Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Maj 18, 2008 6:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mydelko niszczy plemniki wiec spokojna glowa, po drugie dni nieplodne nazwa mowi sama za siebie.

Dziewczyne moze odczuwac bol z powodu otarc czy cos. Jeden dzien po stosunku napewno nie ma oznak ciazy... (a tutaj ciaza jest niemozliwa na moje oko). Moja rada dziewczyna powinna sie zrelaksowac i wrzucic na luz bo od stresu faktycznie moze sie okres spoznic i wtedy bedzie juz panika zupelna Smile Mysle ze reszta dziewczyn z forum powie to co ja Smile Wiec glowa do gory dzieci z tego nie bedzie Smile

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Maj 18, 2008 6:35 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

podejście do tego zdroworozsądkowo to jedna sprawa, inna to bycie w stresie podobnie jak my Wink

a myślicie, że profilaktyczne wzięcie leku "w razie w" jest w tym wypadku wskazane? umowilismy sie, ze jutro idziemy do lekarza po recepte, bo chcielibysmy miec 100% pewnosc.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
mala_mi
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 134 podziękowań w 134 postach

PostWysłany: Nie Maj 18, 2008 6:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mysle ze w tym wypadku nie ma po co sie faszerowac końską dawką hormonów jakie sa zawarte w tabletce po ... ale możecie sie wybrać do lekarza... może on was uspokoi... Smile

Doskonale rozumiem ze nerwy biora gore i nie latwo sie uspokoic Smile Znam ten bol jak rozsadek mowi cos innego a panika jednak jest Wink

PostWysłany: Nie Maj 18, 2008 8:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziękuje za wypowiedź @mala_mi Wink

czy ktos inny moglby zabrac glos?
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Maj 18, 2008 8:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kurde pisałam ci odpowiedz i ktoś przeniusł pościk i musze drugi raz pisać ajćć Smile A więc ciąża niemożliwa więc luzik po tabletke wogóle niemacie po co iść. Sam pomyśl jak by od takiego czegoś się w ciąże zachodziło to każdy by miał z 20 dzieci a na położnictwie łóżek by zbrakło Smile Ja wiem że różne rzeczy do głowy przychodzą ale niemacie naprawde się czego obawiać Smile A mysle że jak powiecie lekarzowi dokładnie z jakiego powdu chcecie brać tabletke to sam wam odradzi, bo one wyrządzają szkody Confused Morał z tego taki że jest wszystko w pożądku

heh, chyba w tym samym czasie pisałaś, co ja przenosiłam - wybacz Very Happy -- emilka

mihailov

PostWysłany: Nie Maj 18, 2008 9:07 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wiecie, moja Kobieta jest bardzo strachliwa w tych sferach z pewnych względów i sądzę, że zje ją stres dopóki nie dostanie okresu.

Ciągle jej się wydaje, że jednak miałem trochę spermy na dłoni, że mydło nie zabiło wszystkiego i że ją zapłodniłem... Choć szczerze mówiąc kiedy teraz to czytam na mojej twarzy maluje się uśmiech, bo to obawy porównywalne do listów czytelniczek bravo.

a jakie poważne konsekwencje może mieć jednorazowe zażycie tabletki tego typu?
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Maj 18, 2008 9:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No ja kiedyś ją brałam i niemiałam żadnych objawów nieporządanych. Jednak dużo dziewczyn ma plamnienia spóźnia się okres, to jest jednak bardzo duża dawka hormonów. No a twojej dziewczynie pewnie nawet jak weźmie tabsy to niebędzie mniej sie bała bo pewnie pomyśli że to niepodziałało. Naprawde w ciąży niejest musiszją wspierać. No i moim zdaniem jak pójdziecie po tabletke to po pierwsze wydacie niepotzrebnie pieniądze a po drugie po co się truć bez potrzeby. No i twojej dziewczynie od stresu się tez może okres przesunąć, więc postaraj ja sie jeszcze przez te pare dni czymś zająć żeby się zrelaksowała i niemyślała o tym.
mihailov

PostWysłany: Nie Maj 18, 2008 9:46 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie ma sprawy, zadbam o Nią Wink

dziękuje Wam ślicznie za rady, jutro wspólnie idziemy do lekarza.
miłego wieczoru zyczę
Powrót do góry
mihailov

PostWysłany: Pon Maj 19, 2008 12:09 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jeszcze jedno - do jakiego lekarza się wybrać? druga połówka twierdzi, że na ostry dyżur... jak uważacie? liczy się oczywiście szybkie załatwienie sprawy...
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Maj 19, 2008 8:12 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

yyyy na ostry dyżur? Ja słyszałam że tam czasami odmawiają przepisania. Prawidłowo to don gina a on może jeszcze zbada twoją dziewczyne i wtedy wogóle będziecie wiedzieć czy jest zagrożenie
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 32 z 41