Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pią Maj 23, 2008 11:36 am Temat postu: |
|
|
wegetarianka byc moze przeoczyłam. tyle bzdur sie tu czyta ze sie wszystko miesza. dziekuje za poprawke _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
przestraszona88
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 10:27 am Temat postu: PROSZE O POMOC! |
|
|
przedwczoraj uprawiałam z moim chłopakiem peeting. Miałam na sobie stringi i krótkie spodenki od piżamy cienkiego materiału. Mój chłopak był na nago po dojściu do orgazmu spuscił się w okolice mojej c*pki...spodenki miałam mokre od spermy i troche majtki...CZY MOGŁO DOJŚĆ W TEN SPOSÓB DO ZAPŁODNENIA??? CZY PLEMNIK MOGŁ SIĘ PRZEDOSTAĆ DO POCHWY??? podkreślam, że jestem dziewicą... PROSZE O SZCZERĄ POMOC! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 2:40 pm Temat postu: |
|
|
przestraszona to nie miał sie juz gdzie spuscic? troche nie bardzo;/ na majtki? heh no ale ok.
w ciaze nie zajdziesz. wytrysk musi byc w pochwie, musisz miec dni płodne i dodatkowo: owulacje plemniki przez materiał nie przejda heheheh
spokojnie
aha: i dziewice tez zachodza w ciaze. obalam ten glupi mit _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tola18
|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 3:15 pm Temat postu: |
|
|
czytajac te wszystkie posty uspokajam sie:)bo moj przypadek jest smieszny bo z chlopakiem uprawiam petting ale teraz jestem bardzo ostrozna i nigdy nie zdjemuje nawet spodni no a on zazwyczaj jest w majtkach do wytrysku na mnie nie dochodzi ale zawsze po tych zabawach ide siusiu no staram sie zazwyczaj dokladnie myc rece ale nie pamietam juz czy teraz to robilam czy nie.Pdkresle ze nigdy moja reka nie ma kontaktu ze sperma wiec czy jeslu ide siku i zapomne umyc rak nawet tylko po dotknieciu czlonka moge zajsc??mysle ze nie ale troche panikuje bo mi okres sie spoznia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tola18
|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 3:16 pm Temat postu: |
|
|
moze dopisze jeszce ze obawiam sie czy przy wycieraniu "małej"po wysiukaniu sie jesli wczesniej dotykalam penisa prowadzi do zaplodnienia?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 3:22 pm Temat postu: |
|
|
Tola przeczytaj to co napisałam wyzej! Ciebie tez to sie tyczy _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
tola18
|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 5:40 pm Temat postu: |
|
|
Nio dzia:)a mam pytanko tez bo bylam w tym miesiacu troche przeziebiona nie bralam antybiotyku zandego lecz tylko grypolek i tego typu lekarstwa czy to ma wplyw na miesiaczke?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pon Maj 26, 2008 6:50 pm Temat postu: |
|
|
jasne ze Tola ze nie masz sie czym martwic, glowa do gory i sluchaj rad Wind . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tola18
|
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 8:44 am Temat postu: |
|
|
Dziekuje wam bardzo wlasnie zauwazylam ze wind cxzesto daje dobre rady:)ale wiecie jak to jest z kazdym dniem spozniania sie okresu boje sie coraz bardziej:(a powiedzcie kiedy zrobic test najlepij??nie pamietam kiedy byl petting bo byl kilka razy ale teraz powinnam miec okres |
|
Powrót do góry |
|
|
|
karioka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Wto Maj 27, 2008 10:32 am Temat postu: |
|
|
Można zrobić w dniu spodziewanej miesiączki jeśli się spóźnia,albo już po tym terminie, wtedy powinien być wiarygodny. A najbardziej wiarygodny jest test z krwi. _________________ I'm your little butterfly... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|