Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Lip 08, 2009 10:51 am Temat postu: |
|
|
jeżeli stosowaliście dodatkowe zabezpieczenie przez co najmniej 7 dni od rozpoczęcia stosowania tabletek anty, to jest wszystko w porządku i nie masz czym sie martwić _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
monisiaczek
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Lip 09, 2009 8:43 am Temat postu: |
|
|
hej to znowu ja dzisiaj 7 dzien jak bralam escaplle i pojawily sie plamki brazowo czerwone do tej pory było raczej w porzadku. No wlasnie do dzis rano wstałam i o... Czy to znaczy ze bylam w ciąży i ta tabletka zadziałała? czy może przyspieszyla mi okres? Co mam teraz zrobic i ja długo to moze trfac? napiszcie co sadzicie prosze strasznie sie boje |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nowicjuszka Supermoderator
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 179 podziękowań w 178 postach
|
Wysłany: Czw Lip 09, 2009 12:05 pm Temat postu: |
|
|
To jest krwawienie wywołane escapelle. Skutek uboczny. Spokojnie. Wszystko ok.
A tak na marginesie. Escapelle nie jest tabletką wczesnoporonną tylko antykoncepcyjną. Nie powoduje poronienia. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
primex
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Lip 09, 2009 1:52 pm Temat postu: |
|
|
Witam,wczoraj z moją koleżanką uprawialiśmy seks i i dziś rano patrze na pościel a ona jest cała z krwi ;-/ dlaczego ?Pytałem czy jest dziewicą i odpowiedziala ze nie jest.
A teraz pytanie dotyczące tematu,nie doszło do wytrysku wewnątrz czy jest możliwość zajscia w ciąże jesli sie nie zabezpieczalismy ?
Escapelle bede miał około 17:00 ,wiec będzie to około 15 godzin po stosunku. Czy istnieje możliwosc ze koleżanka zajdzie w ciąże ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Lip 09, 2009 2:02 pm Temat postu: |
|
|
Może dostała okres...
Jeśli nie było wytrysku w niej to nie dojdzie do ciąży.Pod warunkiem że na pewno nie było wytrysku w niej...Jakie to były u niej dni? Płodne czy niepłodne?
A escapelle w 1 dobie ma bardzo wysoką skuteczność. _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
monisiaczek
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Czw Lip 09, 2009 3:21 pm Temat postu: |
|
|
skutek uboczny hym to znaczy ze w ciąży nie jestem??? czy test ze krwi to potwierdzi na pewno? kiedy go najlepiej zrobic? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
primex
|
Wysłany: Czw Lip 09, 2009 3:25 pm Temat postu: |
|
|
nowicjuszka napisał: | Może dostała okres...
Jeśli nie było wytrysku w niej to nie dojdzie do ciąży.Pod warunkiem że na pewno nie było wytrysku w niej...Jakie to były u niej dni? Płodne czy niepłodne?
A escapelle w 1 dobie ma bardzo wysoką skuteczność. |
niepołdne.A wytrysku nie było w niej. Wiev chyba nie ma się co martwić.No ale 75zł to nie majętek i do świetego spokoju kupie tabletke. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
OhO
|
Wysłany: Czw Lip 16, 2009 12:23 am Temat postu: |
|
|
Witam
Mam lekki problem kochaliśmy się i jak w wielu przypadkach guma zawiodła... dziewczyna bierze tabletki anty od 1.5 miesiąca była w 11 dniu cyklu i zażyła escapelle 9 godzin po stosunku bardzo ja mdliło po zażyciu jej lecz nie wymiotowała w ten sam dzień gorączka 38 a rano 37 a śluz jest bardzo gesty i prawie biały i bardzo obfity. Ona jest spokojna i pewna ze nic nie będzie a ja sobie włosy wyrywam wiem że jest możliwość ciąży ale jak duża ? Dobrze że wzięła tą tabletkę ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Czw Lip 16, 2009 12:50 am Temat postu: |
|
|
Skoro bierze tabletki to w ciążę nie zajdzie...Po co escapelle?Pominęła jakąś tabletkę? _________________ Dyskusje oraz wątki medyczne na Forum Biomedical mają charakter jedynie informacyjny i zastosowanie ich w praktyce każdorazowo powinno być skonsultowane z lekarzem specjalistą. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
OhO
|
Wysłany: Czw Lip 16, 2009 10:33 am Temat postu: |
|
|
Niby nie ale wzięła nie w tym czasie i minęło 12 godzin. A escapelle po co żeby być pewniejszym ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|