Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 1:58 pm Temat postu: |
|
|
bez wytrysku ciazy nie bedzie...poza tym nie mieliscie stosunku wiec czym sie martwisz?? okres spozniac sie moze z roznych przyczyn: stres, zmiana klimatu, antybiotyki ,itp. wcale nie musi oznaczac ciazy. mało tego 4 dni przed okresem to dni niepłodne wiec głowa do gory. napewno sie pojawi _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
es
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 3:02 pm Temat postu: |
|
|
Dzikuje dziewczyny
Ania dostala okres 28 dnia cyklu w ten dzien co pisalem xD masakraaaa Dziekuje jezszcze razZ: |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 3:23 pm Temat postu: |
|
|
przeciez to bylo jasne ze dostanie okresu w waszym przypadku ciaza nie byla mozliwa, pozdrawiam
----edited by emilka---
usunęłam dwa kolejne posty, bo po poprawce nie miały sensu;) buźka
Ostatnio zmieniony przez pinezka dnia Nie Sty 20, 2008 5:01 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
tola18
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 10:45 am Temat postu: |
|
|
Hej to znowu ja zbliza się moja miesiaczka powinnam za tydzin dostac i z jednej strony się boje ze nie przyjdzie albo sie spozni ale z drugiej ciesze sie ze moje watpliwosci sie skoncza.Najgorsze że zaczynam sie znowu przejmowac zdaje sobie sprawe ze niemozliwe jest zebym wpdla ale obawy mam jak to ja blagam o wsparcie pliska bo przez ten stres jeszcze mi sie spozni i wtedy bede sie martwila |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 3:59 pm Temat postu: |
|
|
ja powiem tyle ze stres działa tylko na niekorzysc. im wiecej myslisz i przezywasz tym bardziej prawdopodobne ze ciotka sie moze spoznic i wcale nie przez ciaze ... . przeanalizuj sobie jeszcze raz cała sytuacje...wyciagnij wnioski i zobaczysz ze nie ma sie czego obawiac _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Pon Sty 21, 2008 5:00 pm Temat postu: |
|
|
nasze wsparcie moze polegac tylko na tym ze powiemy Ci zebys sie nie stresowala i tyle ciazy na bank nie ma. uspokoj sie a okres na bank do Ciebie przyjdzie - uwierz, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kiniaaa
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 1:17 am Temat postu: |
|
|
hej,mam problem tzn w sumie nie wiem ale wole sie upewnić. w 15 dzień cyklu uprawialiśmy z chłopakiem petting. miał 1-szy wytrysk i palcami przez przypadek dotknął spermy, wytarł sie a po jakiejś godzinie wprowadził palec do mojej pochwy. czy jest możliwość abym zaszła w ciąże? proszę o odp bo sie martwię a okres mam dostać dopiero za tydzień... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 5:31 pm Temat postu: |
|
|
plemniki w srodowisku zewnetrznym gina po kilku minutach. wiec ciazy nie ma na 100%, pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
zwyczajna503
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 6:30 pm Temat postu: |
|
|
hej, mam pytanie bo bardzo sie boje o to jakie sa szanse na ciaze jesli chlopak wkladal mi palce dosyc gleboko do pochwy,a przy mnie wytrysku nie mial, tzn nie kochalismy sie,zreszta ja jestem dziewica..ale w miedzy czasie <czasami wlasnie przed "zabawa" wychodzil do toalety a nie pamietam czy mogl miec wytrysk i czy myl rece, ale zakladajac ze mial a rak nie myl i wkladal mi palce do pochwy> to czy moge byc w ciazy?? nadmienie ze robilismy to okolo moich dni plodnych..a niewiem bo czytalam troche na temat objawow ciazy i byc moze to ze stresu ale wydaje mi sie ze mam wiekszosc z nich,a nawet te ktore sa juz na pozniejszym etappie ciazy..okres mam nieregularny a powinnam go dostac za kilka dni..tak w zasadzie moge sie juz spodziewac..bola mnie piersi,ale czuje tez dziwne klucie w podbrzuszu i okolicach jajnikow..no i reszta tych objawow..
i jeszcze jedno pytanie, kiedy nastepuje wytrysk?? tylko wtedy kiedy chlopak osiaga orgazm czy przy podnieceniu i wzwodzie tez?? z gory dzieki za odpowiedz.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kiniaaa
|
Wysłany: Wto Sty 22, 2008 7:09 pm Temat postu: |
|
|
pinezka bardzo Ci dziękuje za odp. uspokoiłaś mnie gorące pozdrówka |