Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 6:21 pm Temat postu: |
|
|
To 100% wina antybiotyku. Zazwyczaj po antybiotykach okres się opóźnia. Czekaj spokojnie. Okres napewno się pojawi. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 7:12 pm Temat postu: |
|
|
zgadzam sie z MI . nie masz co sie martwic. antybiotyk jest winien.
swoja droga jak mozna zajsc w ciaze bez wytrysku w srodku? i w całej gumie? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Trans
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 11:27 pm Temat postu: |
|
|
Czy objawy ciąży na 100% świadczą o ciąży? Biały śluz świadczy o dniach niepłodnych? Kiedy on występuje to kobieta nie może być w ciąży? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kochamage
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 11:39 pm Temat postu: |
|
|
Witam.. mam pytanie kochałam się z chłopakiem w toretycznie niepłodnych dniach .. nie mieliśmy żadnego zabezp. jednak trwało to chwilke i do wytrysku na 100% nie doszło. Na chłopski rozum jak pomyśle to jeśli wytrysku nie było to nie ma ciąży ale czy jest jakiekolwiek prawdopodobieństwo zajścia w ciąże?? dodam że kochaliśmy się dosłownie dwie minutki i do wytrysku nie doszło. prosze o odpowiedźAcha zapomniałam dodać że do wytrysku właściwego było dużo jeszcze.
EDIT: Na forum juz znalazłam odpowiedz także jestem wmiare spokojna:)
Ostatnio zmieniony przez kochamage dnia Sob Sty 03, 2009 12:15 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Sty 02, 2009 11:45 pm Temat postu: |
|
|
Zależy kiedy...Bo Pierwszy dzień zmiany charakteru śluzu z ciągliwego i bezbarwnego na biały i nieciągliwy świadczy o owulacji.
Na 100% o ciąży żaden objaw nie jest w stanie świadczyć, przynajmniej w pierwszych kilku tygodniach domniemanej ciąży. Na 100% to jest test na obecność hormonu ciążowego. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Trans
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 12:04 am Temat postu: |
|
|
Owulacja jest to pewien czas przed okresem mam racje? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 12:27 am Temat postu: |
|
|
14 dni przed okresem. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 12:41 am Temat postu: |
|
|
przyjmuje sie, że 10-16 dni przed okresem... _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Snuff
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 2:06 am Temat postu: Ciąża?? |
|
|
No to zaczne ; ( Moja partnerka od miesiaca bierze tabletki antykoncepcyjne...Podczas sylwestra chcielismy sie pokochac bez prezerwatywy...nie bylismy pijani poniewaz musialem prowadzic...Kochalismy sie 3 razy w pewnym odstepie czasowym...wysiusialem sie...podmylem...itd...3 raz byl zaraz po tym jak sie obudzilismy...nie doszedlem ani razu do orgazmu...ale bylo blisko...podczas gdy za trzecim razem sie kochalismy mialem wrazenie ze cos poszlo...ale gdy wyjalem penisa nie bylo na nim sladu nasienia...bylo cos takiego przezroczystego...i mialem odrobinke krwii na penisie...Moja partnerka pare godzin pozniej bardzo krwawila...a pozniej juz wcale...dzis powinna dostac okresu a nic nie leci...pomimo tego ze ma nieregularny to tabletki z ulotki wyczytanej zapewnialy ze okres sie ureguluje...boje sie ze sie cos stalo...ze jest w ciazy...wybaczcie moja panike ale sie denerwuje troche...prosze o pomoc
temat przylączyłam do zbiorczego. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 2:17 am Temat postu: |
|
|
jezeli bierze tabletki regularnie, to nie jest w ciazy _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|