Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Escapelle, part.3

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lucidity-lu

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pon Lis 17, 2008 11:14 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

celina

I chyba tak zrobie Smile Lepiej zacząć je brać za wcześnie niż za późno Wink

A potem jeszcze czeka mnie zabawa w przesuwanie okresu Rolling Eyes
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
robaszek87

PostWysłany: Pon Lis 17, 2008 1:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Czy mógłby mi ktoś napisać ile trwało u was plamienie, mi się zaczeło jakieś 3 dni temu i cały czas jest tak samo, jakbym miała okres.
Czy to się kiedyś skończy
Powrót do góry
ratatam

PostWysłany: Wto Lis 18, 2008 8:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

robaszek87 poczytaj forum, z plamieniem jest naprawde różnie, są dziewczyny, które tak jak Ty mają silne krwawienie, a są takie jak np ja , które w ogóle nie mają krwawienia po tabletce. Ale nie martw sie tabletka jest skuteczna, teraz już mogę to przyznać popierając własnym doświadczeniem . pozdrawiam
Powrót do góry
kasia1026

PostWysłany: Czw Lis 20, 2008 6:16 pm    Temat postu: ... Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

kochałam sie i pekła nam prezerwatywa wziełam tabletke 64godz. po.. czy jestem w ciazy...? nie miałam zadnych skutków ubocznych
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Czw Lis 20, 2008 6:50 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dowiesz się za ok. 2-3 tygodnie, czy jesteś czy nie. tabletka działa do 72h, więc nie powinnaś być jednak te 15% szansy na zaciążenie jest (bo wzięłaś tabse w 3ciej dobie)
Anika_MK

PostWysłany: Czw Lis 20, 2008 7:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hej kochane, czy ktoś może mi pomóc?
z 17.11 na 18.11 odbyłam stosunek płciowy . BYl to moj wówczas 4 dzien cylku bo miesiaczke dostalam 15.11. Stosunek byl niezabezpieczony (analny i waginalny) jednakże nie zakończyl się wytryskiem w żaden sposób. Mimo to zażyłam tabletke ESCAPELLE o godzinie 14.00 dnia 18.11.2008 a stosunek zakończył sie tak około 02.00 w nocy juz dnia 18.11.2008 . Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze i dostanę okres.... Dodam tylko że drugiego dnia po wzięciu tabletki strasznie byłam senna i byłam mocno otumaniona! Dziś jest lepeij ale zauwazyłam u siebie pllamienia a rano zauważyłam że śłuz zagęścił się bardzo. Teraz mam to plamienie. I zastanawiam się czy wszystko jst ok? Pozdraiwam was pięknie i prosze o radę.
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Lis 20, 2008 9:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wszystko jest ok, moim zdaniem w ciąży nie będziesz
Anika_MK

PostWysłany: Czw Lis 20, 2008 10:26 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

emilka napisał:
wszystko jest ok, moim zdaniem w ciąży nie będziesz

KOchana Emilko, tez mam taką nadzieję że w ciąży nie będe, boj ak sobie dobrze przypominam to pracwie cały czas był to stosunek analny chockilka razy wsunął mi się w wagine . Ale porsze powiedz mi czy nie za późno więłam ten proszek? To była najwcześniejsza godzina o której mogłam wziąć go. Tak sie martwię ale wierze że nie będę w ciąży. NIe moge byc nie teraz nie w takiej sytuacji..
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Lis 20, 2008 11:20 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

na wzięcie są 3 dni, więc za późno nie było.. a tak swoją drogą, to przy takich stosunkach powinniście używac gumek, bo potem możesz się nabawić niezłej infekcji bakteryjnej pochwy (bakterie kałowe)
Anika_MK

PostWysłany: Pią Lis 21, 2008 8:04 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

emilka napisał:
na wzięcie są 3 dni, więc za późno nie było.. a tak swoją drogą, to przy takich stosunkach powinniście używac gumek, bo potem możesz się nabawić niezłej infekcji bakteryjnej pochwy (bakterie kałowe)

Wiesz Emilko, jak tak sobie pomyślałam dłużej nad tym wypadkiem to muszę ci powiedzieć że mój partner nie skończyła ani we mnie ani poza mną - w ogóle nie skończył, boje się jedynie że w tym płynie przedwytryskowym coś mogło siedzieć. Choć mam nadzieje że wszystko będzie dobrze- bo przeciż wzięłam tabletke po w raczej bezpiecznym terminie. Za to mój ginekolog powiedział, że całkowicie nieptrzebnie, gdyż ryzyko wówczas ciąży jest zerowe. Choc ja woałam dmuchać na zimne. Strasznie mocno to przeżywam wszystko. I boję się , Boję się okrutnie. Dziś mam kolejny dzień plamienia - ale nie na czerwono tylko na brązowo.
Ze strachu przed tym wszystkim spać niie mogę a jeśłi już zechcę spać to zasypiam tak o 20.00 i noc jest poszaarpana bo rozkminiam co sie stało.
Jednak raczej powinnam byc dobrej myśłi i wierzyć tak jak ty, że nie będę w ciąży.. Njagorsze jest to że zrobiłam to po dużej dawce alkoholu..
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 34 z 41