Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
milusinska
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Cze 04, 2009 8:40 am Temat postu: |
|
|
mozecie napisac co o tym sadzicie ? pozdrawiam zrobiul mi sie taki brzuszek i pociemnialy sutki narzady pluciowe i pepek , mialam okres tylko 1 dzien mam opuchniete podbrzusze pomoscie mi ? zrobic 2 test jesli tak to jakis dobry mi polecie . dziekuje
...
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
zzzz
|
Wysłany: Czw Cze 04, 2009 12:14 pm Temat postu: |
|
|
mam pytanie czy przez same peiszczoty mozna zajsc w ciaze jesli chlopak mi nie wkladal ? ale tez nie wkladal mi tej reki ktora sie bawil swoim tylko ta druga reka mnie piescil i uwazalismy mija juz prawie szosty tydzien po tym jak sie piescilismy mialam okres po tym jak sie piescilismy raz tylko zwymiotowalam w czasie okresu ale czasem tak mam jak mam bardzo silny ale teraz nie ma nic juz powinnam miec 27 lub 29 teraz a dzis juz jest czwarty i niema nic ale niemam zadnych objawow ciazy nie bola mnie piersi brzuch mam zapadniety jak zawsze nie bierze mnie na wymioty ostatnio bralam leki mialam 30zastrzykow w brzuch i 3 razy dziennie bralam leki bylo ich cztery rodzaje +te zastrzyki raz dziennie bo skrecilam sobie kolano i mam do tej pory wode w kolanie ale juz mi przechodzi od jakiegos czasu przestalam brac leki ale bylo ich mnostwo no i jeszcze teraz ta sesja egzaminacyjna skreca mnie wsrodku ze stresu co o tym sadzicie?
Dodano po 4 minutach:
milusinska no to wydaje mi sie ze ciaza w ktorym miesiacu jestes ciazy? bo ja sie tez obawiam ale niemam brzucha jeszcze mam zapadniety jak zawsze tylko brak okresu:( |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kallinkaa
|
Wysłany: Czw Cze 04, 2009 1:17 pm Temat postu: |
|
|
mysle, ze nie jestes w ciazy tym bardziej ze mialas po tych zabawach okres. moze nerwy robia swoje?
ja tez czekam na okres i powinnam miec do 30maja , a dzis jest 4 i nic... w sumie robilam sobie test ktory wykrywa juz 3 dniowa ciaze, a moim zdaniem do zaplodnienia nie moglo dojsc bo sie zabespieczam i chlopak nie dochodzi nigdy we mnie mimo , ze ma gumke. poza tym bardzo sie denerwowalam mialam mature,wyjezdzalam i nadal nic mnie nie boli, ani brzuch, ani piersi, z sutkami nic sie nie dzieje. wiec to chyba nielogiczne zebym byla w ciazy?
wiec musimy spokojnie poczekac |
|
Powrót do góry |
|
|
|
milusinska
|
Wysłany: Czw Cze 04, 2009 1:58 pm Temat postu: |
|
|
do zzzz wiesz jeszcze iewiem czy to ciaza , w sobote 2 test zrobie bo jakos dziwne ze mam takie objawy a pozniej moze ginekologa odwiedze ,
czekam na opinie co o tym sadzicie wyzej wymienionych obiwach pozdrawiam i ziekuje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelinka1987
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Cze 04, 2009 4:32 pm Temat postu: |
|
|
Witam ponownie.Może wind_of_hope pamięta moje poprzednie posty sprzed kilku dni.Więc byłam dziś u gina i kazał mi przyjść za 2 tygodnie bo powiedział że nie wie czy to ciąża bo jeszcze nie jest w stanie tego potwierdzić...bo gdyby była to ciąża to bardzo wczesna(a robił mi USG i USG dopochwowe) ale problem jest w tym że zaraz po wizycie dostałam jakiś brunatnych plamień.Czy to mimo wszystko może być ciąża?Przypomne że robiłam 2 testy i wyszły negatywne ,a mój gin powiedział że on sam nie wierzy testom ...sama nie wiem co mam myśleć,niepokoją mnie też te plamienia takie jak na sam koniec @ .Mam nadzieje że jutro nie przeobrażą się one w @. Pozdrowionka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Czw Cze 04, 2009 6:19 pm Temat postu: |
|
|
Mi sie wydaje ze plamienie moglo byc po badaniu poprostu.... moze zadzwon na wszelki wypadek do ginekologa i powiedz ze jest taki problem, akbo uspokoi albo kaze Ci znowu przyjsc... napewno bedzie wiedzial co doradzic _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ewelinka1987
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Cze 04, 2009 7:07 pm Temat postu: |
|
|
He..no chyba jednak nie...bo teraz to już normalna @ Nie wiem kiedy wreszcie uda mi się zajść w ciąże...nawet lekarz powiedział że ma nadzieje że @ nie przyjdzie...a tu zonk... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
doras
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Cze 05, 2009 8:43 am Temat postu: |
|
|
Cześć ..mam prośbę, udzielcie mi odpowiedzi. Kochałam sie wczoraj z chłopakiem, żadne z nas nie stosuje żadnej antykoncepcji. Uprawialiśmy tak zwany stosunek przerywany. W momencie kiedy dochodził jego członek był na zewnątrz.. lecz doszedł na moją pochwę. Powiedzmy ze po jakiejś godzinie dopiero wzięłam kąpiel. Chłopak mnie uspokaja mówiąc ze raczej nie było szansy na zapłodnienie. Mam sie martwić, czy nie? Jak sądzicie? Z góry dzięki za odpowiedz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Pią Cze 05, 2009 10:37 am Temat postu: |
|
|
Ewelinko bardzo mi przykro Trzymaj sie <przytul>
Doras musisz po pierwsze podac ilu dniowe masz cykle, w ktorym dniu cyklu sie to zdazylo, bez tego mozna tylko powiedziec tylko tyle ze jesli mialas dni plodne to jakas minimalna szansa jest. podkreslam tylko gdy mialas dni plodne! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
milusinska
|
Wysłany: Pią Cze 05, 2009 3:59 pm Temat postu: :) |
|
|
jutro robie 2 test , mam nadzieje ze tym razem moje objawy sa usasadnione bo troszke dziwnie sie czuje gdy test wyszedl negatywnie przy takicxh objawach , mam pytanko mozecie mi jakis dobry polecic bo bobo test jest kiepski . pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|