Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sasha

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Maj 13, 2008 9:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No właśnie ból odczuwam teraz. Wtedy to jakieś tam niewielkie pobolewania a teraz czuję wyraźny ból z prawej strony i troszkę z lewej. To juz trwa 3 dzień. A czy możliwe jest, że teraz mam owulację, na tak krótko przed spodziewaną miesiączką? Bo ja takie bóle mam co miesiąc.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Maj 13, 2008 9:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie.. raczej jest to niemozliwe. Owulacja wystepuje ok polowy cyklu czasem 1-2 dni wczesniej lub pozniej ale nie przed samym okresem.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Maj 13, 2008 9:55 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ej a moze masz nadżerke? Rolling Eyes ja bym sie przeszła do gina i zbadała ... owulka to raczej nie jest Rolling Eyes

Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Maj 13, 2008 10:27 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a może po prostu okres Ci się zbliża? jeżeli cykle masz ok. 28-30 dni, to to możliwe Smile
sasha

PostWysłany: Wto Maj 13, 2008 10:29 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Jejku Sad To może być też torbiel bo jest takie podejrzenie Confused Mam tylko nadzieję, że te bóle nie mają związku z ostatnim pettingiem. To chyba byłoby za wcześnie na takie objawy, prawda?
Powrót do góry
adjective 17

PostWysłany: Nie Maj 18, 2008 11:47 am    Temat postu: Czy mogło dojść do zapłodnienia Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiem, że pewnie już się coś podobnego pojawiło, ale chcę przedstawić dokładnie swoją sytuację i bardzo prosze o odpowiedz Wink
Więc tak: W 6 dniu cyklu(ostatni dzień mojego okresu) uprawialam z chlopakiem petting. On i ja bylismy w majtkach i on ocierał się o wejscie do mojej pochwy. Nie doszło do wytrysku. Potem po jakichś 5 minutach on zrobił mi palcówkę. Czy mogło dojść w takim wypadku do zapłodnienia?
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Nie Maj 18, 2008 12:32 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie.

ps. odsyłam do książek i poczytaniu o tym, jak dochodzi do zapłodnienia Wink
adjective 17

PostWysłany: Nie Maj 18, 2008 2:57 pm    Temat postu: Czy mogło dojść do zapłodnienia Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuje za odp. nie pogardze zdaniem innej osoby jeszcze:P
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Maj 18, 2008 3:54 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma takiej opcji jak zajscie w ciaze w Twoim wypadku. Dlatego nie masz sie co matwic i mozesz spac spokojnie Smile
Powrót do góry
mihailov

PostWysłany: Nie Maj 18, 2008 5:45 pm    Temat postu: Czy w takiej sytuacji jest możliwe zapłodnienie? Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, mam bardzo nietypowe pytanie. Wczoraj razem z moja dziewczyna zaliczylismy cos na ksztalt gry wstepnej, konkretniej - masturbacji. Czy jest mozliwe, zeby po wytrysku na moja reke (konkretniej na nadgarstek i kciuk), umyciu jej i zanurzeniu w pochwie jest mozliwe zaplodnienie? Był to 21 dzien cyklu, jest on dosc nieregularny (najczesciej 26-28dni) i ostatnio bylo troche stresu (matura).

Dzisiaj dziewczyna skarzy sie na bole brzucha, ponoc inne niz zawsze, choc nie jestem do konca pewny, czy to nie stres ani wynik podswiadomosci.

prosze o jakas konkretna pomoc, jak na moja logike do zapoldnienia dojsc nie powinno (dni nieplodne + mydlo + zanurzenie innej czesci dloni).

w razie czegos zawsze mozna siegnac po srodki "w razie w". dlatego im szybciej doradzicie, tym szybciej bedziemy mogli podjac konkretne dzialania.

licze na wasza pomoc,
mihailov

-----edited by emilka----
temat przeniosłam do odpowiedniego działu i tematu podwieszonego
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 31 z 41