Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Snuff
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 2:24 am Temat postu: |
|
|
bierze dopiero 1 miesiac...w sumie wczoraj zaczela dopiero 2 paczke |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 2:38 am Temat postu: |
|
|
od 1ej tabletki pierwszego opakowania jeśli zaczęła w 1ym dc jest zabezpieczona, więc możecie sie kochać bez obaw "do konca". po to są tabletki, one hamują owulacje, nie ma dni płodnych _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
anonymous1
|
Wysłany: Sob Sty 03, 2009 11:21 pm Temat postu: |
|
|
Takie pytanie a'propo hormonow. Jezeli odstawi sie hormony, to po krwawieniu z odstawienia ile trzeba czekac na normalny okres, tzn. czy cykl wraca do normalnosci, jesli normalnie partnerka powinna dostac ok 26-27 stycznia, to jak to bedzie po odstawieniu pigulek? Z gory dzieki za odpowiedz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 12:10 am Temat postu: |
|
|
to wielka niewiadoma i zależy od organizmu, może przyjść miesiączka po miesiącu, po dwóch.. różnie to bywa
ps. co ma Twoje pytanie do tematu? staraj się pytać w odpowiednich działach.. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
natka20
|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 9:09 am Temat postu: wpadka |
|
|
hej.
niepokoi mnie fakt zwiazany z ciaza.
moja sytuacja wyglada nasteopujaco:
kochałam sie z chłopakiem we wtorek(30.12.0,w srode(31.12.0 i w czwartek(1.01.09). pierwszu raz robilismy to ze sobą. za kazdym razem zabezpieczal sie prezerwatywa. trzy razy doszedł w srodku. planowany okres przypadał na 1 stycznia i dostałam go w tym dniu. (z tego co wyczytalam na tej stronie to mialam dni plodne? ) z tym,ze od wczorajszego popoludnia juz nie krwawie. nigdy wczesniej tak nie mialam. czy mozecie mi powiedziec jakie sa szanse zajscia w ciaze? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
costa23
Wysłał podziekowań: 9 Otrzymał 3 podziękowań w 3 postach
|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 9:44 am Temat postu: |
|
|
jeśli gumka nie pękła wydaje mi się że zerowe. może Twój organizm tak zareagował z tego względu że to był twój pierwszy raz? poczekaj aż dziewczyny się wypowiedzą:)moim zdaniem nie masz powodu do obaw jeśli nic nie przeciekło. _________________ powrót..na jak długo??where is sens??? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 11:58 am Temat postu: |
|
|
Jeżeli instrument był cały to nie ma szans na ciążę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mała0322
|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 1:05 pm Temat postu: co o tym myslec? |
|
|
czesc wszystkim obserwuje sluz od okolo roku juz nigdy mnie to jeszcze nei zawiodło. cykle mam od 30-33 dni. ostatni okres miałam 22.12 wczoraj doszlo do stosunku z moim narzeczonym i on nie jest na 100 % pewny czy troche spermy nie poleciało do mojej pochwy ale ja mysle ze nie bo od razu poszłam do łazienki i zobaczyłam ze nic mi nie wypłyneło i w srodku tez nic nie było. słuz mam biały pare dni temu miałam takiego ciągutka ale to mam zawsze przed i po okresie. poZniej miałam sucho a od dwoch dni białem. teroretycznie wypadaja mi teraz dni plodne sama nie wiem... wczoraj i dzisiaj bolała mnie mocno brzuch na dole tak jak przed okresem ni i dół pleców dzisiaj to jest moj objaw przed okresem. czy to moze spowodowane jest owulacja? tylko ze chyba to nie mowlie bo kregosłup na dole chyba nie bolał mnie od owulacji? jest duze ryzyko ciazy? moze mi sie przesuną cykl i niedługo dostane okresu? nie wiem czy w poniedziałek isc po postior co myslicie??
niby biały sluz grudkowaty to dni nie plodne sama nie wiem poczekam co mi napiszecie bo nie wiem czy w poniedzialek isc po postinor..
niby chlopak mowi ze wytrysku nie miał(nie jest na 100%pewny) i mi tez sie tak wydaje bo zawsze jak konczyłwe mnie to mi to wypływało z pochwy a nawet jak by nie wypłyneło to powinno byc w srodku?? bo nic nie miałam... prosze o szybka odpowiedz...
przyłączyłam do zbiorczego, doyczącego pytań o ciążę. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jolik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 1:54 pm Temat postu: Czy mogę być w ciąży? |
|
|
Witam serdecznie, proszę o rozwianie mioch wątpliwości, zacznę od tego : mam już dwoje dzieci , od sierpnia stosowałam pigułki Yasmin ale musiałam przestać ostatni okres miałam 03.12-06.12 06.12 wzięłam pierwszą pigułkę kolejnego piątego opakowania ,kochaliśmy się z mężem 08.12 a od 12.12 nie biorę pigułek czy istnieje możliwość zajścia w ciążę w takim przypadku? Na razie okres spóźnia się 4 dni , zrobiłam już 3 testy ciążowe i każdy wyszdł negatywnie, nie mam typowych objawów ciąży tylko strasznie boli mnie w krzyżu. A do wizyty lekarskiej mam 3 dni , nie wytrzymam pomóżcie !!!
---edited by mała mi --
temat przenosze w odp. miejsce |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sty 04, 2009 3:02 pm Temat postu: |
|
|
kiedy wzielas 1 pigulke kolejnego opakowania ?
dlaczego musialas przerwac branie ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|