Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
lucidity-lu
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Lis 17, 2008 11:14 am Temat postu: |
|
|
celina
I chyba tak zrobie Lepiej zacząć je brać za wcześnie niż za późno
A potem jeszcze czeka mnie zabawa w przesuwanie okresu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
robaszek87
|
Wysłany: Pon Lis 17, 2008 1:42 pm Temat postu: |
|
|
Czy mógłby mi ktoś napisać ile trwało u was plamienie, mi się zaczeło jakieś 3 dni temu i cały czas jest tak samo, jakbym miała okres.
Czy to się kiedyś skończy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ratatam
|
Wysłany: Wto Lis 18, 2008 8:20 pm Temat postu: |
|
|
robaszek87 poczytaj forum, z plamieniem jest naprawde różnie, są dziewczyny, które tak jak Ty mają silne krwawienie, a są takie jak np ja , które w ogóle nie mają krwawienia po tabletce. Ale nie martw sie tabletka jest skuteczna, teraz już mogę to przyznać popierając własnym doświadczeniem . pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasia1026
|
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 6:16 pm Temat postu: ... |
|
|
kochałam sie i pekła nam prezerwatywa wziełam tabletke 64godz. po.. czy jestem w ciazy...? nie miałam zadnych skutków ubocznych |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 6:50 pm Temat postu: |
|
|
dowiesz się za ok. 2-3 tygodnie, czy jesteś czy nie. tabletka działa do 72h, więc nie powinnaś być jednak te 15% szansy na zaciążenie jest (bo wzięłaś tabse w 3ciej dobie) _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anika_MK
|
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 7:52 pm Temat postu: |
|
|
Hej kochane, czy ktoś może mi pomóc?
z 17.11 na 18.11 odbyłam stosunek płciowy . BYl to moj wówczas 4 dzien cylku bo miesiaczke dostalam 15.11. Stosunek byl niezabezpieczony (analny i waginalny) jednakże nie zakończyl się wytryskiem w żaden sposób. Mimo to zażyłam tabletke ESCAPELLE o godzinie 14.00 dnia 18.11.2008 a stosunek zakończył sie tak około 02.00 w nocy juz dnia 18.11.2008 . Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i dostanę okres.... Dodam tylko że drugiego dnia po wzięciu tabletki strasznie byłam senna i byłam mocno otumaniona! Dziś jest lepeij ale zauwazyłam u siebie pllamienia a rano zauważyłam że śłuz zagęścił się bardzo. Teraz mam to plamienie. I zastanawiam się czy wszystko jst ok? Pozdraiwam was pięknie i prosze o radę. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 9:48 pm Temat postu: |
|
|
wszystko jest ok, moim zdaniem w ciąży nie będziesz _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anika_MK
|
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 10:26 pm Temat postu: |
|
|
emilka napisał: | wszystko jest ok, moim zdaniem w ciąży nie będziesz |
KOchana Emilko, tez mam taką nadzieję że w ciąży nie będe, boj ak sobie dobrze przypominam to pracwie cały czas był to stosunek analny chockilka razy wsunął mi się w wagine . Ale porsze powiedz mi czy nie za późno więłam ten proszek? To była najwcześniejsza godzina o której mogłam wziąć go. Tak sie martwię ale wierze że nie będę w ciąży. NIe moge byc nie teraz nie w takiej sytuacji.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Czw Lis 20, 2008 11:20 pm Temat postu: |
|
|
na wzięcie są 3 dni, więc za późno nie było.. a tak swoją drogą, to przy takich stosunkach powinniście używac gumek, bo potem możesz się nabawić niezłej infekcji bakteryjnej pochwy (bakterie kałowe) _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Anika_MK
|
Wysłany: Pią Lis 21, 2008 8:04 am Temat postu: |
|
|
emilka napisał: | na wzięcie są 3 dni, więc za późno nie było.. a tak swoją drogą, to przy takich stosunkach powinniście używac gumek, bo potem możesz się nabawić niezłej infekcji bakteryjnej pochwy (bakterie kałowe) |
Wiesz Emilko, jak tak sobie pomyślałam dłużej nad tym wypadkiem to muszę ci powiedzieć że mój partner nie skończyła ani we mnie ani poza mną - w ogóle nie skończył, boje się jedynie że w tym płynie przedwytryskowym coś mogło siedzieć. Choć mam nadzieje że wszystko będzie dobrze- bo przeciż wzięłam tabletke po w raczej bezpiecznym terminie. Za to mój ginekolog powiedział, że całkowicie nieptrzebnie, gdyż ryzyko wówczas ciąży jest zerowe. Choc ja woałam dmuchać na zimne. Strasznie mocno to przeżywam wszystko. I boję się , Boję się okrutnie. Dziś mam kolejny dzień plamienia - ale nie na czerwono tylko na brązowo.
Ze strachu przed tym wszystkim spać niie mogę a jeśłi już zechcę spać to zasypiam tak o 20.00 i noc jest poszaarpana bo rozkminiam co sie stało.
Jednak raczej powinnam byc dobrej myśłi i wierzyć tak jak ty, że nie będę w ciąży.. Njagorsze jest to że zrobiłam to po dużej dawce alkoholu.. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|