Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Mar 18, 2008 4:51 pm Temat postu: |
|
|
arturus napisał: | a wiec tak dziewczyna okres dostaje zazwyczaj 24-25 kazdego miesiaca regularnie;) a ostatni okres miala 23 lutego i trwal normalnie 4-5 dni |
a wiec obliczylam ze Twoja dziewczyna ma cykl 31 dniowy. Co za tym idzie owulacja przypada na ok 15-16 dzien mnie wiecej. Dni plodne ok 10 dnia cyklu. Tylko pamietaj ze to wszystko moze sie przesuwac gdy wypadnie stres choroba itp |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Hopeless
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 6:19 pm Temat postu: Opozniony okres po pettingu |
|
|
Hej
Mam maly problem. Jak pewnie latwo sie domyslec mojej dziewczynie opoznia sie okres.
Nie uprawialismy seksu klasycznego, ale petting, podczas ktorego nie doszlo do pelnej penetracji pochwy, a jedynie czesciowej (chodzi mi o to ze wchodzil w nia tylko zoladz). Nie skonczylem tez w jej wnetrzu... ale okres sie opoznia...
W ostatnim miesiacu cykl zaczal jej sie 21 lutego, a w tym miesiacu ciagle go nie ma.. a jest juz 24 marca.
Przed tym jak zaczelismy sie ze soba spotykac miala bardzo nieregularne miesiaczki, czesto zdarzalo sie tez ze cykle trwaly nawet ponad 2 miesiace.
teraz w dalszym ciagu cykl przebiega raczej w kratke, ale zawsze okres pojawia sie w danym miesiacu. czy to mozliwe ze ona jest w ciazy? Probowalem z nia o tym porozmawiac, ale mowi, ze nie powinienem sie tym martwic. Tylko, ze ja widze, ze ona sie czyms martwi i nie chce zeby byla z tymi obawami sama...
Z gory dzieki za odpowiedz...
Licze na Wasza pomoc..
----edited by emilka----
temat został przyłączony do tematu podwieszonego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 6:38 pm Temat postu: |
|
|
sam mówisz, że nieregularnie miesiączkuje. o ciążę się martwić nie powinna. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Hopeless
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2008 7:56 pm Temat postu: |
|
|
emilka dzieki... ale stres zawsze jest... tym bardziej ze widze ze ja cos martwi a nie wiem co... i pewnie to powoduje we mnie nadwyrezona prace wyobrazni i obawy... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 4:38 pm Temat postu: |
|
|
Problemu raczej nie powinno być. Jednak ja nie rozumiem podstawowej kwesti, skoro chcecie się tak bawić to nie lepiej założyć gumke i współżyć normalnie Przecież tak chyba lepiej nie? _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
giza22
|
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 7:59 pm Temat postu: prosze o szybka odpowiedz |
|
|
wiem ze bylo to tutaj juz kilkakrotnie przerabiane ale potrzebuje otuchy w konkretnym przypadku Byl seks oralny, chlopak mial wytrysk na zewnatrz, lezal na plecach wiec sperma znalazla sie na jego brzuchu Wytarlismy to wszystko i dalej piescilismy sie dlonmi, a on dodatkowo penisem moja lechtaczke.. Bankowo byly to dni plodne, bo okres mam 30-31 dniowy, pierwszy dzien cyklu wypadl 12 marca a zblizenie mialo miejsce 29 marca.. Czy jest mozliwosc ciazy? Czy jesli nawet czesc plemnikow zostala przeniesiona (rekoma czy na zle wytartym penisie) w okolice pochwy to moglo dojsc do zaplodnienia? Zaznacze jeszcze ze od wytrysku do kolejnych pieszczot minelo ze 15-20 minut Prosze o opinie bo zanim bede mogla zrobic test to osiwieje
-----edited by emilka----
nie pisz tylu identycznych postów w róznych tematach |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pon Mar 31, 2008 11:14 pm Temat postu: |
|
|
giza, małe szanse na ciążę. jeżeli nic nie spłynęło Twojego śluzu, wytarliście się dokładnie po wytrysku, to myśle, że nie ma co się martwić. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zibi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 10:06 am Temat postu: |
|
|
Ludki giną po około 2 minutach |
|
Powrót do góry |
|
|
|
giza22
|
Wysłany: Wto Kwi 01, 2008 11:28 am Temat postu: |
|
|
dzieki za otuche, nie wiem jak bylo z tym sluzem, nie zwracalam na to uwagi.. ale info ze plemniki na zewnatrz zyja tylko kilka minut mocno mnie pocieszyla, bo od wytrysku do kolejnych pieszczot minelo sporo wiecej pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wegetarianka
|
Wysłany: Pon Kwi 14, 2008 8:37 pm Temat postu: |
|
|
Wiem, że parę dni przed okresem i podczas okresu są (teoretycznie) dni niepłodne. Ale jak to jest z końcówką miesiączki i paroma dniami po niej? Też dni niepłodne? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|