Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kallinkaa
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Cze 02, 2009 5:55 pm Temat postu: |
|
|
hej, mam taki mały problem. ostatni raz kochałam sie z chlopakiem w niedziele tydzien temu i zrobilam test wczoraj , wyszedl negatywny a okresu jak nie bylo tak nie ma. czy sens sie martwic? warto dodac ze stosunek byl z zabespieczeniem i chlopak "nie doszedl" we mnie. biust ani podbrzusze mnie nie bolą więc sie martwie przeokropnie...a mam jeszcze pytanie, czy mozliwe ze reka sama sie zaplodniłam? i czy stres w maju mógl miec wpływ na moj okres w czerwcu? czekam na odpowiedz. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Wto Cze 02, 2009 11:41 pm Temat postu: |
|
|
Rany...Czytałaś może temat? TEST ROBI SIĘ NAJWCZEŚNIEJ 14-16 DNI PO STOSUNKU!!!
Żeby doszło do zapłodnienia musiałabyś nasienie wprowadzić głęboko do pochwy, musiałaby być w tym momencie owulacja...
Co do stresu...Jeśli miał miejsce po majowym okresie to jak najbardziej tak. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
gaga89
|
Wysłany: Wto Cze 02, 2009 11:46 pm Temat postu: |
|
|
dodam jeszcze ze prawie calkowicie stracilam ochote na sex i bola mnie sutki dzis znowu bylo mi niedobrze juz sama nie wiem co robic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Cze 02, 2009 11:47 pm Temat postu: |
|
|
Zrób test z krwi...Skoro nie wiesz który to był dzień cyklu to nikt Ci tu nic więcej nie poradzi...<bezradny> _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
milusinska
|
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 12:24 pm Temat postu: czy jest mozliwe ze zaszlam ? |
|
|
mam problem , 3 tyg temu sie kochalam bez zabezpieczenia od 2 tyg mam przebarwione narzady pluciowe i odstajacy pempek oraz opuchniete podbrzusze goraczke i czasami zawroty glowy 26 dostalam pol dniowy okres zrobilam test i jakos 2 kreska byla prawie niewidoczna jak myslicie jest to mozliwe czekam na pomoc proszke o opinie wasza jest to dla mnie bardzo wazne |
|
Powrót do góry |
|
|
|
strojnisia
|
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 1:13 pm Temat postu: dziwne rzeczy się ze mną dzieją. |
|
|
Witam jestem nowa na forum:) mam dziwne objawy i mam nadzieję że to dzidziuś może jestem naiwna, ale bardzo tego z mężu-misiem pragniemy.
ostatnio mdli mnie, mama zgagę i zaczynam wymiotować, co jakieś 3 dni.
mój cykl jest rozregulowany, trwał 46 dni i pojawiła się krew, teraz dziwna brązowa wydzielina. za kilka godzin idziemy do gin. mam nadzieję, że to dzidziuś, proszę trzymajcie kciuki:)
pozdrawiam
ps. co sądzicie o moich "objawach"?
temat przenosze do pokrewnego -- eyesonfire |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ananasek
|
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 3:25 pm Temat postu: |
|
|
POMÓŻCIE PROSZĘ
czy wykonanie dwóch różnych testów ciążowych na 5 dni przed okresem daje wiarygodny wynik???
zrobiłam w poniedziałek test potem w we wtorek inny niż popzedni i wyszły mi ppozytywnie a @ powinnam dopiero mieć w sobote.
objawy w zaadzie to takie ze od 1,5 tyg bolą mnie niemiłosiernie piersi i pobolewa podbrzusze czego nigdy tak wczesniej nie miała i to tak wcześnie przed okresem !!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 5:27 pm Temat postu: |
|
|
a nie mozesz zrobic testu? po co sie rozczarowac masz potem...? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sro Cze 03, 2009 10:45 pm Temat postu: |
|
|
No ja myślę że się nie pomyliły...Na wszelki wypadek zrób test z krwi. On daje 100% pewności. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ananasek
|
Wysłany: Czw Cze 04, 2009 7:43 am Temat postu: |
|
|
chodzi o to ze bardzo bym chciała w końcu mieć tam małego kogoś. i nie chce sie rozczarować !! a do okresu jeszcze dwa dni ale mam wrażenie ze tam sie cos dzieje w tym brzuszku no i tempke mam podwyższoną caaaaały czas 37,2 lub 37,3. natomiast nie wiem czy te testy są wiarygodne ale w zasadzie dwa robiłam i to różnych firm więc..... a do lekarza umuwiłam sie na 10 czerwca więc zobaczymy. trzymajcie kciuki zeby pozytywnie było ... proszę |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|