Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 6:30 pm Temat postu: |
|
|
Mydelko niszczy plemniki wiec spokojna glowa, po drugie dni nieplodne nazwa mowi sama za siebie.
Dziewczyne moze odczuwac bol z powodu otarc czy cos. Jeden dzien po stosunku napewno nie ma oznak ciazy... (a tutaj ciaza jest niemozliwa na moje oko). Moja rada dziewczyna powinna sie zrelaksowac i wrzucic na luz bo od stresu faktycznie moze sie okres spoznic i wtedy bedzie juz panika zupelna Mysle ze reszta dziewczyn z forum powie to co ja Wiec glowa do gory dzieci z tego nie bedzie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mihailov
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 6:35 pm Temat postu: |
|
|
podejście do tego zdroworozsądkowo to jedna sprawa, inna to bycie w stresie podobnie jak my
a myślicie, że profilaktyczne wzięcie leku "w razie w" jest w tym wypadku wskazane? umowilismy sie, ze jutro idziemy do lekarza po recepte, bo chcielibysmy miec 100% pewnosc. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mala_mi Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach
|
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 6:44 pm Temat postu: |
|
|
Mysle ze w tym wypadku nie ma po co sie faszerowac końską dawką hormonów jakie sa zawarte w tabletce po ... ale możecie sie wybrać do lekarza... może on was uspokoi...
Doskonale rozumiem ze nerwy biora gore i nie latwo sie uspokoic Znam ten bol jak rozsadek mowi cos innego a panika jednak jest _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
mihailov
|
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 8:28 pm Temat postu: |
|
|
dziękuje za wypowiedź @mala_mi
czy ktos inny moglby zabrac glos? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 8:57 pm Temat postu: |
|
|
Kurde pisałam ci odpowiedz i ktoś przeniusł pościk i musze drugi raz pisać ajćć A więc ciąża niemożliwa więc luzik po tabletke wogóle niemacie po co iść. Sam pomyśl jak by od takiego czegoś się w ciąże zachodziło to każdy by miał z 20 dzieci a na położnictwie łóżek by zbrakło Ja wiem że różne rzeczy do głowy przychodzą ale niemacie naprawde się czego obawiać A mysle że jak powiecie lekarzowi dokładnie z jakiego powdu chcecie brać tabletke to sam wam odradzi, bo one wyrządzają szkody Morał z tego taki że jest wszystko w pożądku
heh, chyba w tym samym czasie pisałaś, co ja przenosiłam - wybacz -- emilka _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mihailov
|
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 9:07 pm Temat postu: |
|
|
No wiecie, moja Kobieta jest bardzo strachliwa w tych sferach z pewnych względów i sądzę, że zje ją stres dopóki nie dostanie okresu.
Ciągle jej się wydaje, że jednak miałem trochę spermy na dłoni, że mydło nie zabiło wszystkiego i że ją zapłodniłem... Choć szczerze mówiąc kiedy teraz to czytam na mojej twarzy maluje się uśmiech, bo to obawy porównywalne do listów czytelniczek bravo.
a jakie poważne konsekwencje może mieć jednorazowe zażycie tabletki tego typu? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 9:22 pm Temat postu: |
|
|
No ja kiedyś ją brałam i niemiałam żadnych objawów nieporządanych. Jednak dużo dziewczyn ma plamnienia spóźnia się okres, to jest jednak bardzo duża dawka hormonów. No a twojej dziewczynie pewnie nawet jak weźmie tabsy to niebędzie mniej sie bała bo pewnie pomyśli że to niepodziałało. Naprawde w ciąży niejest musiszją wspierać. No i moim zdaniem jak pójdziecie po tabletke to po pierwsze wydacie niepotzrebnie pieniądze a po drugie po co się truć bez potrzeby. No i twojej dziewczynie od stresu się tez może okres przesunąć, więc postaraj ja sie jeszcze przez te pare dni czymś zająć żeby się zrelaksowała i niemyślała o tym. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mihailov
|
Wysłany: Nie Maj 18, 2008 9:46 pm Temat postu: |
|
|
Nie ma sprawy, zadbam o Nią
dziękuje Wam ślicznie za rady, jutro wspólnie idziemy do lekarza.
miłego wieczoru zyczę |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mihailov
|
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 12:09 am Temat postu: |
|
|
jeszcze jedno - do jakiego lekarza się wybrać? druga połówka twierdzi, że na ostry dyżur... jak uważacie? liczy się oczywiście szybkie załatwienie sprawy... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Maj 19, 2008 8:12 am Temat postu: |
|
|
yyyy na ostry dyżur? Ja słyszałam że tam czasami odmawiają przepisania. Prawidłowo to don gina a on może jeszcze zbada twoją dziewczyne i wtedy wogóle będziecie wiedzieć czy jest zagrożenie _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|