Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy to rak mózgu ?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14, 15, 16  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Neurologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Paulina_gastrolog
Gość

PostWysłany: Wto Paź 17, 2006 8:09 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

---- edit by Paweł:
Nie stawiamy diagnoz, proszę też zmienić login, badź udowodnć swoje wykształcenie
Powrót do góry
secondhand

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Sro Lis 01, 2006 6:59 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Od kilku dni ja również miewam bóle głowy.Nie sa intensywne czy silne ale trwaja długo.Dodatkowo za prawym uchem mam dosyc pokaźny guz ale to juz od dłuzszego czasu ( był zanim wystapiły bóle).Wystepuje także ogólne osłabienie i momentami miewam uczucie jakbym miał stracic równowage.
Podejrzewam najgorsze...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Michall

PostWysłany: Pią Lut 09, 2007 4:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam
Niechciałem zakładac nowego tematu wiec opisze mój problem tutaj..
Otóż zaczeło sie to wszystko jakieś 3 lata temu..Lubiłem sobie imprezowc jak każdy w młodym wieku ,wtedy od jakiegoś czasu robiło mi sie słabo na drugi dzień..ale po przeleżeniu go wszytko wracało do normy..do pewnego razu jak przesadziłem z alkoholem..wtedy jeden dzien nie pomogł ani żaden nastepny..mam tak do dzisiaj a mianowicie cały czas sie słabo czuje..w pierwszym roku kika razy sie zdażyło że miłaem lekkie zacmienie wzroku..(jak narazie od jakiegoś czasu widze normalnie),na jedno ucho od czasu do czasu slysze głośniej jak i ciszej,miałem robione chyba wszytkie badania razem z przeswietleniam jak i tomografią które niczego nie stwierdzają..w sumie przyzwyczaiłem sie do tego..choc nie ukrywam ze wolal bym wiedziec co mi jest a nie z dnia na dzien zyc w niepewnosci..to strasznie meczy czlowieka..a mam dopiero 24 lata..może ktoś miał podobny przypadek..Pozdrawiam
Powrót do góry
catherine

PostWysłany: Sob Mar 10, 2007 3:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Bardzo proszę o pomoc!
Od tygodnia bardzo boli mnie głowa, najczęściej w prawej półkuli, nie są to bóle umiejscowione w jednym miejscu, ale za to bardzo ostre, aż przeszywające (jakby ktoś mi w głowę wbijał szpilę). Najczęściej są umiejscowione nad skronią lub nad prawą brwią. Pogorszył mi się wzrok (lewe oko), miewam szumy w uszach. Dziś zrobiło mi się słabo, od rana mam mdłości. Bardzo boję się raka, ale mam tylko dziewiętnaście lat, a nikt w rodzinie nie chorował na guza. Miesiąc temu byłam na badaniach krwi, wszystko w normie, wzorcowe liczby, OB i limfocyty także. Więc czy powinnam iść do lekarza? Czy jeśli się ma raka, to badania krwi tego nie pokażą?
Powrót do góry
Iwa
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Mar 11, 2007 12:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam, mnie się wydaję, że Ty masz migrenę. Ten ból przy skroni, oku. Przy migrenie ponoć takie bóle są i nudności. Ból taki kłujący i aż oczodół boli. Wątpię, że masz raka, na pewno nie. Czy to nie nasila się np przy lub przed menstruacją u Ciebie?
Kluseczka

PostWysłany: Wto Kwi 03, 2007 1:18 pm    Temat postu: rak mózgu Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Mam problem u mnie w rodzinie byl juz chory na raka mozgu a od nie dawna ja zaczelam miec takie obawy ze rowniez jestem chora. Bardzo sie boje dokonca nie znam objawow ale ja mam takie jak: bol zębów, swedzenie glowy w 1 miejscu, i bardzo bardzo duzy apetyt i czeste bole glowy. pomozcie mi blagam boje sie co mam zrobic mam dopiero 15 lat! Sad

--------edit by drapaka------------
Temat został zmieniony. Na przyszłość proszę nadawać taki temat aby mówił co jest zawarte w poście

Ostatnio zmieniony przez Kluseczka dnia Sob Kwi 07, 2007 7:51 am, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Iwa
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Kwi 07, 2007 12:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A skąd wiesz, ze swędzenie głowy i ból zębów to rak mózgu ? Nigdy o takim czymśnie słyszałam, hmmm, dziwna ta nowa chyba teoria.
Kluseczka

PostWysłany: Sob Kwi 07, 2007 7:53 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja niewiem czy to rak ale sie boje bo to moze byc dziedziczne a ostatnio nie najlepiej sie czuje i dlatego mam takie obawy niewiem co mam zrobic bo nie powiem tego rodzicom bo jak to nie rak to siebie osmiesz Crying or Very sad
Powrót do góry
drapaka
Przyjaciel forum

Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

PostWysłany: Sob Kwi 07, 2007 9:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kurde dziewczyno, jak to nie rak to sie ośmieszysz??? przed rodzicaqmi??? czy ty myślisz że będą się z ciebie śmiać jak im powiesz że ostatnio źle się czujesz?

nie rozumkiem takiego stwierdzenia.
Marsz do rodziców powiedzieć co się dzieje i od jakiego czasu!
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Sob Kwi 07, 2007 11:52 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

własnie popieram poprzednika Exclamation jak rodzice moga sie smiac z choroby własnego dziecka??? Shocked
Jak najszybciej sie wybierz do lekarza

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Neurologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14, 15, 16  Następny
Strona 5 z 16