Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy przez peeting może dojśc do zapłodnienia?? (part.2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Sty 20, 2008 1:58 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bez wytrysku ciazy nie bedzie...poza tym nie mieliscie stosunku wiec czym sie martwisz?? okres spozniac sie moze z roznych przyczyn: stres, zmiana klimatu, antybiotyki ,itp. wcale nie musi oznaczac ciazy. mało tego 4 dni przed okresem to dni niepłodne wiec głowa do gory. napewno sie pojawi Smile

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
es

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Sty 20, 2008 3:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dzikuje dziewczyny Very HappyVery Happy
Ania dostala okres 28 dnia cyklu Very Happyw ten dzien co pisalem xD Very Happy masakraaaa Very Happy Dziekuje jezszcze razZ:
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Sty 20, 2008 3:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

przeciez to bylo jasne ze dostanie okresu Smile w waszym przypadku ciaza nie byla mozliwa, pozdrawiam

----edited by emilka---
usunęłam dwa kolejne posty, bo po poprawce nie miały sensu;) buźka

Ostatnio zmieniony przez pinezka dnia Nie Sty 20, 2008 5:01 pm, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
tola18

PostWysłany: Pon Sty 21, 2008 10:45 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej to znowu ja Smile zbliza się moja miesiaczka powinnam za tydzin dostac i z jednej strony się boje ze nie przyjdzie albo sie spozni ale z drugiej ciesze sie ze moje watpliwosci sie skoncza.Najgorsze że zaczynam sie znowu przejmowac zdaje sobie sprawe ze niemozliwe jest zebym wpdla ale obawy mam jak to ja Crying or Very sad blagam o wsparcie pliska bo przez ten stres jeszcze mi sie spozni i wtedy bede sie martwila
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Pon Sty 21, 2008 3:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja powiem tyle ze stres działa tylko na niekorzysc. im wiecej myslisz i przezywasz tym bardziej prawdopodobne ze ciotka sie moze spoznic i wcale nie przez ciaze ... Smile. przeanalizuj sobie jeszcze raz cała sytuacje...wyciagnij wnioski i zobaczysz ze nie ma sie czego obawiac Wink Cool

Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Pon Sty 21, 2008 5:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nasze wsparcie moze polegac tylko na tym ze powiemy Ci zebys sie nie stresowala i tyle Smile ciazy na bank nie ma. uspokoj sie a okres na bank do Ciebie przyjdzie - uwierz, pozdrawiam Cool
Powrót do góry
kiniaaa

PostWysłany: Wto Sty 22, 2008 1:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej,mam problem tzn w sumie nie wiem ale wole sie upewnić. w 15 dzień cyklu uprawialiśmy z chłopakiem petting. miał 1-szy wytrysk i palcami przez przypadek dotknął spermy, wytarł sie a po jakiejś godzinie wprowadził palec do mojej pochwy. czy jest możliwość abym zaszła w ciąże? proszę o odp bo sie martwię a okres mam dostać dopiero za tydzień...
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Wto Sty 22, 2008 5:31 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

plemniki w srodowisku zewnetrznym gina po kilku minutach. wiec ciazy nie ma na 100%, pozdrawiam Smile
Powrót do góry
zwyczajna503

PostWysłany: Wto Sty 22, 2008 6:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

hej, mam pytanie bo bardzo sie boje o to jakie sa szanse na ciaze jesli chlopak wkladal mi palce dosyc gleboko do pochwy,a przy mnie wytrysku nie mial, tzn nie kochalismy sie,zreszta ja jestem dziewica..ale w miedzy czasie <czasami wlasnie przed "zabawa" wychodzil do toalety a nie pamietam czy mogl miec wytrysk i czy myl rece, ale zakladajac ze mial a rak nie myl i wkladal mi palce do pochwy> to czy moge byc w ciazy?? nadmienie ze robilismy to okolo moich dni plodnych..a niewiem bo czytalam troche na temat objawow ciazy i byc moze to ze stresu ale wydaje mi sie ze mam wiekszosc z nich,a nawet te ktore sa juz na pozniejszym etappie ciazy..okres mam nieregularny a powinnam go dostac za kilka dni..tak w zasadzie moge sie juz spodziewac..bola mnie piersi,ale czuje tez dziwne klucie w podbrzuszu i okolicach jajnikow..no i reszta tych objawow..

i jeszcze jedno pytanie, kiedy nastepuje wytrysk?? tylko wtedy kiedy chlopak osiaga orgazm czy przy podnieceniu i wzwodzie tez?? z gory dzieki za odpowiedz..
Powrót do góry
kiniaaa

PostWysłany: Wto Sty 22, 2008 7:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

pinezka bardzo Ci dziękuje za odp. uspokoiłaś mnie Smile gorące pozdrówka Smile
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Metody naturalne Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 9 z 41