Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 1:14 pm Temat postu: |
|
|
Zdolowany napisał: | Sperma byla ale z tego co pamietam nie na rakach, chociaz moge sie mylic. ( |
wytrysku nie było, ale sperma była
pewnie zmaterializowała się wirtualnie
Magdzia87 napisał: | Zdolowany a może to jest ciąża tylko z jakiegoś wcześniejszego stosunku? |
ja tez bym obstawiała albo to albo że Zdołowany nie jest ojcem albo pomylkę testu
zresztą wszystko jedno. idź z dziewczyną do lekarza, niech zrobi beta hcg _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zdolowany
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 2:20 pm Temat postu: |
|
|
emilka
Nie lap mnie za slowa, prosze. Napisalem ze byl wytrysk, ale z tego co pamietam nie w okolicach jej narzadow.
Nie znam jej dobrze, ale raczej jest szczera. Zreszta jakby co test na ojcostwo dla pewnosci zrobie. Apropos testu. Czy jest mozliwosc przeprowadzenia takiego testu u kobiety w ciazy?Z ciekawosci pytam. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 3:11 pm Temat postu: |
|
|
Test ten jest po to żeby się dowiedziec czy kobita jest wciąży więc napewno robi się go w czasie ciąży. A ty niebądz naiwny to dziecko raczej niejest twoje bynajmiej na moje oko. Ty weź się zastanów jak to by sie miało stać . Może ona faktycznie wciąży szybciej była i szuka tatusia. Oczywiście bez obrazy ale jak tak mówisz że spermy niebyło na rękach ani w okolicy narządów to jak? A to że ci się wydaje że ona jest szczera to akurat mało znaczy, może ona jest cwana i niechce sama z dzieckiem być. No albo faktycznie test za szybko zrobiony albo jakoś się pomylił. Ja niechce jej obrażać ani nic ale ta sytuacja jest absurdalna. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zdolowany
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 3:17 pm Temat postu: |
|
|
Tez mnie to dziwi i jeszcze pare innych osob. Zrobie test na ojcostwo zeby byc pewnym. Z tego co czytalem to wystarczy naprawde mala ilosc plemnikow na palcu, a ona miala dni plodne i owulacje. To jak to wkoncu jest z tym plynem ejakujacyjnym co?ufff
Ginekolog powiedzial, ze jest mozliwosc zaplodnienia jezeli na palcach mialem sperme i potem ja dotykalem. A to krwawienie to najprawdopodobniej poronienie.
------edited by emilka-----
staraj się nie pisać postów bezpośrednio pod sobą, tylko korzystaj z opcji "zmien" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 6:57 pm Temat postu: |
|
|
poronienie? ja nic nie rozumiem. ktory w takim razie tydzien? cos za mało inf. Wam powiedzial ten ginekolog,albo krecisz..soryy.. . na ojcostwo juz nie zrobisz, skoro poroniła. tylko pytanie z kim była? skoro chciałes spr. czy to twoje dziecko ... ładnieeeeeeeeee _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zdolowany
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 7:20 pm Temat postu: |
|
|
Nie jestesmy razem i nie znam jej bardzo dobrze, dlatego nie mam 100% pewnosci z kim byla przede mna. A lekarz dziwny, bo mowila ze jej kolezance proponowal aborcje. Dal jej skierowanie do szpitala i tam powiedza. Wkurza mnie tylko, ze piszecie takie bzdury, ze nie mozliwe zeby byla w ciazy. Nic z tego nie rozumiem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 7:44 pm Temat postu: |
|
|
Bzdury to ty tu piszesz jak narazie. Sam piszesz że prawdopodobnie niebyło nic na palcach i tak dalej a tu nagle że jest w ciąży. A ginekolog jakiś walnięty i ona tak samo jak jesteś w ciąży i nawet zauważasz małe plamnienia to w ten sam dzień do lekarza a nie czekać na zbawienie. No i przedewszystkim to moim zdaniem ona cię w konia robi, nieznasz jej to po co jej wiezysz skąd wiesz ze w ciąże niemogła zajść szybciej lub później. No i wszystko co piszesz wogóle się nie klei. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Zdolowany
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 7:53 pm Temat postu: |
|
|
Dobra...dalsza dyskusja nie ma sensu. Zobaczymy co powiedza w szpitalu. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Maj 20, 2008 8:00 pm Temat postu: |
|
|
własnie mowiłam ze to nie smietnik. dla mnie cos tu nie pasuje.
jako moderator prosze o zakonczenie tej debaty. do niczego nie prowadzi. a od siedzenia na tyłku samo nic sie nie zrobi- niestety.
koniec dalsze wałkowanie bede usuwała, ostrzegam _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
wegetarianka
|
Wysłany: Czw Maj 22, 2008 10:40 pm Temat postu: |
|
|
wind_of_hope napisał: | pare dni po... heh.. kolejny raz mowie ze nie robi sie testu wg własnego widzi misie tylko musi upłynac odp. czas. ! . |
Kurcze, przecież chłopak napisał, że test robiła parę TYGODNI, a nie dni po stosunku. Jak dla mnie to Ty, Wind_of_hope powinnaś czytać dokładniej ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|