Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 11:13 pm Temat postu: |
|
|
to zależy od długości cyklu - jak jest krótki, to już może być niebezpiecznie. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tola18
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 10:39 am Temat postu: |
|
|
hej mam problem mianowicei chodzim o to ze brałam członka do buzi nie miał wytrysku a ja miałam wtedy miesiaczke wiem ze przez branie członka do buzi nie mozna zajsc w ciaze ale od kilku dni mam straszne plamienie na bieliznie jest to sluz z krwia a czasem taka bardzo ciemna wydzielina wrecz podchodzi pod czarny kolor mam nadzieje ze to nie ciaza...ale musze podkreslic ze takie uplawy powtarzaja mi sie prawie co miesiac tak mniej wiecej tydzien dwa po miesiaczce wiem ze musze sie wybrac do lekarza ale boje sie co mi powie co o tym myslicie?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 7:52 pm Temat postu: |
|
|
ja wysyłam Cie do biblioteki po ksiazke o zapłodnieniu, ciazy.... co za głupoty pleciesz...
po 1wsze: jesli masz okres to chyba logiczne ze wydalasz komorke jajowa i nie mozesz zajsc w ciaze!
po 2gie: do ciazy potrzebna jest owulacja !
po 3cie: połknieta sperma spływa do zoładka a nie do pochwy... pomysl troche...zanim zaczniesz plesc durnoty
po 4rte: w ciazy nie jestes na 1000% _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Yalissea Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 8:41 pm Temat postu: |
|
|
do zapłodnienia dochodzi w żołądku i urodzisz ustami |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tola18
|
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 9:05 pm Temat postu: |
|
|
ok dzia no wiem ze nie mozna ale czlowiek w nerwach i stresie rozne rzeczy wymysla mi glownie chodzilo o ta wydzieline |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Magdzia87
|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 12:32 am Temat postu: |
|
|
Yalissea Dobra odpowiedz i ogólnie kupa śmiechu tola18 dziecko jeśli nie chcesz zrobić sobie w najbliższej przyszłości krzywdy i nie daj boże dzidzi to przeczytaj wszystkie posty na całym forum albo wybierz sie szybko do biblioteki bo dużo czytałam na forum i widzę że ty też udzielasz innym rad a może to być wręcz niebezpieczne. Miłej edukacji ja bardzo chętnie pochłaniam wiedzę na ten temat i życzę tego samego a zobaczysz że warto. (sorki za odbiegnięcie od tematu ale czytając takie wypowiedzi nie umiem się powstrzymać od komentarza i chcę uświadomić dziewczynę że seks to nie zabawa z lalki barbi z kenem) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tola18
|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 10:06 am Temat postu: |
|
|
Nio tak to po co jestescie na tym forum skoro sie z innych wysmiewacie ehh |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Magdzia87
|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 10:26 am Temat postu: |
|
|
tola 18 może to nie wyśmiewanie tylko w taki sposób próbujemy cie zmobilizować abyś troszkę wzieła sie najpierw za teorie a potem praktykę i polecam to wszystkim będzie wam o wiele przyjemniej w tych sprawach |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mi18
|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 12:11 pm Temat postu: |
|
|
Błagam, niech mnie ktoś uspokoi!
Ponad 2 tygodnie temu uprawiałam z chłopakiem petting. Doszło do wytrysku, na mój brzuch. Wytarł to w kilka warstw chusteczek, później wytarł ręce. Przez kilka następnych minut dotykał mnie, a dopiero później zszedł ręka na dól. Czy jest prawdopodobieństwo że moge być w ciąży? Okres mam dostać w przyszłym tygodniu, ale jestem przeziębiona, więc pewnie sie bedzie troszke spóźniał. Czy jeśli jestem chora mogę zrobić test ciążowy? Czy choroba może wpłynąć na jego wynik?
Niby wiem, ze prawdopodobieństwo jest niewielkie, ale wyraz "ciąża" mnie ostatnio prześladuje. Jestem tak roztrzęsiona, że nie wiem już co robić... Prosze pomóżcie
(nie jestem głupią nastolatką która nie wie nic o seksie a zabiera sie za takie rzeczy. wiem jak dochodzi do zapłodnienia. po prostu strasznie sie denerwuje...) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2008 12:18 pm Temat postu: |
|
|
w zadnym wypadku nie moglo dojsc do zaplodnienia. Wiec ni masz czym sie martwic. Plemniki gina w srodowisku zewnetrznym a okres moze sie spoznic bo jestes przeziebiona. Glowa do gory, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|