Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pią Cze 05, 2009 11:29 pm Temat postu: |
|
|
Test z krwi...bHCG. On daje 100% pewności i się nie myli. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
jara500
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Cze 07, 2009 6:02 pm Temat postu: czy jestem w ciązy |
|
|
ginekolog kazał mi zrobic badanie HCG+b i wyszło mi 15224mIU/ml i czy jestem w ciązy i dlaczego ja mam badania HCG+b a ja na necie tylko znalazłam o HCG-b a nic o + jaka to jest róznica bardzo prosze o pomoc... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
milusinska
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 7:12 am Temat postu: :) |
|
|
zrobilam 2 tes i byl negatywny ale hyba zamiast testu krwi pojde za tydz o gina , nadal obviajwy sa typowo ciazowe ... coz dzieki za pomoc ;0 pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 10:43 am Temat postu: |
|
|
Lekarz może ciąży jeszcze nie wykryć, a beta już ją wskaże...
Ale decyzja należy do Ciebie... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
milusinska
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 10:52 am Temat postu: :) |
|
|
wesz jesli dobrze obliczylam to bym byla teraz w 6 tyg .... wizyte u lekarza mam 15 czerwca wiec troszke czasu jeszcze mam ... ale temp 37.5 utrzymuje sie objadanie spuchniete sutki i brazowiale narzady ... jak narazie pozostaje mi czekac pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 12:43 pm Temat postu: |
|
|
A bete mogłabyś zrobić już teraz...I nie musiałabyś czekać do 15 czerwca...Odpowiedź miałabyś najpóźniej jutro... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
milusinska
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 1:20 pm Temat postu: :) |
|
|
tak tylko ze wiesz jestem teraz po zamiastem wswoim , niewiem ile sie placi za to ... no zobacze jeszcze pogadam z mezem o tym dzieki wielkie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 1:21 pm Temat postu: |
|
|
30 zł...to nie jest wydatek... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
milusinska
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 1:23 pm Temat postu: :) |
|
|
no niejest wydatek zaden jak dla mnie skierowanie jakies potrzebne lub cos ? to moze jutro jak wroce do swojego miasta to pojde zrobic |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 4:36 pm Temat postu: |
|
|
Nie jest Ci potrzebne. Idziesz do laboratorium i mówisz ze chcesz wykonać takie badanie. Pobiorą Ci krew zbadają i dostaniesz wynik. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|