Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pią Maj 23, 2008 11:36 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wegetarianka byc moze przeoczyłam. tyle bzdur sie tu czyta ze sie wszystko miesza. dziekuje za poprawke Laughing

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
przestraszona88

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Maj 26, 2008 10:27 am    Temat postu: PROSZE O POMOC! Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przedwczoraj uprawiałam z moim chłopakiem peeting. Miałam na sobie stringi i krótkie spodenki od piżamy cienkiego materiału. Mój chłopak był na nago po dojściu do orgazmu spuscił się w okolice mojej c*pki...spodenki miałam mokre od spermy i troche majtki...CZY MOGŁO DOJŚĆ W TEN SPOSÓB DO ZAPŁODNENIA??? CZY PLEMNIK MOGŁ SIĘ PRZEDOSTAĆ DO POCHWY??? podkreślam, że jestem dziewicą... PROSZE O SZCZERĄ POMOC!
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Maj 26, 2008 2:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przestraszona to nie miał sie juz gdzie spuscic? Neutral troche nie bardzo;/ na majtki? heh Neutral no ale ok.
w ciaze nie zajdziesz. wytrysk musi byc w pochwie, musisz miec dni płodne i dodatkowo: owulacje Smile plemniki przez materiał nie przejda heheheh
spokojnie Laughing Laughing
aha: i dziewice tez zachodza w ciaze. obalam ten glupi mit Exclamation Exclamation

Powrót do góry
tola18

PostWysłany: Pon Maj 26, 2008 3:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czytajac te wszystkie posty uspokajam sie:)bo moj przypadek jest smieszny bo z chlopakiem uprawiam petting ale teraz jestem bardzo ostrozna i nigdy nie zdjemuje nawet spodni no a on zazwyczaj jest w majtkach do wytrysku na mnie nie dochodzi ale zawsze po tych zabawach ide siusiu no staram sie zazwyczaj dokladnie myc rece ale nie pamietam juz czy teraz to robilam czy nie.Pdkresle ze nigdy moja reka nie ma kontaktu ze sperma wiec czy jeslu ide siku i zapomne umyc rak nawet tylko po dotknieciu czlonka moge zajsc??mysle ze nie ale troche panikuje bo mi okres sie spoznia
Powrót do góry
tola18

PostWysłany: Pon Maj 26, 2008 3:16 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze dopisze jeszce ze obawiam sie czy przy wycieraniu "małej"po wysiukaniu sie jesli wczesniej dotykalam penisa prowadzi do zaplodnienia??
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

PostWysłany: Pon Maj 26, 2008 3:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tola przeczytaj to co napisałam wyzej! Ciebie tez to sie tyczy Cool

Powrót do góry
tola18

PostWysłany: Pon Maj 26, 2008 5:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nio dzia:)a mam pytanko tez bo bylam w tym miesiacu troche przeziebiona nie bralam antybiotyku zandego lecz tylko grypolek i tego typu lekarstwa czy to ma wplyw na miesiaczke??
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Maj 26, 2008 6:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

jasne ze Tola ze nie masz sie czym martwic, glowa do gory i sluchaj rad Wind .
Powrót do góry
tola18

PostWysłany: Wto Maj 27, 2008 8:44 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dziekuje wam bardzo wlasnie zauwazylam ze wind cxzesto daje dobre rady:)ale wiecie jak to jest z kazdym dniem spozniania sie okresu boje sie coraz bardziej:(a powiedzcie kiedy zrobic test najlepij??nie pamietam kiedy byl petting bo byl kilka razy ale teraz powinnam miec okres
Powrót do góry
karioka
Przyjaciel forum

Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Wto Maj 27, 2008 10:32 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Można zrobić w dniu spodziewanej miesiączki jeśli się spóźnia,albo już po tym terminie, wtedy powinien być wiarygodny. Smile A najbardziej wiarygodny jest test z krwi.
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 36 z 41