Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Wto Maj 20, 2008 1:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Zdolowany napisał:
Sperma byla ale z tego co pamietam nie na rakach, chociaz moge sie mylic. (

wytrysku nie było, ale sperma była Wink
pewnie zmaterializowała się wirtualnie

Magdzia87 napisał:
Zdolowany a może to jest ciąża tylko z jakiegoś wcześniejszego stosunku?

ja tez bym obstawiała albo to albo że Zdołowany nie jest ojcem albo pomylkę testu

zresztą wszystko jedno. idź z dziewczyną do lekarza, niech zrobi beta hcg
Zdolowany

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Maj 20, 2008 2:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

emilka
Nie lap mnie za slowa, prosze. Napisalem ze byl wytrysk, ale z tego co pamietam nie w okolicach jej narzadow.

Nie znam jej dobrze, ale raczej jest szczera. Zreszta jakby co test na ojcostwo dla pewnosci zrobie. Apropos testu. Czy jest mozliwosc przeprowadzenia takiego testu u kobiety w ciazy?Z ciekawosci pytam.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Maj 20, 2008 3:11 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Test ten jest po to żeby się dowiedziec czy kobita jest wciąży więc napewno robi się go w czasie ciąży. A ty niebądz naiwny to dziecko raczej niejest twoje bynajmiej na moje oko. Ty weź się zastanów jak to by sie miało stać . Może ona faktycznie wciąży szybciej była i szuka tatusia. Oczywiście bez obrazy ale jak tak mówisz że spermy niebyło na rękach ani w okolicy narządów to jak? A to że ci się wydaje że ona jest szczera to akurat mało znaczy, może ona jest cwana i niechce sama z dzieckiem być. No albo faktycznie test za szybko zrobiony albo jakoś się pomylił. Ja niechce jej obrażać ani nic ale ta sytuacja jest absurdalna. Shocked
Zdolowany

PostWysłany: Wto Maj 20, 2008 3:17 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tez mnie to dziwi i jeszcze pare innych osob. Zrobie test na ojcostwo zeby byc pewnym. Z tego co czytalem to wystarczy naprawde mala ilosc plemnikow na palcu, a ona miala dni plodne i owulacje. To jak to wkoncu jest z tym plynem ejakujacyjnym co?ufff

Ginekolog powiedzial, ze jest mozliwosc zaplodnienia jezeli na palcach mialem sperme i potem ja dotykalem. A to krwawienie to najprawdopodobniej poronienie.

------edited by emilka-----
staraj się nie pisać postów bezpośrednio pod sobą, tylko korzystaj z opcji "zmien"
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Maj 20, 2008 6:57 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Shocked Shocked poronienie? ja nic nie rozumiem. ktory w takim razie tydzien? cos za mało inf. Wam powiedzial ten ginekolog,albo krecisz..soryy.. Neutral. na ojcostwo juz nie zrobisz, skoro poroniła. tylko pytanie z kim była? skoro chciałes spr. czy to twoje dziecko Neutral... ładnieeeeeeeeee

Powrót do góry
Zdolowany

PostWysłany: Wto Maj 20, 2008 7:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie jestesmy razem i nie znam jej bardzo dobrze, dlatego nie mam 100% pewnosci z kim byla przede mna. A lekarz dziwny, bo mowila ze jej kolezance proponowal aborcje. Dal jej skierowanie do szpitala i tam powiedza. Wkurza mnie tylko, ze piszecie takie bzdury, ze nie mozliwe zeby byla w ciazy. Nic z tego nie rozumiem.
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Maj 20, 2008 7:44 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bzdury to ty tu piszesz jak narazie. Sam piszesz że prawdopodobnie niebyło nic na palcach i tak dalej a tu nagle że jest w ciąży. A ginekolog jakiś walnięty i ona tak samo jak jesteś w ciąży i nawet zauważasz małe plamnienia to w ten sam dzień do lekarza a nie czekać na zbawienie. No i przedewszystkim to moim zdaniem ona cię w konia robi, nieznasz jej to po co jej wiezysz skąd wiesz ze w ciąże niemogła zajść szybciej lub później. No i wszystko co piszesz wogóle się nie klei.
Zdolowany

PostWysłany: Wto Maj 20, 2008 7:53 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dobra...dalsza dyskusja nie ma sensu. Zobaczymy co powiedza w szpitalu.
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Maj 20, 2008 8:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

własnie Exclamation Exclamation mowiłam ze to nie smietnik. dla mnie cos tu nie pasuje.

jako moderator prosze o zakonczenie tej debaty. do niczego nie prowadzi. a od siedzenia na tyłku samo nic sie nie zrobi- niestety.

koniec Exclamation Exclamation dalsze wałkowanie bede usuwała, ostrzegam Cool

Powrót do góry
wegetarianka

PostWysłany: Czw Maj 22, 2008 10:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wind_of_hope napisał:
pare dni po... heh.. kolejny raz mowie ze nie robi sie testu wg własnego widzi misie tylko musi upłynac odp. czas. ! .

Kurcze, przecież chłopak napisał, że test robiła parę TYGODNI, a nie dni po stosunku. Jak dla mnie to Ty, Wind_of_hope powinnaś czytać dokładniej ...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 35 z 41