Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Czy to rak mózgu ?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 14, 15, 16  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Neurologia
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kluseczka

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Nie Kwi 08, 2007 7:29 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

heh moze zle to ujelam ale jak nie mam raka a pewnie nie mam bo czesto panikuje to ich tylko tym zmartwie o to mi chodzi a do lekarza jak narazie to chyba nie pojde bo po co?! moze jeszcze z tym poczekam
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Nie Kwi 08, 2007 1:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no nie wiem- zrobisz jak bedziesz uwazała,ale nie bagatelizuj bolu...zeby potem nie bylo zapozno Confused Mozliwe ze to nie rak,ale zawsze warto sprawdzic co jest przyczyna bolu prawda? Smile Razz

Powrót do góry
Kucu

PostWysłany: Wto Kwi 10, 2007 1:33 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam wielka prośbe aby ktoś mógł mi przedstawićswoje zdanie na temat moich objawów.Od prawie roku występują u mnie codziennie z krótkimi przerwami bołe lewej półkuli umiejscowione w jednym miejscu.Zauważyłem również że od tamtego czasu szybciej się meczę. Robiłem rutynowe badania krwi i wszystko było w porządku.Byłem badany przez neurologa który również nie stwierdził nic złego jednak mam już tego dość nie ma dnia żebym nie myślał o moich dolegliwościach. Mam tylko 15 lat i to mnie już troche przerasta. Bardzo proszę o jak najszybszą opinie. Pozdrawiam
Powrót do góry
Iwa
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Kwi 10, 2007 1:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

A czy miałeś robioną tomografię głowy?
Kucu

PostWysłany: Wto Kwi 10, 2007 6:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Nie robiłem a najbardziej denerwuje mnie to że rodzice lekceważą moje objawy kiedy mówie im o tym to oni twierdzą że jeśli neurolog nic nie stwierdził to napewno nic mi nie jest
Powrót do góry
Kluseczka

PostWysłany: Czw Kwi 12, 2007 9:23 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

no niby masz racje:) fajnie tu se tak pogadac jestescie wszyscy bardzo mili Laughing i dizkei za te wszystkie rady
Powrót do góry
wind_of_hope
Moderator

Wysłał podziekowań: 5
Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach

PostWysłany: Czw Kwi 12, 2007 10:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie ma za co Wink od tego jest forum zeby doradzic i pocieszyc jak trzeba Laughing pzDr. Razz

Powrót do góry
Kluseczka

PostWysłany: Wto Kwi 17, 2007 8:59 pm    Temat postu: :P Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Chcialam sie jeszcze cos zapytac wy napewno jestescie troche bardziej doswiadczeni i czy z badania moczu i krwi mozna wykryc jakas chorobe? Question

------
edit by helloween - Twoj temat Kluseczko podpinam pod bardzo podobny Wink
Powrót do góry
sylviamk

PostWysłany: Pią Maj 18, 2007 5:19 pm    Temat postu: Re: :P Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Kluseczka napisał:
Chcialam sie jeszcze cos zapytac wy napewno jestescie troche bardziej doswiadczeni i czy z badania moczu i krwi mozna wykryc jakas chorobe? Question

------
edit by helloween - Twoj temat Kluseczko podpinam pod bardzo podobny Wink

i czy badanie krwi może dać jakąś minimalną informacje o raku (np. mózgu) Question Question
Powrót do góry
user22

PostWysłany: Wto Maj 22, 2007 2:17 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam wszystkich moi drodzy...od kilku dni, a dokładniej już o 2 tygodni miewam dziwne jak dla mnie bóle głowy, typu napięciowego, lub coś podobnego do bólu kłująco tępego, napięciowego i to w różnych miejscach głowy począwszy od tyłu głowy kończąc na czole itd...dochodzi do tego też czasem mrowienie lub lekkie jakby drętwienie różnych okolic głowy nasila sie to wszytko na przykład przy zapaleniu papierosa, choć i tak mało pale ponieważ ograniczam ile się da... i są to b.słabe papierosy raczej. Poza tym pale od 5 lat, więc wykluczam sobie że to może być jakiekolwiek zatrucie nikotynowe. Poza tym zauważyłem u siebie też w czasie tych bólów kolejny objaw a mianowicie lekką krótkowzroczność im dalej znajduję sie jakaś dana osoba czy też przedmiot to widzę go nie wyraźnie, a dokładniej mało ostro nie tak jak powinienem wyraźnie Sad to co opisałem te dziwne bóle głowy i objawy z nimi związane czasem ustępują przeważnie pod wieczór, a jak wstaje rano też jest ok. ale w czasie dnia atakują mnie z powrotem ;( choć nie zawsze, nie wiem od czego to zależy, wiem tylko że nie daje mi to spokoju ponieważ nie mam pojęcia czy to coś groźnego, poważnego czy raczej jakiś mój objaw dojrzewania czy coś w tym stylu Sad i z racji tego prosiłbym kogoś kto się może orientuje...aby mi pomógł i podpowiedział może co to może być z góry dziękuje i Pozdrawiam serdecznie wszystkich buźka Sad
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Neurologia Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 14, 15, 16  Następny
Strona 6 z 16