Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 11)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Kwi 28, 2008 6:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bakus oszalałas? Shocked Shocked palcówka i ciaza? Neutral. wiekszej głupoty nie słyszałam...dziewczyno ile masz lat ze tak sadzisz?

ciaza jest mozliwa tylko i wyłacznie:
- jesli doszlo do wytrysku w dni płodne
- byłas blisko owulacji Smile

innej opcji nie ma Exclamation

zefirka23 a robiłas test? Smile takie gdybanie do niczego nie doprowadzi Smile objawy moga swiadczyc zarowno o zbilzajacym sie okresie lub ciazy Razz.
jesli mineło 12 dni od stosunku - powinnas zrobic tesciora Smile trzymam kciuki Smile

ps- chorujesz moze na tarczyce??

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
kasienka1308

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Kwi 28, 2008 8:30 pm    Temat postu: czy mozliwa ciąża??? pomocy Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

prosze o pomoc być może gdzies juz jest opisany podobny problem ale nie moge nigdzie nic podobnego znaleśc. otóż jestem niecałe 6 miesiecy po porodzie. 1szy okres dostalam 16 lutego, trwał on 15 dni. Drugi dostałam 27 marca i ten juz byl normalny 5-6 dni. ok 7 kwietnia kochałam sie z moim partnerem, właściwie nie mozna do konca nazwac tego stosunkiem poniewaz po 5-6 pchnieciach wyszedł ze mnie bo mnie naszly wspomnienia z porodówki. wytrysk nastapił po ok 3-4 min na zewnatrz. Robiłam dwa testy ciążowe BOBO test po ok 2 tyg rano i jakis inny 3-4 dni poźniej jednak po poludniu (po 1
piwie- nie wiem czy to ma znaczenie). Obydwa wyszly negatywnie. Jednak nadal sie boje. dzisiaj jest 28 a ja nie mam okresu. nie wiem jak wygladaja cykle po porodzie. prosze o odpowiedz czy jest jakakolwiek mozliwosc zajscia w ciaze??

---edited by Wind_Of_Hope---
Prosze pisac w specjalnym dziale! temat przenosze w odp. miejsce Smile
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Kwi 28, 2008 10:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kasienka wg mnie w ciazy nie jestes Smile .najwazniejsze ze wytrysk był na zew.... ale musissz pamietac ze kobieta po porodzie jest bardziej płodna niz kiedykolwiek ... testy wykazały brak ciazy wiec głowa do gory Smile mam nadzieje ze mineło 12 dni od stosunku ? Smile bo tylk ow takim odstepie czasu wynik jest prawidlowy.
dla spokoju ,mozesz wykonac test krwi BhCg... jest on płatny w zal. od labolatorium Smile wynik w 100% pewny Wink Wink

Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Kwi 28, 2008 11:55 pm    Temat postu: Re: Czy możliwe że jestem w ciąż?pls o szybką odp Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sloneczko0220 napisał:
dziewczyny mam do was pytanie.Chodzi o to ze ostatnio kochałam sie ze swoim chłopakiem w czasie kiedy miałam dni płodne i do tego bez zabespieczen czy mogę być w ciąży?ale to nie wszystko dostałam w pt miesiączkę (25kwietnia) czy miesiączka oznacza ze nie jestem w ciąży???i w ogolę ta miesiączka zaczęła sie kilka dni wcześniej niż powinna i nie jest taka obfita jak ostatnie.Proszę o szybka odp i z góry bardzo dziękuje.

