Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
malutka567
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 11:27 pm Temat postu: czy jestem w ciazy?? pomocy |
|
|
co mi moze byc napuchlo mi pod brzuchem ale nic mnie nieboli ani nic i podbrzusze nie ejst twarde
i mam to juz od jakis 3 tyg lub wiecej
do tego jeszcze to
poniewaz kocham sie caly czas z chlopakiem bez zabezpieczenia i juz okolo jakis 3 tyg mam napuchniete pod brzuchem . ale nic mnie nie boli ani nie swedzi tam jak sie przechylam np. w lewa to i to napuchniete sie przechyla az do pepka ma dlugos i ksztalt ksierzyca.
okres zawsze trwal u mnie tydzien a ostatnie 2 okresy mialam dziwne bo jeden trwal 4 dni a drugi 5.
moje piersi za obolale i widac ze mi urosly widac na nich zyly; nie wiem co mi jest mam powiekszony apetyt. mierzylam sobie wczoraj rano temperature w pochwie i mialam 36.9. a wieczorem 37.5 . dzis razno miezylam i mialam 36.8. na poczatku mialam cos takiego ze czesto chcialo mi sie siku a jak szlam robic to robilam tylko troche bo mnie cos tam tak jak by lapalo. raz maialam taka biala wydzieline z pochwy taka gesta jak proszek z woda ale to tylko przez 1 dzien nie caly i tez raz mialam wydzieline taka jasno brazowa.ic zy tak lekko brazowy pasek pod pepkiem do lona to normalne ? wczesniej go nie mialm
A Z SUTKAMI MIALAM PRZEZ 2 dni cos takiego ze jak je dotykalam to tak jak by szczypaly.a i dodajac czasami mam lekkie klucie w podbrzuszu robilam testy ciazowe takie po 4 zl ze sklepu handlowego ,,auchan. z hali i wyszly mi ngatywne ///
22.stycznia robilam bobo-test z apteki.
i kreska w punkcie c jest bardzo widoczna a a po paru minutach kreska w punkcie te bardzo a to bardzo bladziutka prawie ze nie widoczna ? czy jestem w ciazy??
do tego mam jakies biale uplywy.
prosze bardzo o pomoc:*
bo staramy sie z chlpakiem o dziecko.
--- przenosze do tematu pokrewnego--- Pituszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Sro Sty 28, 2009 2:00 am Temat postu: |
|
|
No jak dla mnie to wszystko wskazuje na ciążę... Zrób test z krwi... Mnie też testy apteczne nie wykrywały ciąży... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
bogusia121987
|
Wysłany: Sro Sty 28, 2009 11:40 am Temat postu: |
|
|
Cześc Dziewczyny!
Mam problem i mam nadzieję,że ktoś mi pomoże.Przez listopad i grudzień brałam tabletki antykoncepcyjne i kochałam się bez innego dodatkowego zabezpieczenia.4 stycznia wzięłam ostatnią tabletkę, a 8 dostałam okres.Miałam normalnie dni płodne,gęsty śluz jak kurze białko itp.Natępnie na 2 tyg przed spodziewaną się kolejną miesiączką piersi bardzo mnie bolały piersi,nudności które ustąpiły po 2 dniach.Dzisiaj jestem na tydzień przed miesiączką i mam strasznie nabrzmiałe piersi,które mnie nie bolą.Po odstawieniu tabletek kochałam się z prezerwatywą.Czy myslicie,że mogę być w ciąży?Może mi ktoś pomóc? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Sty 28, 2009 1:11 pm Temat postu: |
|
|
moim zdaniem te objawy to sa poprostu objawy nadchodzacej miesiaczki, jak kochalas sie z prezerwatywa to jest ok |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Maartaa
|
Wysłany: Sro Sty 28, 2009 1:55 pm Temat postu: |
|
|
Ja też uważam ze to co opisujesz to poprostu zbilżająca się miesiączka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karina02
|
Wysłany: Sro Sty 28, 2009 2:47 pm Temat postu: co jest grane? ciaża??? |
|
|
witam
mam mały problem - zacznę od poczatku:
- ostatnio uprawiałam seks z moim mężem 18 stycznia.
- 20 - 22 miałam dostać okres
- 22 stycznia zrobiłam test - wynik negatywny
- rozchorowałam się i zaczęłam brać antybiotyk Augmentin.
do dzisiaj okresu niedostałam
antybiotyku już nie biorę. okres spóźnia się 8 dzień
co robić? proszę o pomoc
pozdrawiam
podłączyłam do zbiorczego. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Sty 28, 2009 4:01 pm Temat postu: |
|
|
wina antybiotyku 1000%. w ciazy nie jestes. a poza tym kochałas sie w dni niepłodne wiec jak mozna zajsc w ciaze? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
anula_22
|
Wysłany: Sro Sty 28, 2009 5:35 pm Temat postu: |
|
|
ano nie trzeba o tym myslec ja narazie nie myslalam ale jak juz jest to super zycze powodzenia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
raffi
|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 11:31 am Temat postu: |
|
|
Witam ponownie no i 27 2 dzin po spodziewanym okresie a 13 dzien od stosunku zrobilismy test bobo test i wyszedl negatywnie czy to znaczy ze mozna spac spokojnie tyle ze spoznienie to pewnie przez te nerwy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zzzz
|
Wysłany: Czw Sty 29, 2009 1:15 pm Temat postu: |
|
|
hejka jestem tak zestresowana ze pomylilam daty w poprzednich moich opisach z gory za to przepraszam jestem bardzo niespokojna i sie boje no i teraz to przezywam. ostatni raz kochalam sie z chlopakiem 25 grudnia ale to pewnie dni nieplodne bo cykl zwykle trwa 28 dni ale u mnie to roznie ztym jest ostatnio zwykle dostawalam okresu 1 dzien miesiaca ale po stosunku dostalam 28 grudnia a teraz mi sie spoznia . tamten okres byl w miare normalny bolal mnie brzuch itp ja mam mocne bolesci brzucha podczas okresu i biore leki wtedy przeciwbolowe. ale terraz to sie martwie tym ze jestem w ciazy modle sie zebym miala juz niedlugo ten okres i nie moge sie go doczekac nic mi nieleci zadnej krwi nie ma i mnie nawet brzuch nie zaboli moze troche mam male bolesci ale mozliwe ze to ze stresu narazie nie mam objawow ciazy .teraz powiem jak to bylo kiedy sie kochalismy . mielismy zabezpieczenie oczywiscie ale nie jestem pewna czy nie pekla gumka ale raczej nie bo widzialam. ale chlopak wyja go wczesniej przed wytryskiem i spuscil sie w gumce wszystko wniej zostalo.ale przed tym przed zalozeniem gumki to bez zabezpieczenia wlozyl mi od tylu penisa i tez penisem posmyral moja mysz lekko a potem wlozyl od tylu czy przez to mozna zajsc w ciaze? jak potem wlozyl jego do srodka z gumka i sluz mogl sie dostac do srodka?z tego co wie to plemniki dlugo nie zyja na powietrzu bardzo sie tym martwie pomozcie mi teraz jestem chora mam kaszel katar i od czasu goraczke czasem mam dreszcze czy to objawy ciazy? bardzo sie boje prosze kazdego o odpowiedz co o tym sadzi.... Crying or Very sad Crying or Very sad
Ostatnio zmieniony przez zzzz dnia Pią Sty 30, 2009 12:17 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|