Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 5:49 pm Temat postu: |
|
|
nie martw sie a jej cykle jakiej dlugosci sa zazwyczaj i czy sa regularne?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 6:11 pm Temat postu: |
|
|
moze byc tak ostrzec pare razy .... mnie az podnosi jak czytam te bzdury . mi kolezanka powiedziala to i tamto, kolezanka malo wie i nie powinnas jej sluchac tylko albo siasc i poczytac Nasze forum- jest dobra skarbnica wiedzy albo isc na wizyte do gina i przepytac od A do Z .... Chryste panie jak moze dojsc do zaplodnienia przez polkniecie? moze Ci nawet tone wlac i mama nie bedziesz. Moje pytanie:np przez pepek tez mozna zajsc w ciaze??? jak uwazasz? jedyne miejsce to kobieca pochwa i nic innego, ani odbyt ani usta ani nie wiem co jeszcze. Nie ma takiej opcji. ! rozumiesz? nooo mam nadzieje. zycze milej lektury
es ja juz Ci mowilam ze bedzie ok nie ma szans na ciaze. A okres to nie zabawka grajaca ze mozesz wlaczyc i wylaczyc kiedy zechcesz. To leci swoim rytmem i pozostaje czekac. podobno goraca kapiel przywołuje okres,ja tam w to nie wierze ale mozesz powiedziec dziewczynie. pzdr i prosze sie nie dolowac _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
asiula-91
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 6:15 pm Temat postu: |
|
|
witam. mam goraca prosbe, bardzo prosze o szczera odpowiedz. lezac z chlopakiem w pizamkach, ocieral o moje posladki penisem. trwalo to ze 3 minuty. podniecilo nas to wiec sciagnelismy pizamki i on swoim penisem dotykal moich nagich posladkowa takze wejscia do pochwy. bylo na nim (na wejsciu) duzo mojego sluzu. robilismy to tylko z 2 min. moj chlopak twierdzi, ze jego penis byl suchy (ze nie wydostal sie preejakulat) no i wiadome wytrysku nie mial. czy jest mozliwosc ze bede w ciazy? bardzo sie stresuje. mialam wtedy 14-15 dzien cyklu. okres mam dostac planowo jutro, ale bardzo sie stresuje. prosze o szczera odpowiedz. dziekuje!
Ostatnio zmieniony przez asiula-91 dnia Wto Sty 15, 2008 6:17 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 6:16 pm Temat postu: |
|
|
asiula-91 jak nie mial wytrysku to nie powinnas sie stresowac...ale mieliscie stosunek? czy tylko bylo samo pocieranie?? _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
asiula-91
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 6:18 pm Temat postu: |
|
|
samo pocieranie... on dotykal centralnie mojego wejscia do pochwy. boje sie ze ten preejakulat sie wydostal i zmieszal z moim sluzem... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 6:21 pm Temat postu: |
|
|
15 dzien to zazwyczaj dni płodne...w tym plynie nie ma teoretycznie plemnikow- pochodzi on z prostaty.. dopiero przed wytryskiem pojawiaja sie plemniki. Troche nierozwaznie postapiliscie...zawsze jakis % moze byc ale nie musi. Na moje oko jest ok. na przyszlosc stosujcie gumke, bo natura wie co robi najbardziej sie chce sexu własnie w dni płodne, kiedy nastepuje owulacja. Wtedy wiekszosc kobiet jest tak podniecona ze mysli" a moze sie uda" i co? za pare m-cy szuka łozeczka dla dzidzi. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
asiula-91
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 6:22 pm Temat postu: |
|
|
to mnie pocieszylas/eś........ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 6:24 pm Temat postu: |
|
|
Asiula a co mam kłamac? przeciez chyba wiesz co to znaczy owulacja nie? i jest duze ryzyko zajscia w ciaze,ale musi byc wytrysk w srodku innej opcji nie widze. Poczekaj na wypowiedz innych, ja uwazam ze przez pocieranie ciaza jest niemozliwa. Tym bardziej ze nie odbyliscie stosunku. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
asiula-91
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 6:28 pm Temat postu: |
|
|
pisalam ze stosunku nie bylo i wytrysku tymbardziej. wiec czemu mnie straszysz? daj szczera odpowiedz na moj problem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Sty 15, 2008 6:42 pm Temat postu: |
|
|
asiula po co sie denerwujesz przeciez skoro piszesz ze nie bylo wytrysku w Tobie to ciazy nie bedzie-ja rowniez tak mysle. czekaj na okres. Ale i tak wind ma racje Musisz pamietac o tym ze zabawa w dni plodne z takiim pocieraniem to troche jest niebezpieczne..sama rozumiesz roznie to bywa. Moim dzaniem jest ok i mama nie bedziesz okres przyjdzie o czasie, pozdrawiam
es przylacam sie do wypowiedzi kolezanek nie masz sie czym martwic. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|