Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 7:13 pm Temat postu: |
|
|
ciesze sie, pozdrawiam i nie stresuj sie juz tak bo nie ma czym |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Karinka001
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 8:18 pm Temat postu: :) |
|
|
Ostatnio uprawiałam peeting z moim chłopakiem, robił mi palcówkę, po czym wyjął rękę, dotykając się po penisie, po czym znów mi włożył palec... Czy jest możliwe, że doszło do zapłodnienia? Miesiączka mi się spoźnia i mam chwilowe kłócia brzucha:( proszę napiszcie mi ... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 8:28 pm Temat postu: |
|
|
palec i ciaza? no błagam Cie! nie mow nikomu takich bzdur !!!! do ciazy potrzebny jest wytrysk w srodku i nie przez palec ! i dodatkowo dni płodne + owulacja! _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
zwyczajna503
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 8:45 pm Temat postu: |
|
|
no ale czy na palcu jesli znajduje sie "produkt" wytrysku" i jesli chlopak wlozy z tym gleboko palce to tez nie ma obaw na ciaze?? bo mam ten sam problem.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 9:24 pm Temat postu: |
|
|
powiem wam tak dziewczyny, jezeli chlopak mialby wytrysk i na palcach znajdowala by sie dosc duza ilosc spermy i odrazu po wytrysku przeniosl by ja w glab pochwy , a dziewczyna mialaby plodne dni istenie takie ryzyko ze moze byc ciaza... osobiscie nie slyszalam o takich przypadkach ale teoretycznie jest to mozliwe.... ale trzeba pamietac o tym ze chlopak niemoglby nigdzie wycierac palcow a wiadomo ze praktycznie tak sie zrobic nie da nawet w czasie pldonych dni zajscie na ciaze nie jest mozliwe w 100%, a wytrysk z pewnym cisnieniem jest po to zeby plemniki dostaly sie jak najglebiej a wiadomo palec to nie to samo co wytrysk |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tola18
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 10:19 pm Temat postu: |
|
|
dzia za wsparcie analizujac cala sprawe mysle ze nie mozliwe jest zebym zaszla po pierwsze mialam rajstopy majtki i podpaske i 2dzien okresu no i nie mial wyrtysku na mnie ale stresuje ise bo powinny mnie bolec piiersia nie bola |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 10:20 pm Temat postu: |
|
|
tola18 napisał: | dzia za wsparcie analizujac cala sprawe mysle ze nie mozliwe jest zebym zaszla po pierwsze mialam rajstopy majtki i podpaske i 2dzien okresu no i nie mial wyrtysku na mnie ale stresuje ise bo powinny mnie bolec piiersia nie bola |
w twoim wypadku to nie widze zadnych szans na ciaze |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zwyczajna503
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 10:22 pm Temat postu: |
|
|
dziekije bardzo za odpowiedz, mam nadzieje ze bedzie dobrze,ale i tak moje obawy nie ustepuja... a to jeszcze jedno pytanie, kiedy nastepuje wytrysk?? tylko wtedy kiedy chlopak osiaga orgazm czy przy podnieceniu i wzwodzie tez?? z gory dzieki za odpowiedz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 10:24 pm Temat postu: |
|
|
wytrysk nastepuje tylko wtedy kiedy chlopak ma orgazm |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tola18
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 10:30 pm Temat postu: |
|
|
wiem i zdaje sobie z tego sprawe ale boje sie.Martwia mnie moje piersi bo jak napisalm powinny byc ociezale a nie sa tylko gdzies od2tyg troche przy dotyku bola mnie po boku i troche pod spodem co ot moze oznaczac?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|