Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Paulina_gastrolog Gość
|
Wysłany: Wto Paź 17, 2006 8:09 pm Temat postu: |
|
|
---- edit by Paweł:
Nie stawiamy diagnoz, proszę też zmienić login, badź udowodnć swoje wykształcenie
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
secondhand
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lis 01, 2006 6:59 pm Temat postu: |
|
|
Od kilku dni ja również miewam bóle głowy.Nie sa intensywne czy silne ale trwaja długo.Dodatkowo za prawym uchem mam dosyc pokaźny guz ale to juz od dłuzszego czasu ( był zanim wystapiły bóle).Wystepuje także ogólne osłabienie i momentami miewam uczucie jakbym miał stracic równowage.
Podejrzewam najgorsze... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Michall
|
Wysłany: Pią Lut 09, 2007 4:18 pm Temat postu: |
|
|
Witam
Niechciałem zakładac nowego tematu wiec opisze mój problem tutaj..
Otóż zaczeło sie to wszystko jakieś 3 lata temu..Lubiłem sobie imprezowc jak każdy w młodym wieku ,wtedy od jakiegoś czasu robiło mi sie słabo na drugi dzień..ale po przeleżeniu go wszytko wracało do normy..do pewnego razu jak przesadziłem z alkoholem..wtedy jeden dzien nie pomogł ani żaden nastepny..mam tak do dzisiaj a mianowicie cały czas sie słabo czuje..w pierwszym roku kika razy sie zdażyło że miłaem lekkie zacmienie wzroku..(jak narazie od jakiegoś czasu widze normalnie),na jedno ucho od czasu do czasu slysze głośniej jak i ciszej,miałem robione chyba wszytkie badania razem z przeswietleniam jak i tomografią które niczego nie stwierdzają..w sumie przyzwyczaiłem sie do tego..choc nie ukrywam ze wolal bym wiedziec co mi jest a nie z dnia na dzien zyc w niepewnosci..to strasznie meczy czlowieka..a mam dopiero 24 lata..może ktoś miał podobny przypadek..Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
catherine
|
Wysłany: Sob Mar 10, 2007 3:26 pm Temat postu: |
|
|
Bardzo proszę o pomoc!
Od tygodnia bardzo boli mnie głowa, najczęściej w prawej półkuli, nie są to bóle umiejscowione w jednym miejscu, ale za to bardzo ostre, aż przeszywające (jakby ktoś mi w głowę wbijał szpilę). Najczęściej są umiejscowione nad skronią lub nad prawą brwią. Pogorszył mi się wzrok (lewe oko), miewam szumy w uszach. Dziś zrobiło mi się słabo, od rana mam mdłości. Bardzo boję się raka, ale mam tylko dziewiętnaście lat, a nikt w rodzinie nie chorował na guza. Miesiąc temu byłam na badaniach krwi, wszystko w normie, wzorcowe liczby, OB i limfocyty także. Więc czy powinnam iść do lekarza? Czy jeśli się ma raka, to badania krwi tego nie pokażą? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Iwa Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Mar 11, 2007 12:02 pm Temat postu: |
|
|
Witam, mnie się wydaję, że Ty masz migrenę. Ten ból przy skroni, oku. Przy migrenie ponoć takie bóle są i nudności. Ból taki kłujący i aż oczodół boli. Wątpię, że masz raka, na pewno nie. Czy to nie nasila się np przy lub przed menstruacją u Ciebie? _________________ Nie poddaj się... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kluseczka
|
Wysłany: Wto Kwi 03, 2007 1:18 pm Temat postu: rak mózgu |
|
|
Mam problem u mnie w rodzinie byl juz chory na raka mozgu a od nie dawna ja zaczelam miec takie obawy ze rowniez jestem chora. Bardzo sie boje dokonca nie znam objawow ale ja mam takie jak: bol zębów, swedzenie glowy w 1 miejscu, i bardzo bardzo duzy apetyt i czeste bole glowy. pomozcie mi blagam boje sie co mam zrobic mam dopiero 15 lat!
--------edit by drapaka------------
Temat został zmieniony. Na przyszłość proszę nadawać taki temat aby mówił co jest zawarte w poście
Ostatnio zmieniony przez Kluseczka dnia Sob Kwi 07, 2007 7:51 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Iwa Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2007 12:28 am Temat postu: |
|
|
A skąd wiesz, ze swędzenie głowy i ból zębów to rak mózgu ? Nigdy o takim czymśnie słyszałam, hmmm, dziwna ta nowa chyba teoria. _________________ Nie poddaj się... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kluseczka
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2007 7:53 am Temat postu: |
|
|
ja niewiem czy to rak ale sie boje bo to moze byc dziedziczne a ostatnio nie najlepiej sie czuje i dlatego mam takie obawy niewiem co mam zrobic bo nie powiem tego rodzicom bo jak to nie rak to siebie osmiesz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
drapaka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2007 9:50 am Temat postu: |
|
|
kurde dziewczyno, jak to nie rak to sie ośmieszysz??? przed rodzicaqmi??? czy ty myślisz że będą się z ciebie śmiać jak im powiesz że ostatnio źle się czujesz?
nie rozumkiem takiego stwierdzenia.
Marsz do rodziców powiedzieć co się dzieje i od jakiego czasu! _________________ miłość uskrzydla, uczy latać |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sob Kwi 07, 2007 11:52 am Temat postu: |
|
|
własnie popieram poprzednika jak rodzice moga sie smiac z choroby własnego dziecka???
Jak najszybciej sie wybierz do lekarza _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
|