Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
kondi
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 1:06 am Temat postu: |
|
|
mam pytanko tak dla upewnienia sie. uprawialem z dziewczyna sex oralny, byl wytrysk na piersi. potem tak polezelismy ze 3-4 min i wzielismy sie za "sprzatanie" tzn. wytarlem najpierw członka do sucha, potem poszedlem umyc rece mydlem. wytarlem rece ale potem jeszcze zmoczylem i obmylem sama woda czlonka. wkoncu wrocilem do pokoju i polozylismy sie znowu. cale "sprzatanie" trwalo ze 2-3 min. po jakis znow 3-4 min. zaczalem ponownie robic palcowke dziewczynie. to bylo niedawno wiec nie dziwic sie ze pamietam minutowo xD aaa.. i to byl jakis 17 dzien jej cyklu. chyba nie ma opcji zajscia w ciaze, no nie? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 1:08 am Temat postu: |
|
|
nie _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kondi
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2008 1:11 am Temat postu: |
|
|
dzieki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kmnop
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 11:22 am Temat postu: |
|
|
A czy gdy w 25 dzień cyklu doszło do malej penetracji bez zabezpieczenia tzn weszła tylko główka penisa jest możliwe zapłodnienie?
Główka była sucha, tak mi się wydaje, kontakt krótki - koło minuty, a moja wybranka ma nieregularne cykle, ale na ogół 29 dniowe. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Cze 04, 2008 2:05 pm Temat postu: |
|
|
też nie bo to dni niepłodne _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kmnop
|
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 2:56 pm Temat postu: |
|
|
a stres jakoś działa na przesunięcie dni płodnych? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 4:02 pm Temat postu: |
|
|
Możliwe ale raczej nie o tak dugo żeby 25 dnia doszło do zapłodnienia, poza tym nie było wytrysku więc ciąży brak. Bez stresu prosze _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pianistka18
|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 2:14 pm Temat postu: |
|
|
Słuchajcie aż wstyd że taka stara baba jak ja zadaje takie pytanie no ale jakoś mi się wkręciło i mam stresa. Tak więc- uprawiałam z chłopakiem petting w 19 dniu cyklu- robil mi palcówke po tym jak wyciererał swojego penisa ze spermy za pomocą chusteczek higienicznych. Więc wydaje mi się że dotykał go tylko przez chusteczki. Zapytałam też czy ma czyste rączki zanim zaczął mnie pieścic i powiedział że tak.
Kolejny raz robilismy to w 28 dniu cyklu (czyli wybitnie niepłodne dni przy cyklach 29-30 dniowych) i wyglądało to tak że miał wytrysk, poszedł się umyć do wanny a potem znów się pieściliśmy- pozwoliłam mu wejść penisem do przedsionka pochwy (ok3 cm) - wiem że płyn uwalniany przez penisa zawiera też plemniki ale wydaje mi się że przy "drugim razie" jakoś mniej? W każdym razie u mojego faceta mało jest tego płynu po pierwszym orgaźmie.
No i powinnam dostać okres gdzieś wczoraj a tu nic. I mam stresa, wiem ze głupia jestem i nie powinnam ale powiedzcie co myślicie biednej zestresowanej babie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 4:05 pm Temat postu: |
|
|
ja tam mysle ze nikle szanse
tymbardziej ze to dopiero jeden dzien spoznienia wiec spokojnie |
|
Powrót do góry |
|
|
|
michalns
|
Wysłany: Sob Cze 07, 2008 11:45 pm Temat postu: |
|
|
Witam mam pytanie: czy mogło dojść do zapłodnienia ?
dziś pieściłem się z dziewczyną, dotykala mnie ale nie przeżyłem orgazmu, byłem bardzo podniecony, miałem na sobie bieliznę, więc wsywałem co i raz tam rękę żeby zmniejszyć ucisk, nie doszło do wytrysku, ale możliwe że wydostal sie preejakulat. Później wsuwałem się ręką pod jej majtki, i dotykałem jej pchwy (ale nie wsywałem w nią palców) dotykałem łechtaczki. dziwczyna sama nie wie w którym dniu jest cyklu bo nie odlicza ale okres miała jakieś 14-18 dni temu. czy mogło dojść do zapłodnienia ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|