Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Mar 18, 2008 4:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

arturus napisał:
a wiec tak dziewczyna okres dostaje zazwyczaj 24-25 kazdego miesiaca regularnie;) a ostatni okres miala 23 lutego i trwal normalnie 4-5 dni

a wiec obliczylam ze Twoja dziewczyna ma cykl 31 dniowy. Co za tym idzie owulacja przypada na ok 15-16 dzien mnie wiecej. Dni plodne ok 10 dnia cyklu. Tylko pamietaj ze to wszystko moze sie przesuwac gdy wypadnie stres choroba itp Smile
Powrót do góry
Hopeless

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Mar 24, 2008 6:19 pm    Temat postu: Opozniony okres po pettingu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej

Mam maly problem. Jak pewnie latwo sie domyslec mojej dziewczynie opoznia sie okres.
Nie uprawialismy seksu klasycznego, ale petting, podczas ktorego nie doszlo do pelnej penetracji pochwy, a jedynie czesciowej (chodzi mi o to ze wchodzil w nia tylko zoladz). Nie skonczylem tez w jej wnetrzu... ale okres sie opoznia...
W ostatnim miesiacu cykl zaczal jej sie 21 lutego, a w tym miesiacu ciagle go nie ma.. a jest juz 24 marca.
Przed tym jak zaczelismy sie ze soba spotykac miala bardzo nieregularne miesiaczki, czesto zdarzalo sie tez ze cykle trwaly nawet ponad 2 miesiace.
teraz w dalszym ciagu cykl przebiega raczej w kratke, ale zawsze okres pojawia sie w danym miesiacu. czy to mozliwe ze ona jest w ciazy? Probowalem z nia o tym porozmawiac, ale mowi, ze nie powinienem sie tym martwic. Tylko, ze ja widze, ze ona sie czyms martwi i nie chce zeby byla z tymi obawami sama...
Z gory dzieki za odpowiedz...
Licze na Wasza pomoc..

----edited by emilka----
temat został przyłączony do tematu podwieszonego
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Mar 24, 2008 6:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sam mówisz, że nieregularnie miesiączkuje. o ciążę się martwić nie powinna.
Hopeless

PostWysłany: Pon Mar 24, 2008 7:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

emilka dzieki... ale stres zawsze jest... tym bardziej ze widze ze ja cos martwi a nie wiem co... i pewnie to powoduje we mnie nadwyrezona prace wyobrazni i obawy...
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Mar 26, 2008 4:38 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Problemu raczej nie powinno być. Jednak ja nie rozumiem podstawowej kwesti, skoro chcecie się tak bawić to nie lepiej założyć gumke i współżyć normalnie Laughing Przecież tak chyba lepiej nie?
giza22

PostWysłany: Pon Mar 31, 2008 7:59 pm    Temat postu: prosze o szybka odpowiedz Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem ze bylo to tutaj juz kilkakrotnie przerabiane ale potrzebuje otuchy w konkretnym przypadku Byl seks oralny, chlopak mial wytrysk na zewnatrz, lezal na plecach wiec sperma znalazla sie na jego brzuchu Wytarlismy to wszystko i dalej piescilismy sie dlonmi, a on dodatkowo penisem moja lechtaczke.. Bankowo byly to dni plodne, bo okres mam 30-31 dniowy, pierwszy dzien cyklu wypadl 12 marca a zblizenie mialo miejsce 29 marca.. Czy jest mozliwosc ciazy? Czy jesli nawet czesc plemnikow zostala przeniesiona (rekoma czy na zle wytartym penisie) w okolice pochwy to moglo dojsc do zaplodnienia? Zaznacze jeszcze ze od wytrysku do kolejnych pieszczot minelo ze 15-20 minut Prosze o opinie bo zanim bede mogla zrobic test to osiwieje

-----edited by emilka----
nie pisz tylu identycznych postów w róznych tematach
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pon Mar 31, 2008 11:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

giza, małe szanse na ciążę. jeżeli nic nie spłynęło Twojego śluzu, wytarliście się dokładnie po wytrysku, to myśle, że nie ma co się martwić.
Zibi
Przyjaciel forum

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Kwi 01, 2008 10:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ludki giną po około 2 minutach Smile
Powrót do góry
giza22

PostWysłany: Wto Kwi 01, 2008 11:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki za otuche, nie wiem jak bylo z tym sluzem, nie zwracalam na to uwagi.. ale info ze plemniki na zewnatrz zyja tylko kilka minut mocno mnie pocieszyla, bo od wytrysku do kolejnych pieszczot minelo sporo wiecej Smile pozdrawiam
Powrót do góry
wegetarianka

PostWysłany: Pon Kwi 14, 2008 8:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem, że parę dni przed okresem i podczas okresu są (teoretycznie) dni niepłodne. Ale jak to jest z końcówką miesiączki i paroma dniami po niej? Też dni niepłodne?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 27 z 41