Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
AXE
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 1:36 pm Temat postu: |
|
|
ok. zmieniłem sie już, wiem że nie na temat pisze ale tylko informuje że zmieniłem sie z P@weł na AXE. Szkoda jeszcze że nie dostałem informacji na temat mojego bólu głowy bo wciąż mnie to dręczy
Pozdrawiam.
----edit by drapaka-----
Twój poprzedni post został skasowany ze względu na zbyt duży offtopic i przedawnioną sprawe |
|
Powrót do góry |
|
|
|
lunatyk17
|
Wysłany: Wto Maj 22, 2007 9:07 pm Temat postu: rak mózgu?? |
|
|
witam od paru tygodni zauwazyłem dziwne zmiany u siebie a mianowicie, suche oczy, bóle głowy(nietypowe bo takie jakby "zamrożenia" po lodach, drgania oczu przy chrupaniu np. chipsów oraz gdy mówię w niskich tonach, a teraz na dodatek gdy gryzę pokarm to mięśnie które się naprężają na skroniach (chyba) powodują ból w lewej skroni tj. mięsień lewej skroni powoduje ból lewej skroni( albo lewego skronia?? niewiem jak się to pisze) czy to może być rak mózgu ?? wiem ze tu niema specjalistów ale czy moglibyście mi pomóc?? na początku myślałem ze to od treningów (boxu) i zwoązanej z tym adrenaliny lecz teraz nie denerwóję się i niewiem od czego to może być?? czy to mogą być bóle spowodowane przez te "suche" oczy??
pozdrawiam i z góry dziękuję za odp.
----edit by emilka----
temat został przyłączony do tematu o podobnym tytule |
|
Powrót do góry |
|
|
|
eluces
|
Wysłany: Pon Cze 04, 2007 9:42 pm Temat postu: |
|
|
przeprazam, ale jakie są objawy raka mózgu poza silnym bólem głowy i w jakim czasie mogą sie pojawić ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Wto Cze 05, 2007 12:48 am Temat postu: |
|
|
no jeszcze są np. zawroty głowy, z początku nudności, problemy ze wzrokiem, równowagą, słuchem, funkcjami umysłowymi, hormonalne.. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Ilonka1987
|
Wysłany: Wto Cze 05, 2007 2:27 pm Temat postu: |
|
|
Moze to byc spowodowane przebyta choroba-czyli w Twoim przypadku angina.Jesli to byla choroba o przebiegu bakteryjnym to jest to bardzo możliwe.Wiec nie panikuj
Najlepiej jak skontaktujesz się ze swoim lekarzem. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
prestidigitator
|
Wysłany: Czw Cze 07, 2007 10:51 pm Temat postu: |
|
|
Witam.
Od jakichś trzech miesięcy cierpię z powodu nieustannego bólu głowy.
