Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 11)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
karioka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Sob Kwi 26, 2008 1:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ok kobieto, wszystko fajnie Wink Ale po raz setny powtarzamy na tym forum: NIE MA PLEMNIKóW RAMBO!!!

Jeżeli ktoś im zafunduje kąpiel wodą z mydłem, a potem je wytrze to nie ma szans, nie są w stanie przeżyć choćby nie wiem co. I w tym wypadku dni płodne nie mają najmniejszego znaczenia...
bakus

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sob Kwi 26, 2008 1:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzięki ci za odpowieć Wink mogę jusz być spokojna
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
nikita18

PostWysłany: Nie Kwi 27, 2008 10:24 am    Temat postu: seks po okresie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam problem, kochalam sie z chlopakiem 1 raz, bylo to zaraz po okresie.kochalismy sie z gumka i nie wytrysnol we mnie.teraz powinnam dostac okres ale go niemam zawsze przed nim pojawiala mi sie biala wydzielina ktorej tez nie mam Sad i boje sie ze jestem w ciazy....

----edited by emilka----
przeniosłam temat do odpowiedniego działu i tematu specjalnego
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Kwi 27, 2008 10:33 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie jestes w ciazy Smile byla gumka i nie pekla wiec skad niby ciaza Rolling Eyes z powietrza raczej nie.. okres spoznia Ci sie przez stres. Nie martw sie i rozluznij a zobaczysz jak ciotka szybko wpadnie Smile wazne ze bylo zabezpieczenie i nie bylo wtrysku w Tobie - to podstawa Exclamation pozdrawiam Smile
Powrót do góry
Aniluap17

PostWysłany: Nie Kwi 27, 2008 10:06 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Aniluap17 napisał:
Kochałam się z chłopakiem jakoś w drugi tydzień ferii (21.01-27.01 nie pamiętam dokładnie dnia) bez zabezpieczenia (do końca; to było kilka dni przed spodziewanym okresem, ale w końcu spóźnił mi się on o tydzień, więc nie wiem jak to było z tymi dniami płodnymi). 28 lutego zrobiłam sobie test i wyszedł negatywny. Od tamtej pory (tzn. od stosunku) miałam już trzy w miarę normalne okresy. Tylko te dwa ostatnie były o jeden dzień krótsze niż zwykle...

Mogę być spokojna? Przepraszam, Wam się to wyda pewnie głupie, ale tak mnie zżera strach, że nie potrafię już racjonalnie myśleć.

To jeszcze raz ja. Chciałabym dla pewności zrobić jeszcze jeden test, ale czy trzy miesiące od seksu to nie za późno? Wynik będzie wiarygodny? Pierwszy test (BOBO TEST) zrobiłam miesiąc po stosunku i wynik był negatywny.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Kwi 28, 2008 9:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

po 3 m-cach w zupelnosci wynik bedzie wiarygodny. wg mnie nie masz po co robic Razz no chyba ze dla spokoju,. Wink

Powrót do góry
kasiakkk

PostWysłany: Pon Kwi 28, 2008 12:39 pm    Temat postu: Re: seks po okresie Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nikita18 napisał:
mam problem, kochalam sie z chlopakiem 1 raz, bylo to zaraz po okresie.kochalismy sie z gumka i nie wytrysnol we mnie.teraz powinnam dostac okres ale go niemam zawsze przed nim pojawiala mi sie biala wydzielina ktorej tez nie mam Sad i boje sie ze jestem w ciazy....
witam,jezeli mogła bys napisac cos wiecej ile dokłsdnie sie kochaliscie ile czasu minęło od ostatniej mies????
Powrót do góry
sloneczko0220

PostWysłany: Pon Kwi 28, 2008 2:21 pm    Temat postu: Czy możliwe że jestem w ciąż?pls o szybką odp Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziewczyny mam do was pytanie.Chodzi o to ze ostatnio kochałam sie ze swoim chłopakiem w czasie kiedy miałam dni płodne i do tego bez zabespieczen czy mogę być w ciąży?ale to nie wszystko dostałam w pt miesiączkę (25kwietnia) czy miesiączka oznacza ze nie jestem w ciąży???i w ogolę ta miesiączka zaczęła sie kilka dni wcześniej niż powinna i nie jest taka obfita jak ostatnie.Proszę o szybka odp i z góry bardzo dziękuje.
Powrót do góry
zefirka23

PostWysłany: Pon Kwi 28, 2008 2:48 pm    Temat postu: czy mogę być z ciąży??prosze o szybka odp Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej jesem nowa na tych forach. Mam małe pytanko. Staramy się z chłopakiem o dziecko już od września, jednak do tej pory jakoś nam się nie udaje, ale teraz nie jestem pewna czy jestem w ciąży czy nie.
Ja mam zawsze rególarne miesiączki, mój cykl jest co 26 dni i zawsze dostaję okres rano, bolą mnie za każdym razem piersi ok 1-2 tygodni przed spodziewaną miesiączka i mam bardzo bolesne miesiączki. Jednak tym razem jest inaczej. Mój okres spóżnił się 5 dni nie bolą mnie wogóle piersi i brzuch też nie boli. Czy możliwe, że jestem w ciąży a mam okres??proszę o szybką odpowiedz

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
bakus

PostWysłany: Pon Kwi 28, 2008 4:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czesc dziewczyny mam pytanie czemu jak chłopak mi robi palcówke to nic nie czuje a mnie troche boli ???? boje sie ze moge byc w ciazy SadSadSad

---edited by Wind_Of_Hope---
prosze pisac max. 3 emotikony obok siebie
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 33 z 41