Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
kondi

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Maj 30, 2008 1:06 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam pytanko tak dla upewnienia sie. uprawialem z dziewczyna sex oralny, byl wytrysk na piersi. potem tak polezelismy ze 3-4 min i wzielismy sie za "sprzatanie" tzn. wytarlem najpierw członka do sucha, potem poszedlem umyc rece mydlem. wytarlem rece ale potem jeszcze zmoczylem i obmylem sama woda czlonka. wkoncu wrocilem do pokoju i polozylismy sie znowu. cale "sprzatanie" trwalo ze 2-3 min. po jakis znow 3-4 min. zaczalem ponownie robic palcowke dziewczynie. to bylo niedawno wiec nie dziwic sie ze pamietam minutowo xD aaa.. i to byl jakis 17 dzien jej cyklu. chyba nie ma opcji zajscia w ciaze, no nie?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Pią Maj 30, 2008 1:08 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie
kondi

PostWysłany: Pią Maj 30, 2008 1:11 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki Very Happy
Powrót do góry
kmnop

PostWysłany: Sro Cze 04, 2008 11:22 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A czy gdy w 25 dzień cyklu doszło do malej penetracji bez zabezpieczenia tzn weszła tylko główka penisa jest możliwe zapłodnienie?
Główka była sucha, tak mi się wydaje, kontakt krótki - koło minuty, a moja wybranka ma nieregularne cykle, ale na ogół 29 dniowe.
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Cze 04, 2008 2:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

też nie bo to dni niepłodne
kmnop

PostWysłany: Pią Cze 06, 2008 2:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a stres jakoś działa na przesunięcie dni płodnych?
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Cze 06, 2008 4:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Możliwe ale raczej nie o tak dugo żeby 25 dnia doszło do zapłodnienia, poza tym nie było wytrysku więc ciąży brak. Bez stresu prosze Smile
pianistka18

PostWysłany: Sob Cze 07, 2008 2:14 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Słuchajcie aż wstyd że taka stara baba jak ja zadaje takie pytanie no ale jakoś mi się wkręciło i mam stresa. Tak więc- uprawiałam z chłopakiem petting w 19 dniu cyklu- robil mi palcówke po tym jak wyciererał swojego penisa ze spermy za pomocą chusteczek higienicznych. Więc wydaje mi się że dotykał go tylko przez chusteczki. Zapytałam też czy ma czyste rączki zanim zaczął mnie pieścic i powiedział że tak.
Kolejny raz robilismy to w 28 dniu cyklu (czyli wybitnie niepłodne dni przy cyklach 29-30 dniowych) i wyglądało to tak że miał wytrysk, poszedł się umyć do wanny a potem znów się pieściliśmy- pozwoliłam mu wejść penisem do przedsionka pochwy (ok3 cm) - wiem że płyn uwalniany przez penisa zawiera też plemniki ale wydaje mi się że przy "drugim razie" jakoś mniej? W każdym razie u mojego faceta mało jest tego płynu po pierwszym orgaźmie.
No i powinnam dostać okres gdzieś wczoraj a tu nic. I mam stresa, wiem ze głupia jestem i nie powinnam ale powiedzcie co myślicie biednej zestresowanej babie Smile
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Sob Cze 07, 2008 4:05 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja tam mysle ze nikle szanse Smile
tymbardziej ze to dopiero jeden dzien spoznienia wiec spokojnie Smile
Powrót do góry
michalns

PostWysłany: Sob Cze 07, 2008 11:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam mam pytanie: czy mogło dojść do zapłodnienia ?
dziś pieściłem się z dziewczyną, dotykala mnie ale nie przeżyłem orgazmu, byłem bardzo podniecony, miałem na sobie bieliznę, więc wsywałem co i raz tam rękę żeby zmniejszyć ucisk, nie doszło do wytrysku, ale możliwe że wydostal sie preejakulat. Później wsuwałem się ręką pod jej majtki, i dotykałem jej pchwy (ale nie wsywałem w nią palców) dotykałem łechtaczki. dziwczyna sama nie wie w którym dniu jest cyklu bo nie odlicza ale okres miała jakieś 14-18 dni temu. czy mogło dojść do zapłodnienia ?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Następny
Strona 37 z 41