Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Escapelle, part.3

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Kinia_18
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Cze 27, 2008 6:01 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

No wykrył by, dobrze że się ułorzyło Smile
FIXXER

PostWysłany: Pią Cze 27, 2008 9:30 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

DZIEWCZYNY. MAM PYTANIE. jak dlugo moze wystepowac krwawienie po Escapelle??? wiem ze to zalezy od rodzaju organizmu itp. ale jak by ktos powiedzial tak mniej wiecej to bym byl bardzo wdzieczny.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
atina33

PostWysłany: Sob Cze 28, 2008 9:21 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

odp.fixxer u mnie plamienie trwa już 9 dzień a zaczęło się dokładnie po 7 dniach od zażycia escapelle Wink
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Sob Cze 28, 2008 10:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z tym plamieniem to bywa roznie. Ale zazwyczaj wystepuje kilka dni. Ja tak mialam. Czasami wogole plamienie moze nie wystapic i tez bedzie dobrze.
Powrót do góry
FIXXER

PostWysłany: Nie Cze 29, 2008 12:28 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzieki dziewczyny.
Powrót do góry
Belladona

PostWysłany: Nie Cze 29, 2008 10:55 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Troche się zaniepokoiłam bo mój okres trwał tylko trzy dni i chciałbym sie dowiedzieć czy może to być spowodowane przez escapelle i przez plaster antykoncepcyjny, który przykleiłam zaraz po tym jak zaczął mi się okres. Chciałabym jeszcze dodać, że te krwawienie wystąpiło dokładnie w tym dniu, w którym powinnam dostać okres. Miałam też twarde piersi i bolał mnie strasznie brzuch. A krwawienie z początku było małe i brązowe, a potem już obfite i czerwone tak jak przy normalnym okresie. W sumie nadal mam twarde piersi i mnie bolą więc nie wiem czy okres się skończył czy nie i czy to wogule był okres... Prosze o rade
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Nie Cze 29, 2008 12:40 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mysle ze to bylo spowodowane tymi czynnnikami ktore wymienilas. Moim zdaniem to byl normalny okres tyle tylko ze krotszy. Czasem sie tak zdarza. Glowa do gory Smile
Powrót do góry
Dareczka22

PostWysłany: Nie Cze 29, 2008 2:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

słuchajcie dostałam juz drugi okres po zazyciu tebletki... ale nie pasuje mi ze ten okres jest prawie jakby go nie było trwa drugi dzien i leci skapo:( mam sie czym martwic?
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Cze 29, 2008 2:12 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W twoim wypadku tablatka powinna jak najbardziej zadzaiłac no bo 1h to naprawde się postarałaś bardzo żeby ją zdobyć, moim zdaniem to w ciąży napewno niejesteś. Jeśli sie martwisz zrób test a jeśli dalej będziesz sie niepokoić to idz do gina. No ale może przez ta dawke poprostu ci sie poprzestawiało i okres powoli do normy będzie wracał.
ana_

PostWysłany: Sro Lip 02, 2008 8:56 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

mam taka małą radę.. jak pójdziecie do swojego gina to poproście go o receptę na escapelle, ale taką bez daty. Mnie moja Pani ginekolog sama dała drugą receptę bez daty - tak na wszelki wypadek. Noszę ją w portfelu i gdyby coś się znowu wydarzyło po prostu wpiszę datę i od razu pojadę do apteki i kupię tabletkę. Nie będę się musiała martwić, że nie zastanę swojej lekarki i że późno wezmę tabletkę.
Pozdrawiam:)
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 5 z 41