Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
marteczka
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 5:27 pm Temat postu: !!!! |
|
|
czesc karolinko! na poczatek chcialabym ciebie pouczyc, ze twoj obecny wiek nie jest jeszcze odpowiedni by zaczynac wspolzyc z chlopakiem. najpierw trzeba sie zastanowic o konsekwencjach tego wszystkiego. Pamietaj ze to ty poniesiesz najwieksze konsekwencje w razie zajscia w ciaze- zachowalas sie nieodpowiedzialnie!!!co do twojego pytania, to nie wydaje mi sie bys byla w ciazy. 3 dni po, to za szybko by wystapily objawy zwiazane z ciaza!by moc calkowicie rozwiac swoje watpliwosci musisz jeszcze poczekac, a potem zrobic test i udac sie do lekarza. a tak na przyszlosc to udaj sie do lekarza i porozmawiaj o antykoncepcji. pozdrawiam! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
madziaalena
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 6:19 pm Temat postu: czy to ciąża? :| |
|
|
mam mały problem. a raczej wielki...
ok 3 tygodni temu kochałam się z moim chłopakiem bez prezerwatywy. to były nagłe chwile uniesienia, więc wypadło nam to z głowy wprawdzie był 'w środku' i nic nie wytrysnęło, ale i tak się bardzo boję. dodam że to było jakieś 4 dni przed okresem.. cykl mam nieregularny, a trwa ok 28 dni.. miałam okres w wyznaczonym terminie i trwał normalnie, ale i tak sie boję miałam gorączkę, ale także przed stosunkiem [byłam chora]. teraz całymi dniami zamartwiam sie... od tego wszystkiego chodze przewrarzliwiona i markotna.. bardzo prosze o odpowiedź czy ja mogę być w ciąży?
za błedy przepraszam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malutka23
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 6:59 pm Temat postu: |
|
|
Mozesz byc spokojna, nie jestes w ciazy... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anula_22
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 7:36 pm Temat postu: prosze o pomoc |
|
|
czy moglby mi ktos powiedziec czy zaszlam w ciaze??od dwoch tygodzni nie biore tab.anty.po okresie w moje dni plodne kochalam sie z moim chlopakiem przez 3 dni i zawsze doszedl we mnie.Jakie jest prawdopodobienstwo ze zaszlam w ciaze okres mam dostac dopiero za dwa tygodnie a ja sie niecierpliwie.mam jakis taki wiekszy apetyt sennosc ale czy to moze byc ciaza?Prosze o podpowiedz, rade a moze ktos byl juz w takie sytuacji.Z gory dziekuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malutka23
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 7:51 pm Temat postu: |
|
|
Nikt Ci nie odpowie czy zaszlas w ciaze. Moglas, ale nie musialas. Ja tez zaraz po odstawieniu tabletek zaczelam starac sie o dziecko. Teraz jestem ponad pol roku po odstawieniu anty i nadal w ciazy nie jestem. Nie wiem jak bedzie w Twoim przypadku, ale wiem, ze w ciaze nie zachodzi sie tak od razu. Moze akurat Wam sie udalo, jednak, aby to sprawdzic musisz cierpliwie odczekac minimum 12 dni od stosunku i zrobic test ciazowy Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anula_22
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 7:53 pm Temat postu: |
|
|
tez slyszalam ze sienie zajdzie odrazu po tab ale ja bralam krotko ok pol roku |
|
Powrót do góry |
|
|
|
malutka23
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 7:59 pm Temat postu: |
|
|
Nie ma znaczenia jak dlugo bralas tabsy. Aha, na objawy tez za wczesnie. Na Twoim miejscu bym sie nie nakrecala za bardzo. Wiem z doswiadczenia jak bardzo boli rozczarowanie. Ja czekam na okres badz tez jego BRAK
Jesli jednak sie pojawi to zaczynam w tym cyklu brac clo, oby pomoglo...
Powodzenia anula_22 |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anula_22
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 8:03 pm Temat postu: |
|
|
my nie planowalismy dzidzi ale jakby bylo to super ale jak nie bedzie to nic sie nie stanie ale skreca mnie z ciekawosci bo ja juz bym chciala wiedziec czyli nie ma sensu wczesniej robic testu??dziekuje za odpowiedzi i zycze powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiunia i
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 8:33 pm Temat postu: |
|
|
anula mi test pozytywny wyszedł w dzień spodziewanej miesiączki,są ponoć jakieś bardzo wcześnie wykrywalne ale nie wiem czy skuteczne,nie testowała, |
|
Powrót do góry |
|
|
|
costa23
Wysłał podziekowań: 9 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Wto Sty 06, 2009 11:11 pm Temat postu: |
|
|
19karolinka94 dziewczynko ja mam siostrę w Twoim wieku i aż mnie trzepie z nerwów jak przeczytałam Twój post!Przecież Ty jesteś jeszcze dzieckiem!! _________________ powrót..na jak długo??where is sens??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|