Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

"Czy jestem w ciąży?"-temat specjalny (part 19)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 40, 41, 42  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Candy_angel

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Kwi 30, 2009 9:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Okres może się przecież troszkę spóźnić, tym bardziej jak się denerwujesz. A jeśli mówisz, że na pewno miałaś dni niepłodne, to w czym problem? Ja kiedyś tez tak panikowałam jak mi się okres spóźniał. Wszystko notowałam i takie tam. A teraz się wcale tym nie przejmuję, kiedy zobaczyłam, że okres się zawsze pojawia Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
paulina2468

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Kwi 30, 2009 9:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

teraz sobie sprawdzilam i jednak to byl ostatni dzien dni plodnych...mozesz mi pomoc?/

Dodano po 1 minutach:

w poniedzialek mi sie zaczynaja matury i to moze przez stres dodam ze stosunek sie odbyl prawie 3 tyg temu
Powrót do góry
Candy_angel

Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach

PostWysłany: Czw Kwi 30, 2009 11:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hmm, dziwne, mówiłaś, że jesteś pewna, że niepłodne. Powiem Ci tak, teraz i tak się nie dowiemy czy jesteś w ciąży czy nie. Ale minęło już trochę czasu i myślę, że możesz sobie zrobić test jeśli tak bardzo się martwisz. A na okres trzeba poczekać. Może się pojawi, ale test i tak zrób, bo nawet jak się jest w ciąży to okres może się pojawić.

Co do obliczania dni płodnych, to jak Ty to robiłaś? Temperatura? Śluz? Skąd wiesz jaki dzień miałaś?
Powrót do góry
Anonimowa22
Zbanowany

Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Czw Kwi 30, 2009 11:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej, włożyłam 1 nuva ring 7 dni temu, kochaliśmy się bez zabezpieczenia (przerywany) w 1 dzień ringu, 7 dnia kochaliśmy się w gumce rano a wieczorem wylądowałam w szpitalu ze strasznym drętwieniem ręki prawej i lekarz nakazał wyjęcie krążka, ale nie poinfromował mnie czy istanieje ryzyko ciąży, może mi ktoś powiedzieć czy istnieje takie ryzyko?

PostWysłany: Czw Kwi 30, 2009 12:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam. niedawno pisałam na forum, okres spozniał mi sie prawie 3 tyg. poszlam wiec do ginekologa zrobiła mi badania i przepisala tabletki na wywolanie miesiaczki. powiedziala ze i tak jest za wczesnie zeby cos bylo widac. mialam brac tabletki przez 5 dni. na 4 dzien brania tabletek kochalam sie z chlopakiem i pekla prezerwatywa po 3 dniach dostalam okres ale to pewnie przez te tabletki. czy moglam zajsc w ciaze? boli mnie strasznie brzuch i mam teraz rozwolnienie do tego bola mnie sutki. od stosunku minely prawie 2 tyg a okres trwal niecale 3 dni (zawsze ok tygodnia). nie wiem czy byly to dni plodne bo okres mi sie spoznial prawie 4 tyg...
Powrót do góry
eyesonfire
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Czw Kwi 30, 2009 12:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

skoro od stosunku minelo 14 dni to zrob test, bedzie wiarygodny.

PostWysłany: Czw Kwi 30, 2009 12:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jutro z samego rana zrobie... zastanawia mnie czy wogole jest mozliwosc ze jestem? bardzo bym chciala
Powrót do góry
Anonimowa22
Zbanowany

Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach

PostWysłany: Czw Kwi 30, 2009 12:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a mi ktoś coś doradzi?
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach

PostWysłany: Czw Kwi 30, 2009 12:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

paulina20 to w takim razie po co ci byly tabletki na wywolanie okresu? i po co prezerwatywa?
od razu trzeba bylo test zrobic :/
Supermoderator

Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach

PostWysłany: Czw Kwi 30, 2009 9:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

anonimowa skoro była prezerwatywa to o co chodzi??
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 40, 41, 42  Następny
Strona 12 z 42