Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Lidija

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Kwi 20, 2008 2:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie, nic nie wyciekło...dzięki z auspokojenie
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
sasha

PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 2:24 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witajcie! Uprawiałam petting z chłopakiem. On się masturbował i wkładał palce do pochwy, miał wytrysk (nie wycierał dłoni tylko mnie pieścił). Siedziałam na nim w pozycji na jeźdźca, wykonywaliśmy ruchy jak w trakcie seksu ale byłam w majtkach. Nie było penetracji. Boję się bo miałam dni płodne.
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 9:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

rany.. nie ma mowy o ciazy Exclamation jesli bylas w majtkach to skad niby zaplodnienie Confused spokojnie. W ciaze nie zachodzi sie poprzez takie przpadki jak Twoj Smile nie masz czego sie obawiac, pozdrawiam

P.S. do zaplodmnienia potrzebny jest wytrysk w srodku+dni plodne+owulacja
Powrót do góry
sasha

PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 5:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No właśnie dni płodne i owulacja były i jeszcze śluz. Chodzi mi o to, że wytrysk był na zewnątrz, dotykał penisa a później warg sromowych i wkładał palec do pochwy, nie wycierając wcześniej dłoni. Czy możliwe jest zajście w ciążę w ten sposób?
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 8:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moim zdaniem nie. Ale zaczekaj jeszcze na wypowiedz innych osob jesli chcesz byc pewna.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Maj 11, 2008 9:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sasha napisał:
No właśnie dni płodne i owulacja były i jeszcze śluz. Chodzi mi o to, że wytrysk był na zewnątrz, dotykał penisa a później warg sromowych i wkładał palec do pochwy, nie wycierając wcześniej dłoni. Czy możliwe jest zajście w ciążę w ten sposób?

wg mnie szanse sa...gdyz sluz sprzyja plemnikom w dotarciu do celu ;/. Ehh..co za głupota wkładac palce --nieumyte i w dodatku w najpłodniejsze dni!!! Shocked Shocked obys miała farta... Rolling Eyes

Powrót do góry
sasha

PostWysłany: Pon Maj 12, 2008 12:05 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem, że głupota. Nie trwało to długo ale kontakt ze śluzem był. Ale czy ilość plemników na palcu wystarczy? One podobno w kontakcie ze skórą giną. Czy plemniki moga przedostać się z warg sromowych do jajowodu? Mam jeszcze takie pytanko dotyczące objawów: czy silny ból z prawej strony jest oznaką ciąży? Sytuacja opisana przeze mnie wyżej miała miejsce tydzień temu. Wiem, że 1sze symptomy ciąży są później. Chciałabym się dowiedzieć czy zagnieżdżanie się powoduje taki ból i czy zawsze towarzyszy temu ból podbrzusza? Czytałam, że zagnieżdżanie następuje 6-12 dni po zapłodnieniu, tak? I towarzyszą mu plamienia. Mnie mój ból nie dziwi bo mam go od jakiegoś czasu ale mimo wszystko powstał strach.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Maj 12, 2008 9:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bol moze oznaczac owulacje... ktory to był dzien cyklu?... wiesz..jesli kobieta ma dni płodne i duzo sluzu, mało tego owulke to wystarczy niewielka ilosc spermy na palcach...z warg moze skapnąc do sluzu a potem juz tylko do komorki...plemniki gina w srod. zewnetrznym ale sluz to dla nich raj Confused

Powrót do góry
sasha

PostWysłany: Wto Maj 13, 2008 1:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wlasnie juz nie jestem pewna Confused Zawsze mialam 28 dniowe cykle ale przez ostatnie 3 miesiace miesiaczka pojawiala sie dopiero po31-32 dniach. Ostatnia @ zaczela mi sie 18 kwietnia a ta sytuacja z palcami miala miejsce 4 maja. Wiec liczac wg 28dniowego cyklu mialam wtedy owulacje, tak?
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Maj 13, 2008 4:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no wedlug moich obliczen to byl 16 dzien cyklu a wiec mogla byc owulka ale moglo juz byc po niej rownie dobrze.. To zalezy. jesli doczuwalas bol tak jak piszesz top mogla to byc owulacja Rolling Eyes zrob tst 12 dni po stosunku to bedziesz wiedziec. Mam nadzieje ze bedzie wszystko po Twojej mysli, powodzenia
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 29, 30, 31 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 30 z 41