Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Candy_angel
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 9:15 am Temat postu: |
|
|
Okres może się przecież troszkę spóźnić, tym bardziej jak się denerwujesz. A jeśli mówisz, że na pewno miałaś dni niepłodne, to w czym problem? Ja kiedyś tez tak panikowałam jak mi się okres spóźniał. Wszystko notowałam i takie tam. A teraz się wcale tym nie przejmuję, kiedy zobaczyłam, że okres się zawsze pojawia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
paulina2468
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 9:56 am Temat postu: |
|
|
teraz sobie sprawdzilam i jednak to byl ostatni dzien dni plodnych...mozesz mi pomoc?/
Dodano po 1 minutach:
w poniedzialek mi sie zaczynaja matury i to moze przez stres dodam ze stosunek sie odbyl prawie 3 tyg temu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Candy_angel
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 11:49 am Temat postu: |
|
|
Hmm, dziwne, mówiłaś, że jesteś pewna, że niepłodne. Powiem Ci tak, teraz i tak się nie dowiemy czy jesteś w ciąży czy nie. Ale minęło już trochę czasu i myślę, że możesz sobie zrobić test jeśli tak bardzo się martwisz. A na okres trzeba poczekać. Może się pojawi, ale test i tak zrób, bo nawet jak się jest w ciąży to okres może się pojawić.
Co do obliczania dni płodnych, to jak Ty to robiłaś? Temperatura? Śluz? Skąd wiesz jaki dzień miałaś? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anonimowa22 Zbanowany
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 11:56 am Temat postu: |
|
|
hej, włożyłam 1 nuva ring 7 dni temu, kochaliśmy się bez zabezpieczenia (przerywany) w 1 dzień ringu, 7 dnia kochaliśmy się w gumce rano a wieczorem wylądowałam w szpitalu ze strasznym drętwieniem ręki prawej i lekarz nakazał wyjęcie krążka, ale nie poinfromował mnie czy istanieje ryzyko ciąży, może mi ktoś powiedzieć czy istnieje takie ryzyko? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
paulina20
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 12:02 pm Temat postu: |
|
|
witam. niedawno pisałam na forum, okres spozniał mi sie prawie 3 tyg. poszlam wiec do ginekologa zrobiła mi badania i przepisala tabletki na wywolanie miesiaczki. powiedziala ze i tak jest za wczesnie zeby cos bylo widac. mialam brac tabletki przez 5 dni. na 4 dzien brania tabletek kochalam sie z chlopakiem i pekla prezerwatywa po 3 dniach dostalam okres ale to pewnie przez te tabletki. czy moglam zajsc w ciaze? boli mnie strasznie brzuch i mam teraz rozwolnienie do tego bola mnie sutki. od stosunku minely prawie 2 tyg a okres trwal niecale 3 dni (zawsze ok tygodnia). nie wiem czy byly to dni plodne bo okres mi sie spoznial prawie 4 tyg... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 12:05 pm Temat postu: |
|
|
skoro od stosunku minelo 14 dni to zrob test, bedzie wiarygodny. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
paulina20
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 12:07 pm Temat postu: |
|
|
jutro z samego rana zrobie... zastanawia mnie czy wogole jest mozliwosc ze jestem? bardzo bym chciala |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anonimowa22 Zbanowany
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 12:08 pm Temat postu: |
|
|
a mi ktoś coś doradzi? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
eyesonfire Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 21 podziękowań w 21 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 12:23 pm Temat postu: |
|
|
paulina20 to w takim razie po co ci byly tabletki na wywolanie okresu? i po co prezerwatywa?
od razu trzeba bylo test zrobic :/ _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 9:55 pm Temat postu: |
|
|
anonimowa skoro była prezerwatywa to o co chodzi?? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|