Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Mar 01, 2008 9:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie.
Dżamaja

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 1:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nawet, gdyby tego dnia była owulacja ?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 1:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to tez raczej nie Smile musialby byc wytrysk w srodku i normalny stosuenk plciowy. Jest ok Smile
Powrót do góry
onaona17

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 5:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. Mam kila pytanek i pytam tu by rozwiać moje wszelkie wątpliwości. Moze to leze w mojej psychice juz sama nie wiem. Wraz z partnerem mielismy ryzykowną sytuacje hmm choc sama nie wiem. Przyblize sytuacje. Lezałam na chlopaku i sie calowalismy.(oboje oczywiscie byismy w ubraniach.) Był podniecony i ja zbyt mocno go docisłam."ulało mu się" jesli mozna to tak nazwac.Wytarł to chusteczką.(mowil ze niechcacy dotknął nasienia ręką) lecz 2 chusteczką potem tez wytarł ręce. Potem trzymalismy sie za ręce,a ja po jakims czasie dotknelam się wejscia do pochwy.(nie wkladalam palcow) Od tego czasu minelo 6 miesiecy.Za kazdym razem mialam okres.+ robilam 2 testy. negatywne więc zakładam,ze w ciazy nie jestem. Bardzo sie stresowałam wszystkim.Ta sytuacją az do teraz i moze dlatego jestem taka przerwazliwiona. W zeszlym miesiacu doszlo do masturbacji. Teoretycznie byly to dni plodne. Jakos zaczelam o tym myslec teraz nie dawno.Mieszkam z bratem w jednym pokoju. O ile dobrze pamietam moj brat byl w toalecie nie wnikam co on tam robil..i jak wrocil siedzial przy komputerze,dotykał myszki komputerowej.potem gdy juz wyszedł z domu ja siedzialam na komputerze i rowniez dotykałam tej myszki. Pozniej doszlo do masturbacji.Nie wiem czy moj brat byl sie tylko zalatwic czy robil cos innego.Dodam ze nie cale 2 tyg po tym dostałam okres. w 26dniu cyklu.cykle u mnie wahaja sie 25-28 dni . Wiem bardzo panikuje,ale prosze odpowiedzcie mi czy jest mozliwość zapłodnienia?...pozdrawiam przewrazliwiona
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 5:34 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ona nie no te sytuacje o ktorych pisesz to w zadnym wypadku nie sa sytuacje sprzyjajace zaplodnieniu Rolling Eyes
doslownie szok... przeciez do zaplodnienia jest potrzebny STOSUNEK i DNI PLODNE... a nie jakies takie brednie...
sorki ale poczytaj troche na ten temat na nasyzm forum a sama zobaczyc ze to co napisalas moze rozsmieszyc i zirytowac....
pozdarwaim
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 6:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no bzdury i to jakie glupie Confused ludzie w podstawowce niekiedy wiedza juz takie rzeczy Rolling Eyes naprawde poczytaj forum to bedziesz wiedziec duzo wiecej - zobaczysz Exclamation
Powrót do góry
onaona17

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 7:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobrze.
Dziękuje mimo wszystko za odpowiedzi na moje pytania.
Widocznie jeszcze nie dorosłam psychicznie do tych spraw.
Postaram się o tym nie mysleć,choc naprawde to jest silniejsze ode mnie.
Wmawiam sobie,ze jestem glupia,ze to nie mozliwe a jednak mysli same wracają.
Ciesze się chociaż z jednej rzeczy..ze to są tylko mysli i one kiedyś miną.
Z tego pierwszego problemu juz sie raczej wyleczyłam. Teraz powstał drugi.;/
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Mar 02, 2008 7:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

potwierdzam Towje slowa: nie doroslas jeszcze do seksu i to w 100%. Ale wszystko przed Toba ;]
Powrót do góry
onaona17

PostWysłany: Wto Mar 04, 2008 7:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja wciaż to samo i nie wiem jak ja mam sobie to wytlumaczyc!Sad
Powrót do góry
malwinka88

PostWysłany: Wto Mar 04, 2008 8:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

onaona17 nie wolno się tak stresować, zwłaszcza, jeśli nie ma powodów. Potem z tego stresu np. może Ci się zatrzymać okres i dopiero będziesz żyła w niepewności (nieuzasadnionej oczywiście). W taki sposób na pewno nie dojdzie do zapłodnienia. Radzę Ci poczytać o tych sprawach (chociażby na tym forum), Twój partner także powinien to zrobić, w końcu to, że jest facetem nie zwalnia go z odpowiedzialności i nie usprawiedliwia niewiedzy. Z czasem wszystkie sprawy się wyjaśnią i przyjdzie moment, w którym będziesz czuła, że dorosłaś do bliskości fizycznej Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 21, 22, 23 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 22 z 41