Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
puszkin
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
Ostrzeżeń: 2
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 4:57 pm Temat postu: witam |
|
|
witam
wiec tak mam pytani. włożyłem mojej partnerce penisa bez gumki dosłownie 10 razy. miała wtedy dni niepłodne. nie doszło do wytrysku. boje sie bo okres powinna dostać 6 czerwca. ostatnie 3 miesiące dostawała zawsze regularnie 5. ale wcześniej miała niregularny a nawet zdażało sie że nie miała cały mieśiąc. więc co ja mam o tym myśleć. Wtedy co to zrobiliśmy było 5 dni po okresie. Wiec co może być??? Te cykle regularne trwały 32 dni.
Pomocy
-----edit by nowicjuszka-----
PRZECZYTAJ REGULAMIN FORUM!!!
Nie zakładaj nowego tematu jeśli już istnieje pokrewny. Pisz w odpowiednim dziale. Nadawaj tytuły sugerujące problem.
Za notoryczne łamanie regulaminu dostajesz ostrzeżenie.
Przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 5:06 pm Temat postu: |
|
|
Przede wszystkim się uspokój. Nic złego się nie dzieje.
Organizm to nie maszyna. Lekkie opóźnienie jet normalne. Na razie to dopiero 3 dzień opóźnienia...
Może być to spowodowane stresem, zmianą trybu życia, zmiana diety itp itd.
Jak ma Cię to uspokoić to wyślij ją do laboratorium, niech zbadają jej poziom bHCG. Da on 100% pewności... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Nikolax33
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 10:07 pm Temat postu: Moge zajsc w ciaze |
|
|
mam pytanko dostałam okres 21.05 a skonczył mi sie 27.05 zrobiłam to 13 dni po okresie czy moge zajsc w ciąze ??
Przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu / nowicjuszka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 10:09 pm Temat postu: |
|
|
To może najpierw przeczytaj sobie regulamin, później temat "jak wyliczyć dni płodne/niepłodne"...
Jak podasz potrzebne informacje to wtedy będzie można coś więcej powiedzieć...
Nie ma tu wróżek... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Nikolax33
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 10:46 pm Temat postu: |
|
|
jakie mam informacje przygotować? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Cze 08, 2009 11:33 pm Temat postu: |
|
|
Przeczytaj sobie temat o który prosiłam...Jest w dziale metody naturalne...Tam jest wszystko napisane... _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
K&R
|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 12:17 pm Temat postu: |
|
|
Witam mam pytanko, bo sama nie wiem o co come on... w miesiącu maju kochaliśmy się z mężem kilkakrotnie w nadziei, że uda się nam w końcu.. no wiecie.. niestety.. pojawiło się krwawienie.. bardzo dziwne - pierwsze dwa dni "leciało jakby chciało a nie mogło", generalnie krwawienie trwało 8dni! (co w moim przypadku w ogóle sie nie zdarza), no i cykl był bardzo zaburzony, bo zaledwie 20dni i nowe krwawienie (normalnie mam ponad 30)! Miewam bóle straszne przed miesiączką, a tym razem bezboleśnie. Test zrobiłam w zeszłym tygodniu i... wyszedł negatywny. Natomiast od kilku dni obecnie - mam duże bóle prawego jajnika, pobolewa mnie podbrzusze. Jeśli to na miesiączkę, to w ogóle okaże się, że jest w ogóle coś nie tak (zaledwnie 2 tyg zakończyła się poprzednia). Czy może jednak pojawil się tam Mały Ktoś i stąd to wszystko.. proszę o Wasze opinie (do lekarza się wybieram, ale najpierw chciałam usłyszeć Wasze opinie). Dzięki! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zzzz
|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 2:38 pm Temat postu: |
|
|
K&R no mozliwe ze to ciaza ale moze to byc spowodowane stresem i mozesz sobie wmawiac te objawy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
olga001
|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 3:02 pm Temat postu: Pytanie. |
|
|
witam,
w niedzielę wieczorem kochałam się z chłopakiem, gdy skończyły nam się prezerwatywy chcieliśmy odbyć stosunek przerywany, i wszedł we mnie, ale w końcu powiedziałam, że boję, że nie będzie w stanie do końca kontrolować wytrysku i odpuściliśmy sobie.
Wydaje mi się, że nie ma szansy ażebym przez samo wejście zaszła w ciążę (niby jakieś plemniki mogły znajdować się na jego członku, ale przecież później nie doszło do wytrysku we mnie) Ale chciałabym się upewnić czy mam rację.
Przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu. emilka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Gosia85 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 117 podziękowań w 117 postach
|
Wysłany: Wto Cze 09, 2009 3:27 pm Temat postu: |
|
|
to zależy czy miałaś dni płodne i czy chłopak umył członka po tym jak miał wytrysk .
jeśli miałaś dni płodne a on się nie umył i na jego członku były plemniki to jest możliwość że jesteś w ciąży.
jeśli nie minęły 72 h po stosunku to idź po tabletkę po . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|