Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Zdolowany

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Maj 19, 2008 9:42 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Pisze zeby was przestrzec przed taka zabawa i uczulic na to że wypadki sie zdarzają. Starałem sie uważać, nie doszło do penetracji ani wytrysku wewnatrz(leżałem na niej w majtkach), a mimo tego zmarnowalem sobie zycie. Pech chcial, że miała dni płodne i owulacje. Z tego co pamiętam nie doszło do wytrysku nawet w pobliżach jej narzadów, ale widocznie musialem miec niefart, co jest prawdopodobne. Dotykaliśmy sie i najwyraźniej to wystarczylo. No nic trzaba płacić za błędy. Pozdrawiam!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Magdzia87

PostWysłany: Pon Maj 19, 2008 12:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mihailov twoja dziewczyna nie ma potrzeby brania tabletki "po"
Zdolowany troszkę zdiwiła mnie twoja wypowiedz nie wiem jak to możliwe a może odbyliście jakiś inny kilka dni wcześniej niebezpieczny stosunek bo z takiego to raczej dziwne żeby była dzidzia Idea Question
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Maj 19, 2008 12:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No to jest bardzo dziwne bo niewiem jak te plemniki miały się przez majty teleportować... Mówisz że się dotkaliście może wytrysk był na ręke a potem odraz wsadziłeś ją partnerce no bo innej opcji niewidze.
blondyna1790

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Pon Maj 19, 2008 3:51 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no facet musi myslec przy robieniu dobrze swojej partnerce:) kto nie mysli to ma :p ale to jest malo prawdopodobne zeby przez majtaski zajsc w ciaze. dobrze ze moj chlopak mysli zaraz po wytrysku konczymy zabawe i jest dobrze
Powrót do góry
Zdolowany

PostWysłany: Pon Maj 19, 2008 6:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie bylo zadnego stosunku. Tylko dotykanie. Z tego co pamiętam to raczej nie mialem spermy na rekach. Staralem sie uwazac ktora reka piescilem ja a ktora siebie, wiec nie rozumiem. Moge sie mylic. Czy jest mozliwosc zaplodnienia przez tez plyn ejakujacyjny w dni plodne?Chyba mialem cholernego pecha, bo przeciez taka szansa jest praktycznie znikoma!Znajac moje szczescie, a raczej jego brak to mozliwe! pozdrawiam
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Maj 19, 2008 7:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

yyy... No to naprawde jakies fatum w takim razie Confused albo sobie jaja robisz... A tak na poważnie to skąd wiesz że napewno ciąża robiła test? , była u lekarza?
Zdolowany

PostWysłany: Pon Maj 19, 2008 10:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Robila test. Wyszedl pozytywny, ale dzisiaj stalo sie cos dziwnego, bo miala obfite krwawienie, bardziej obfite niz przy okresie!pomozcie prosze!
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Maj 20, 2008 8:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A może test się mylił? Może samoistnie poroniła. Jest mnóstwo możliwości, jak tak krwawiła to powinna na pogotowie jechać odrazu.
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Maj 20, 2008 9:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jesli nie doszlo do wytrysku to jak moze byc w ciazy? Exclamation przez majtki? buehehhe. Rolling Eyes chłopie pomysl rozsadnie. krwawiła czy plamiła bo to jest roznica... Neutral. w ktorym dniu cyyklu jest? moze to owulacja..tzn srodek owulki Cool

poza tym test robisz najwczesniej po 12 dniach od stosunku, nawet i pozniej a nie pare dni po zdarzeniu. test jest niewiarygodny. wyslij ja do lekarza albo niech zrobi test krwi bhcg- wynik w 100%. to nie ciaza wg mnie Smile

Powrót do góry
Zdolowany

PostWysłany: Wto Maj 20, 2008 10:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ok to jeszcze raz. Test byl robiony pare tygodni po, wiec raczej jest wiarygodny. Tak jak pisalem dotykalismy sie. Z tego co pamietam nie mialem spermy na rekach. Staralem sie uwazac. Oczywiscie moge sie mylic co jest prawdopodobne, skoro test byl pozytywny. To czego jestem pewien to to ze nie bylo wytrysku nawet w poblizu jej narzadow. Martwi mnie to krwawienie, ktore bylo bardziej obfite niz przy miesiaczce. Do tego bol jajnikow i ogolne zle samopoczucie. Jestem zalamany.Sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 32, 33, 34 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 33 z 41