Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mikmik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

Ostrzeżeń: 2
PostWysłany: Wto Mar 04, 2008 9:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dla porównania dam przykład:

Facet siedzi w autobusie wstaje wysiada na jego miejsce siada młoda dziewczyna dla urozmaicenia dodajmy ze w krótkiej spódnicy.

-jakie jest prawdopodobieństwo ze zaszła w ciąże z nieznajomym?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Mar 04, 2008 10:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

buahahahaha Smile bardzo dobry przykład Smile chetnie poznam odpowiedz Wink Wink Razz

Powrót do góry
mikmik

PostWysłany: Wto Mar 04, 2008 11:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie chce spamowac ale mam wrażenie ze ta poprzednia dziewczyna to są jakieś znudzone dwi 40 latki które beke toczą tak jak ten myk z domestosem...a jeżeli to jest prawda to tylko płakać zostaje;] nad niewiedząVery Happy
bo przecież biologie w szkole chyba ma? ah przepraszam w podstawówce jest przyroda;] tam nawet były omawiane te tematy;]
Powrót do góry
nastusia

PostWysłany: Sro Mar 05, 2008 1:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ciąza bez wytrysku...no co ty? Laughing
Powrót do góry
onaona17

PostWysłany: Sro Mar 05, 2008 5:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja nie wiem czy byl wytrysk czy nie/
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sro Mar 05, 2008 6:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

onaona17 napisał:
a ja nie wiem czy byl wytrysk czy nie/

jak to nie wiesz Confused to chyba trzeba spytac sie faceta co nie?

ej przepraszam ale powiem tu swoja uwage.. dziewczyna drazy dziwnie temat. I rowniez tak jak mik mik uwaazam ze to jest to naciagane i "ktos" nie ma tu szczerych intencji.. zalosne. Odpowiedz juz dostalas i tyle.
Powrót do góry
onaona17

PostWysłany: Sro Mar 05, 2008 8:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam sie tak poprostu brata zpytac czy sie zadowalal w ubikacji?

-----edited by emilka----
za wypisywanie takich bzdur dostaje się ostrzeżenie, więc uważaj na to, co piszesz...

---edit by Wind_Of_Hope---
ONA17 ... popieram Emilke i patrz zebys mogła wejsc jeszcze tutaj!. to nie miejsce na zarty. proponuje OSTRZEŻENIE dla tej pani :[[[
Powrót do góry
malwinka88

PostWysłany: Sro Mar 05, 2008 9:08 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jejku no bez przesady. A jeżeli nawet to zrobił to musiałby mieć jakies plemniki - rambo czy cos w tym stylu, żeby do czegokolwiek doszło! Radzę przestać przejmować się takimi głupotami. A zastanawiasz się czy dotknięcie klamki w szkole, którą dotyka dziennie około kilkudziesięciu chłopaków tez może do tego doprowadzić? Gdyby ten świat był tak właśnie urządzony to miałabym w domu niezłe przedszkole.
Powrót do góry
mikmik

PostWysłany: Sro Mar 05, 2008 9:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heh podejrzewam:d ze raczej każdy facet po tym jak sie masturbuje to myje ręce dla własnego komfortu psychicznego; ] →nawet Twój brat Very Happy
<lol666>
no nie moge juz:D wymiękam bez beki:D
Powrót do góry
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Czw Mar 06, 2008 12:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moim zdaniem to prowokacja, popieram mikmika zapewne jakies osobki ktore juz nie maja co robic wymyslaja takie posty... i maja zlewe, bawiac sie czyims kosztem... a potem napisza ze sie o malo co nie posikaly ze smiechu... bo watpie zeby byl ktos tak glupi :/
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 22, 23, 24 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 23 z 41