Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Sty 22, 2008 7:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ciesze sie, pozdrawiam i nie stresuj sie juz tak bo nie ma czym Smile
Powrót do góry
Karinka001

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sty 22, 2008 8:18 pm    Temat postu: :) Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ostatnio uprawiałam peeting z moim chłopakiem, robił mi palcówkę, po czym wyjął rękę, dotykając się po penisie, po czym znów mi włożył palec... Czy jest możliwe, że doszło do zapłodnienia? Miesiączka mi się spoźnia i mam chwilowe kłócia brzucha:( proszę napiszcie mi ...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Wto Sty 22, 2008 8:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

palec i ciaza? no błagam Cie! nie mow nikomu takich bzdur !!!! do ciazy potrzebny jest wytrysk w srodku i nie przez palec ! i dodatkowo dni płodne + owulacja! Laughing

Powrót do góry
zwyczajna503

PostWysłany: Wto Sty 22, 2008 8:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no ale czy na palcu jesli znajduje sie "produkt" wytrysku" i jesli chlopak wlozy z tym gleboko palce to tez nie ma obaw na ciaze?? bo mam ten sam problem..
Powrót do góry
pituszka
Przyjaciel forum/Specjalista położnik

Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach

PostWysłany: Wto Sty 22, 2008 9:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

powiem wam tak dziewczyny, jezeli chlopak mialby wytrysk i na palcach znajdowala by sie dosc duza ilosc spermy i odrazu po wytrysku przeniosl by ja w glab pochwy , a dziewczyna mialaby plodne dni istenie takie ryzyko ze moze byc ciaza... osobiscie nie slyszalam o takich przypadkach ale teoretycznie jest to mozliwe.... ale trzeba pamietac o tym ze chlopak niemoglby nigdzie wycierac palcow a wiadomo ze praktycznie tak sie zrobic nie da Wink nawet w czasie pldonych dni zajscie na ciaze nie jest mozliwe w 100%, a wytrysk z pewnym cisnieniem jest po to zeby plemniki dostaly sie jak najglebiej a wiadomo palec to nie to samo co wytrysk Wink
Powrót do góry
tola18

PostWysłany: Wto Sty 22, 2008 10:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzia za wsparcie analizujac cala sprawe mysle ze nie mozliwe jest zebym zaszla po pierwsze mialam rajstopy majtki i podpaske i 2dzien okresu no i nie mial wyrtysku na mnie ale stresuje ise bo powinny mnie bolec piiersia nie bola
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Wto Sty 22, 2008 10:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

tola18 napisał:
dzia za wsparcie analizujac cala sprawe mysle ze nie mozliwe jest zebym zaszla po pierwsze mialam rajstopy majtki i podpaske i 2dzien okresu no i nie mial wyrtysku na mnie ale stresuje ise bo powinny mnie bolec piiersia nie bola

w twoim wypadku to nie widze zadnych szans na ciaze Smile
Powrót do góry
zwyczajna503

PostWysłany: Wto Sty 22, 2008 10:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dziekije bardzo za odpowiedz, mam nadzieje ze bedzie dobrze,ale i tak moje obawy nie ustepuja... a to jeszcze jedno pytanie, kiedy nastepuje wytrysk?? tylko wtedy kiedy chlopak osiaga orgazm czy przy podnieceniu i wzwodzie tez?? z gory dzieki za odpowiedz..
Powrót do góry
pituszka

PostWysłany: Wto Sty 22, 2008 10:24 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wytrysk nastepuje tylko wtedy kiedy chlopak ma orgazm Smile
Powrót do góry
tola18

PostWysłany: Wto Sty 22, 2008 10:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiem i zdaje sobie z tego sprawe ale boje sie.Martwia mnie moje piersi bo jak napisalm powinny byc ociezale a nie sa tylko gdzies od2tyg troche przy dotyku bola mnie po boku i troche pod spodem co ot moze oznaczac??
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 10 z 41