możliwe jeżeli miesiączka nie jest normalna. zrób test
Sabrina

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 5:12 am    Temat postu: amorosso21 Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pewnie ze dziewczyna może być w ciąży czasem zdarza sie ze przez pierwsze 3 miesiace miesiaczka nadal jest Twisted Evil Evil or Very Mad

kasienka1308 napisał:
prosze o pomoc być może gdzies juz jest opisany podobny problem ale nie moge nigdzie nic podobnego znaleśc. otóż jestem niecałe 6 miesiecy po porodzie. 1szy okres dostalam 16 lutego, trwał on 15 dni. Drugi dostałam 27 marca i ten juz byl normalny 5-6 dni. ok 7 kwietnia kochałam sie z moim partnerem, właściwie nie mozna do konca nazwac tego stosunkiem poniewaz po 5-6 pchnieciach wyszedł ze mnie bo mnie naszly wspomnienia z porodówki. wytrysk nastapił po ok 3-4 min na zewnatrz. Robiłam dwa testy ciążowe BOBO test po ok 2 tyg rano i jakis inny 3-4 dni poźniej jednak po poludniu (po 1
piwie- nie wiem czy to ma znaczenie). Obydwa wyszly negatywnie. Jednak nadal sie boje. dzisiaj jest 28 a ja nie mam okresu. nie wiem jak wygladaja cykle po porodzie. prosze o odpowiedz czy jest jakakolwiek mozliwosc zajscia w ciaze??

Moja DRoga po porodzie to takie skąplikowane z tymi miesiączkami,że zależy czy bierzesz jakieś srodki antykoncepcyjne,a miesiączki bywają różne wiele zależy od organizmu Sad .Ja np.miałam po porodzie raz normalnie potem 4 miesiące nie mam.Byłam u lekarza stwierdził że po porodzie gdy karmie to normalne. Very Happy

---edited by Wind_Of_Hope---
Jesli chcesz cos dodac uzyj opcji "zmień".
Powrót do góry
kasienka1308

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 7:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
kasienka wg mnie w ciazy nie jestes Smile .najwazniejsze ze wytrysk był na zew.... ale musissz pamietac ze kobieta po porodzie jest bardziej płodna niz kiedykolwiek ... testy wykazały brak ciazy wiec głowa do gory Smile mam nadzieje ze mineło 12 dni od stosunku ? Smile bo tylk ow takim odstepie czasu wynik jest prawidlowy.
dla spokoju ,mozesz wykonac test krwi BhCg... jest on płatny w zal. od labolatorium Smile wynik w 100% pewny Wink Wink

tak pierwszy test robiłam 14 dni po a kolejny 3 dni poźniej....jeny bardziej płodna??? no nie straszcie mnie.....;(

nie karmię piersią już od lutego i nie biorę zadnych środków antykoncepcyjnych

posty połączyłam --- emilka
Powrót do góry
zefirka23

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 9:13 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie robiłam testu bo mam okres:(SadSadSadSadi na to wychodzi ze chyba nie jestem w ciazy:(mam zrobić test po okresie??
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 11:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kasienka1308 napisał:

jeny bardziej płodna??? no nie straszcie mnie.....;(

nie strasze tylko uświadamiam Smile nastepnym razem uwazaj Smile radze uzywac zabezp. Smile

zefirka23 napisał:
nie robiłam testu bo mam okres:(SadSadSadi na to wychodzi ze chyba nie jestem w ciazy:(mam zrobić test po okresie??

mozesz zrobic Smile dla pewnosci. jesli masz okres typowy jak zwykle to w ciazy nie jestes...no chyba ze sa to plamienia ?

Powrót do góry
lena_no

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 12:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej!
Rozpoczelam nowe staranka o fasolke.
Mam nadzieje ze tym razem sie uda.
Od okolo tygodnia mierze sobie temperature w pochwie.
Utrzymuje sie ona w granicach 36,9 do 37,4 stopnie.

Mierzona wieczorami od 37,4 - 37,8
Mierzona rankami od 36,9 - 37,2

W tym tygodniu pod koniec powinnam dostac okres.
Nie wiem czy powinnam sie pocieszac ta tempka i myslec ze nie wszystko stracone Sad Boje sie kolejnego rozczarowania.
Powrót do góry
zefirka23

PostWysłany: Wto Kwi 29, 2008 4:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jest mniej niż zawsze ale zeby bylo plamieniem to nie powiem:(
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 34 z 41