Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 5:49 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie martw sie Smile a jej cykle jakiej dlugosci sa zazwyczaj i czy sa regularne??
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 6:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze byc tak ostrzec pare razy .... Twisted Evil Twisted Evil mnie az podnosi jak czytam te bzdury Neutral. mi kolezanka powiedziala to i tamto, kolezanka malo wie i nie powinnas jej sluchac tylko albo siasc i poczytac Nasze forum- jest dobra skarbnica wiedzy albo isc na wizyte do gina i przepytac od A do Z .... Neutral Chryste panie jak moze dojsc do zaplodnienia przez polkniecie? moze Ci nawet tone wlac i mama nie bedziesz. Moje pytanie:np przez pepek tez mozna zajsc w ciaze??? jak uwazasz? jedyne miejsce to kobieca pochwa i nic innego, ani odbyt ani usta ani nie wiem co jeszcze. Nie ma takiej opcji. ! rozumiesz? nooo mam nadzieje. zycze milej lektury Confused Wink

es ja juz Ci mowilam ze bedzie ok Smile nie ma szans na ciaze. A okres to nie zabawka grajaca ze mozesz wlaczyc i wylaczyc kiedy zechcesz. To leci swoim rytmem i pozostaje czekac. podobno goraca kapiel przywołuje okres,ja tam w to nie wierze Smile ale mozesz powiedziec dziewczynie. pzdr i prosze sie nie dolowac Smile

Powrót do góry
asiula-91

Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 6:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam. mam goraca prosbe, bardzo prosze o szczera odpowiedz. lezac z chlopakiem w pizamkach, ocieral o moje posladki penisem. trwalo to ze 3 minuty. podniecilo nas to wiec sciagnelismy pizamki i on swoim penisem dotykal moich nagich posladkowa takze wejscia do pochwy. bylo na nim (na wejsciu) duzo mojego sluzu. robilismy to tylko z 2 min. moj chlopak twierdzi, ze jego penis byl suchy (ze nie wydostal sie preejakulat) no i wiadome wytrysku nie mial. czy jest mozliwosc ze bede w ciazy? bardzo sie stresuje. mialam wtedy 14-15 dzien cyklu. okres mam dostac planowo jutro, ale bardzo sie stresuje. prosze o szczera odpowiedz. dziekuje!

Ostatnio zmieniony przez asiula-91 dnia Wto Sty 15, 2008 6:17 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 6:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

asiula-91 jak nie mial wytrysku to nie powinnas sie stresowac...ale mieliscie stosunek? czy tylko bylo samo pocieranie??

Powrót do góry
asiula-91

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 6:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

samo pocieranie... on dotykal centralnie mojego wejscia do pochwy. boje sie ze ten preejakulat sie wydostal i zmieszal z moim sluzem...
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 6:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

15 dzien to zazwyczaj dni płodne...w tym plynie nie ma teoretycznie plemnikow- pochodzi on z prostaty.. dopiero przed wytryskiem pojawiaja sie plemniki. Troche nierozwaznie postapiliscie...zawsze jakis % moze byc ale nie musi. Na moje oko jest ok. na przyszlosc stosujcie gumke, bo natura wie co robi Smile najbardziej sie chce sexu własnie w dni płodne, kiedy nastepuje owulacja. Wtedy wiekszosc kobiet jest tak podniecona ze mysli" a moze sie uda" i co? za pare m-cy szuka łozeczka dla dzidzi. Smile

Powrót do góry
asiula-91

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 6:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

to mnie pocieszylas/eś........
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 6:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Asiula a co mam kłamac? przeciez chyba wiesz co to znaczy owulacja nie? i jest duze ryzyko zajscia w ciaze,ale musi byc wytrysk w srodku Smile innej opcji nie widze. Poczekaj na wypowiedz innych, ja uwazam ze przez pocieranie ciaza jest niemozliwa. Tym bardziej ze nie odbyliscie stosunku.

Powrót do góry
asiula-91

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 6:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pisalam ze stosunku nie bylo i wytrysku tymbardziej. wiec czemu mnie straszysz? daj szczera odpowiedz na moj problem.
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Sty 15, 2008 6:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

asiula po co sie denerwujesz Confused przeciez skoro piszesz ze nie bylo wytrysku w Tobie to ciazy nie bedzie-ja rowniez tak mysle. czekaj na okres. Ale i tak wind ma racje Exclamation Musisz pamietac o tym ze zabawa w dni plodne z takiim pocieraniem to troche jest niebezpieczne..sama rozumiesz Rolling Eyes roznie to bywa. Moim dzaniem jest ok i mama nie bedziesz Smile okres przyjdzie o czasie, pozdrawiam

es przylacam sie do wypowiedzi kolezanek Smile nie masz sie czym martwic.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 5 z 41