Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 16)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 41, 42, 43  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KoffanaAgoosia

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 5 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 4:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jak 13 stycznia to kupa czasu minela wiec zrob test bedzie napewno wiarygodny Smile i wtedy bedziesz wiedziala mozliwe ze jestes w ciazy ale istnieje tez prawdopodobienstwo ze zle sobie policzylas poprostu... pozdrawiam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
manka265

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 4:43 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki bardzo Smile pozdrawiam
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 4:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mala_mi napisał:
Wind jesli ja88 stara sie miesiac dopiero to spokojnie, to jeszcze niz nie oznacza dopiero chyba za jakis czas jak by nic z tego nie bylo wtedy mozna isc sie badac. Wiadomo nie zawsze za 1 razem idzie trafic w owulacje

okej nie doczytałam ze to dopiero m-c Razz

Powrót do góry
eliza_enache

Wysłał podziekowań: 1

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 5:26 pm    Temat postu: problem Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tydzień temu kochałam się z chłopakiem, z zabezpieczeniem, które niestety zawiodło, Czy jest możliwe ze zaszłam w ciążę jeżeli dziś, tzn po tygodniu od stosunku dostałam okres, prosze pomóżcie

---edited by karioka---
Proszę o nadawanie postom tytułów odzwierciedlających problem i pisanie ich w przeznaczonych do tego tematach. Posty przyłączam.
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 5:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Eliza skoro dostalas okres to mowy o ciazy nie ma, po drugie na tydzien przed miesiaczka masz dni nieplodne, wiec wszystko w porzadzku.

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 5:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tak, tylko , że słyszałam o tym , że nawet będąc w ciązy można mieć przez pierwszy miesiąc lub nawet 2 okres, a dopiero póżniej nie, czy to jest prawda??
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 6:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mozna miec plamienie, ale nie normalny obfity taka jak zawsze okres! Jezeli miesiaczka wyglada tak jak zawsze jest tak samo obfita to spij spokojnie. W ciazy moze pojawic sie plamienie, znaczy trwac krocej, o wiele mniej krwi itp. Wtedy jest powod do niepokoju, ale jesli to jest miesiaczka taka jak zwykle to wykluczam ciaze.

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 7:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekuje mała_mi
Powrót do góry
anula_22

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 11:03 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no a ja zostane mamusia Smile
Powrót do góry
ja88

PostWysłany: Wto Sty 27, 2009 11:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Gratulacje!!!!!! Wink ciesze sie, ze Ci sie udalo Wink mam nadziej, że i ja tak będe mogla niedlugo powiedziec, w co wątpie bo jak bardzo czegoś chce to zazwyczaj nie wychodzi ;/
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 41, 42, 43  Następny
Strona 36 z 43