Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sasha
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 9:15 pm Temat postu: |
|
|
No właśnie ból odczuwam teraz. Wtedy to jakieś tam niewielkie pobolewania a teraz czuję wyraźny ból z prawej strony i troszkę z lewej. To juz trwa 3 dzień. A czy możliwe jest, że teraz mam owulację, na tak krótko przed spodziewaną miesiączką? Bo ja takie bóle mam co miesiąc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 9:20 pm Temat postu: |
|
|
nie.. raczej jest to niemozliwe. Owulacja wystepuje ok polowy cyklu czasem 1-2 dni wczesniej lub pozniej ale nie przed samym okresem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 9:55 pm Temat postu: |
|
|
ej a moze masz nadżerke? ja bym sie przeszła do gina i zbadała ... owulka to raczej nie jest _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 10:27 pm Temat postu: |
|
|
a może po prostu okres Ci się zbliża? jeżeli cykle masz ok. 28-30 dni, to to możliwe _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sasha
|
Wysłany: Wto Maj 13, 2008 10:29 pm Temat postu: |
|
|
Jejku To może być też torbiel bo jest takie podejrzenie Mam tylko nadzieję, że te bóle nie mają związku z ostatnim pettingiem. To chyba byłoby za wcześnie na takie objawy, prawda? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adjective 17
|
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 11:47 am Temat postu: Czy mogło dojść do zapłodnienia |
|
|
Wiem, że pewnie już się coś podobnego pojawiło, ale chcę przedstawić dokładnie swoją sytuację i bardzo prosze o odpowiedz
Więc tak: W 6 dniu cyklu(ostatni dzień mojego okresu) uprawialam z chlopakiem petting. On i ja bylismy w majtkach i on ocierał się o wejscie do mojej pochwy. Nie doszło do wytrysku. Potem po jakichś 5 minutach on zrobił mi palcówkę. Czy mogło dojść w takim wypadku do zapłodnienia? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 12:32 pm Temat postu: |
|
|
nie.
ps. odsyłam do książek i poczytaniu o tym, jak dochodzi do zapłodnienia _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
adjective 17
|
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 2:57 pm Temat postu: Czy mogło dojść do zapłodnienia |
|
|
Dziekuje za odp. nie pogardze zdaniem innej osoby jeszcze:P |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 3:54 pm Temat postu: |
|
|
nie ma takiej opcji jak zajscie w ciaze w Twoim wypadku. Dlatego nie masz sie co matwic i mozesz spac spokojnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mihailov
|
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 5:45 pm Temat postu: Czy w takiej sytuacji jest możliwe zapłodnienie? |
|
|
Witam, mam bardzo nietypowe pytanie. Wczoraj razem z moja dziewczyna zaliczylismy cos na ksztalt gry wstepnej, konkretniej - masturbacji. Czy jest mozliwe, zeby po wytrysku na moja reke (konkretniej na nadgarstek i kciuk), umyciu jej i zanurzeniu w pochwie jest mozliwe zaplodnienie? Był to 21 dzien cyklu, jest on dosc nieregularny (najczesciej 26-28dni) i ostatnio bylo troche stresu (matura).
Dzisiaj dziewczyna skarzy sie na bole brzucha, ponoc inne niz zawsze, choc nie jestem do konca pewny, czy to nie stres ani wynik podswiadomosci.
prosze o jakas konkretna pomoc, jak na moja logike do zapoldnienia dojsc nie powinno (dni nieplodne + mydlo + zanurzenie innej czesci dloni).
w razie czegos zawsze mozna siegnac po srodki "w razie w". dlatego im szybciej doradzicie, tym szybciej bedziemy mogli podjac konkretne dzialania.
licze na wasza pomoc,
mihailov
-----edited by emilka----
temat przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu podwieszonego |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|