Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 8:50 pm Temat postu: |
|
|
ja 88 a badałas tarczyce? moze tu tkwi problem albo nasienie jest zbyt słabe... albo... pecherzyki masz za małe../duzo mozna by wymieniac. zrob odp. badania _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pon Sty 26, 2009 10:25 pm Temat postu: |
|
|
Wind jesli ja88 stara sie miesiac dopiero to spokojnie, to jeszcze niz nie oznacza dopiero chyba za jakis czas jak by nic z tego nie bylo wtedy mozna isc sie badac. Wiadomo nie zawsze za 1 razem idzie trafic w owulacje _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ja88
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 12:30 am Temat postu: |
|
|
Teraz to już będzie drugie podejście i mam nadzieje, że może jednak tym razem się uda.. po pierwszym staraniu gdy nie wyszlo to specjalnie nie wyliczałam dni płodnych na ten miesiąc, aby po prostu nie mysleć za dużo zajde czy nie zajde w ciąze, ale od wczoraj jak sprawdziłam i okazało sie ze kochalismy sie kilka razy w dni płodne to myśle o tym ciągle.. :/ a to ponoć też niedobrze jak tak sie często o tym mysli ;( a tylko dlatego chcialam sobie obliczyc bo moj chopak wyjechal wczoraj do niemiec na tydzien i myslalam ze wlasnie te dni ominiemy, a tu prosze chociaz do konca nie jestem pewna z tymi dniami, bo przeciez podobno podczas choroby te dni sie przyspieszaja lub opozniaja... :/ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 2:12 pm Temat postu: |
|
|
ja88 No roznie z tym bywa:) Ale trzymaj sie tej optymistycznej wersji ok 12-14 dni po stosunku zrob test, albo test z krwi. Pozdrawiam _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
ja88
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 2:59 pm Temat postu: |
|
|
Zrobie raczej najpierw test ale to i tak jeszcze tyle dni musze czekac ;( ja to już bym chciala wiedziec, ale oczywiście żeby wynik był pozytywny
Również pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KoffanaAgoosia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 5 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 4:05 pm Temat postu: |
|
|
co myslicie dziewczyny na temat mojej historii:
9grudnia dostalam okes 26,27,28,29 kochalam sie bez zabespieczenia oraz jakos 4,5 stycznia "okres" dostalam 18 stycznia byl slaby trwal tylko 4 dni bez ciagu cyzli caly dzien sucho a raz czy dwa razy dziennie upływy krwi do tej pory zastanawiam sie czy to okres czy poprostu jakies krwawienie. Krwawienie skonczylo sie 21stycznia a 24 stycznia poraz kolejny kochalam sie bez zabezpieczenia. Jakie sa szanse na ciaze zrobilam 2 testy ale jeden jakos zaraz po nowym roku a drugi 8stycznia wyszly negatywne (mozliwe ze bylo za wczesnie) moje obiawy sa takie ze odczuwam lekkie zawroty glowy brzuch mam twardy kłuje mnie caly czas w roznych miejscach ogolne zle samopoczucie oraz nagłe rzucenie papierosów... nie wiem czy sobie wkrecam czy to faktycznie moze byc ciaza:) zamierzam zrobic test kolejny w poniedzialek czy wynik bedzie wiarygodny? czy ktoras miala podobnie jak ja i okazalo sie ze wynik pozytywny?? prosze o rady i o swoje spostrzezenia pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
manka265
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 4:13 pm Temat postu: |
|
|
witam wszystkich
mam pytanie, strasznie bola mnie piersi brzuch mnie pobolewa i kuje, w godzinach popoludniowych robie sie ardzo senna, oraz okres mi sie spoznia czy moze to oznaczac ze jestem w ciazy?? dodam ze ostatnio okres mialam przed Swietami Bozego Narodzenia tylko nie pamietam dokladnej daty ale cykle zawsze mialam regularne takze juz dawno powinnam dostac. Testu jeszcze nie robilam ale za dwa tygodnie ide do ginekologa tak ze twierdze ze nie oplaca mi sie robic testu.
Co wy na to ??
Prosze o szybka odpowiedz
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
KoffanaAgoosia
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 5 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 4:18 pm Temat postu: |
|
|
manka265 zapomnialas dodac czy wspolrzylas z "dojsciem w srodku" dokladnie kiedy czy byly to dni plodne itp to sa istotne informacje by moc cokolwiek podejrzewac:) a jesli masz regularne cykle powinno byc Ci latwiej okreslic swoj stan... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
giw18
|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 4:21 pm Temat postu: |
|
|
Bardzo dziękuję za pomoc, teraz jestem spokojniejsza:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
manka265
|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 4:30 pm Temat postu: |
|
|
tak bylo z "dojsciem w srodku" .
i wlasnie jest maly problem bo wlasnie nie pamietam czy byly dni plodne.. zawsze sobie zapisywalam w kalendarzyku miesiaczke ale w grudniu zapomnialam. z moich obliczen wynika ze powinnam dostac 13 stycznia okres ale nie mam.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|