Na początku głowa bolała mnie co kilka dni, w ciągu dnia byłem przybity, w nocy nie spałem. teraz nie ma dnia bez "ucisku". Najbardziej odczuwalny ból to raz lewa, raz prawa strona, a stały obszar to od tyłu (karku) do czubka głowy. Głowa jest stale "ciężka" Nie wiem czy zostało to wywołane przez stres związany z maturą, egzaminami na studia, czy to coś poważnego. Jestem juz po maturze, a bóle nie ustepują... |
|
Powrót do góry |
|
|
|
macabre
|
Wysłany: Nie Cze 24, 2007 12:28 am Temat postu: Nerwica ?3y raczej objaw raka mózgu? |
|
|
Witam dziś po raz pierwszy zalogowałem się tu na forum i piszę z myślą udzielenia mi odpowiedniej porady na temat mojego stanu który utrzymuje się już od dłuższego czasu i zaczyna być coraz gorszy:
A więc ja i moje dziwne stany od dłuższego czasu miewam stopniowo występujące uciski po obu stronach głowy kilka centymetrów nad skronią u cisk ten jest chwilowy zazwyczaj wiąże się z nim złę samopoczucie takie dziwne uczucie najlepiej opisał bym je jak bym to nazwał "brakiem mózgu"taka pustka.. poprzedzania nerwo bólami w różnych częsciach głowy do tego lewa reka uczucie jest takie jak bym jej nie miał a dotykając sie nią po twarzy odczuwam jakbym może to zabrzmeić dziwnie ale niemiał jej i twarzy takie zaburzenie ruchowe..występują też zaburzenia słuchu np jest on strasznie przewrażliwony na rózne dzwięki wyczuwa każdą najmnjeszą zmianę tonu co powoduję umie lęk i nie pokój.;/mdłosci nie mam ale z tego wszystkiego nabawiłem się tiku nerwowego ..jak zaczynam mieć jakieś bóle z tyłu głowy ruszam dolna częscią szczęki w taki sposób a żeby powodowała ucisk na łączeniu szczęki pod uchem zazwyczaj moim prawym dziwne ale tak mam robiąc to odczuwam wyzej wymienioną pustkę..do tego dochodzi mrowienie.. no i częste zmęczenie..jak na mój wiek mam dopiero 23 lata.. poprzez to nie potrafię normalnie żyć za jakie kolwiek porady z góry dziękuję.. nie chcę narazie nic oficjalnie z Tym robić bo może to tylko tak długo trwajaca handra mam nadzieje bezpodstawnie nie chce robic\ć sobie wstydu;/!bo jakby nie było strasznie się wstydze swoich objawów bo wiem że nie są normalne..;/Help |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Cze 24, 2007 1:43 pm Temat postu: |
|
|
zrobisz jak uważasz, ale zdrowie jest ważniejsze, niż to 'co ludzie powiedzą". wszystko jedno czy groźne czy nie, lepiej się upewnić, uspokoić przy okazji. idź do lekarza, zrób tomografie... _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
c00per
|
Wysłany: Pon Cze 25, 2007 6:48 pm Temat postu: |
|
|
Hej!
Mam na imię Jarek, mam niecałe 14 lat. Też mam podobny problem i nie wiem co robic. Wystarczy, że rodzice się martwią. Głowa też mnie właśnie boli z tyłu, ale czasami też z boku i na czubku głowy. Czasami czuję, że moja głowa jest ociężała, ale to chyba tylko dzisiaj. Jak jestem zajęty, to zapominam o bólu, ale nie wiem czy to jest ważne. Ostatnio nie chorowałem, chociaż zatoki, zęby [dziury]. Musze też wspomniec, że ... trudno o tym mowic, ale jestem chory na fenyloketonurię, padaczkę oraz mam torbiel oraz gruczolaka w przysadce. Te dwie ostatnie są pod kontrolą. Co jakiś czas mam robiony rezonans magnetyczny. Tylko nie wiem, czy na zdjęciu przysadki wyszło by coś, gdyby faktycznie jakiś guzek by był?
Mam też wadę wzroku, 0,5.
Pozdrawiam, Jarek
p.s. boli mnie także brzuch, najprawdopodobniej z nerwów. Może to też ma jakieś znaczenie. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
saturn
|
Wysłany: Pią Cze 29, 2007 10:06 am Temat postu: |
|
|
cześć, ja też jestem nastolatkiem. Od ok.3-2 miesięcy ciągle boli mnie głowa, nieboli mnietylko wtedy gdy jestem czymś zajęty. Paliłem rok czasu papierosy ale 3 miesiące temu rzuciłem. Bardzo dużo siedze na komputerze (ale od 6 lat tak siedze, i zawsze miałem bardzo dobry wzrok i byłem zdrowy) Bul nasila sie gdy sie schylam. zawsze byłem zdrowy mało wychodze na dwór, i możliwe że mam światłowstręt. Czego to mogą być objawy, i co zrobić żeby bul minoł? PROSZĘ O SZYBKOM ODPOWIEDŹ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|