat postu: |
|
|
a co jesli chodzi o Clear Blue Digital test ktory wykrywa ciaze nawet na 5 dni przed miesiaczka. Czytalam ze zrobienie go na 2 dni miesiaczkawiarygodnosc wynosi 85%-90% |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Mar 03, 2008 3:21 pm Temat postu: |
|
|
jesli w ulotce jest tak napisane to pewnie wykrywa ciaze. ja dla pewnosci czekałabym do okresu _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
lena_no
|
Wysłany: Pon Mar 03, 2008 3:36 pm Temat postu: |
|
|
ale ta niepewnosc mnie zabije |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Mar 03, 2008 7:54 pm Temat postu: |
|
|
lena nie ma innej opcji. zrob tescika i wszystko bedziesz wiedziala. ja bym zaczekała do okresu bo co z tego jak z testu wyjdzie 1 kreska a bedziesz sie denerwowac - a moze wynik jest zły bo zrobilam za wczesniej? i po co Ci to .poczekaj i nie mysl o tym non stop, bo ciotka sie spozni--zobaczysz _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
digital55
|
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 7:41 pm Temat postu: Objawy ciąży |
|
|
hej mam pytanie z Moja dziewczyna w ciągu 2 godzin zrobiliśmy to trzy razy przy każdym stosunku użyłem gumki i po każdym stosunku myłem swojego członka czy jest możliwość zapłodnienia??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Mar 04, 2008 8:10 pm Temat postu: |
|
|
nie ma mozliwosci zaplodnienia gdyz byla gumka a przeciez to jest zabezpieczenie co nie? jesli nic sie z nia nie stalo to jest ok. Zreszta dodatkowo myles sie po kazdym stosunku wiec nie ma sie czego obawiac, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastusia
|
Wysłany: Sro Mar 05, 2008 1:22 am Temat postu: czy to ciaza? |
|
|
Ostatnio miałam okres od 7 do 13 lutego chociaż zawsze mam pięć dni więć się zdziwiłam.Ale byłam w szpitalu na badaniach więc może ten tres to spowodował...ten okres z 7 lutego powinnam miec już 28 stycznia....zawsze miałm okres co 28 dni(przeważnie,ale miesiaczkuje już długo ,więc duzą wiekszosc swych cyklów) ostatnio mi sie tak opóźnił...ale teraz konkrety...dziś zrobiłam to z moim chłopkaiem,zsunęła się gumka i on nie zdążył :/ .... jakie jest prawdopodobieństwo,że były dni nie płodne,a jakie ze płodne....nie mogę i nie chce miec narazie dziecka czy powinnam zazyć tabletke ,,do 72 H,, ?a jesli tak to jak ją załatwia się?normalnie zadzwonić do ginekologa,powiedzieć o sprawie i umówic się ,czy tak sie robi ???????? Sos!!!!!!!!!!! (
---edit by Wind_Of_Hope---
temat przenosze w odp. miejsce . Prosze nadawac tytuly tematom bardziej sugerujace problem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Sro Mar 05, 2008 11:33 am Temat postu: |
|
|
nastusia okres mialas 7 lutego a gumka pekła 5 marca tak? jesli dobrze rozumiem to były twoje dni niepłodne nie ma sensu szpikowac sie chemia w postaci tabletki "po". jest ona jedynie na recepte, ginekolog musi ci ja wypisac. dzwonisz i mowisz jaka sprawa i tyle. albo na pogotowie mozesz jechac - tam tez powinno wypisac. jednak wg mnie sa dni niepłodne..to prawie m-c minal wiecjakim cudem moga byc płodne? .
Masz sluz wogole? ciagnie sie ? jest przeźroczysty? jesli tak to oznaka dni płodnych, natomiast uczucie "suchosci" oznacza dni niepłodne i bezpieczne. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nastusia
|
Wysłany: Sro Mar 05, 2008 11:44 am Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | nastusia okres mialas 7 lutego a gumka pekła 5 marca tak? jesli dobrze rozumiem to były twoje dni niepłodne nie ma sensu szpikowac sie chemia w postaci tabletki "po". jest ona jedynie na recepte, ginekolog musi ci ja wypisac. dzwonisz i mowisz jaka sprawa i tyle. albo na pogotowie mozesz jechac - tam tez powinno wypisac. jednak wg mnie sa dni niepłodne..to prawie m-c minal wiecjakim cudem moga byc płodne? .
Masz sluz wogole? ciagnie sie ? jest przeźroczysty? jesli tak to oznaka dni płodnych, natomiast uczucie "suchosci" oznacza dni niepłodne i bezpieczne. |
takie białe cos jest:( ale dopiero teraz:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Mar 05, 2008 6:29 pm Temat postu: |
|
|
jesli jest cos takiego bialego to mysle ze to sa dni nieplodne dokladnie tak jasz pisze Wind minelo miesiac wiec skad dni plodne? Wszystko jest ok i nie ma sensu brac tabsy po, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|