Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kinia_18 Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 6:01 pm Temat postu: |
|
|
No wykrył by, dobrze że się ułorzyło _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
FIXXER
|
Wysłany: Pią Cze 27, 2008 9:30 pm Temat postu: |
|
|
DZIEWCZYNY. MAM PYTANIE. jak dlugo moze wystepowac krwawienie po Escapelle??? wiem ze to zalezy od rodzaju organizmu itp. ale jak by ktos powiedzial tak mniej wiecej to bym byl bardzo wdzieczny. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
atina33
|
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 9:21 am Temat postu: |
|
|
odp.fixxer u mnie plamienie trwa już 9 dzień a zaczęło się dokładnie po 7 dniach od zażycia escapelle |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 10:23 am Temat postu: |
|
|
z tym plamieniem to bywa roznie. Ale zazwyczaj wystepuje kilka dni. Ja tak mialam. Czasami wogole plamienie moze nie wystapic i tez bedzie dobrze. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
FIXXER
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 12:28 am Temat postu: |
|
|
dzieki dziewczyny. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Belladona
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 10:55 am Temat postu: |
|
|
Troche się zaniepokoiłam bo mój okres trwał tylko trzy dni i chciałbym sie dowiedzieć czy może to być spowodowane przez escapelle i przez plaster antykoncepcyjny, który przykleiłam zaraz po tym jak zaczął mi się okres. Chciałabym jeszcze dodać, że te krwawienie wystąpiło dokładnie w tym dniu, w którym powinnam dostać okres. Miałam też twarde piersi i bolał mnie strasznie brzuch. A krwawienie z początku było małe i brązowe, a potem już obfite i czerwone tak jak przy normalnym okresie. W sumie nadal mam twarde piersi i mnie bolą więc nie wiem czy okres się skończył czy nie i czy to wogule był okres... Prosze o rade |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 12:40 pm Temat postu: |
|
|
mysle ze to bylo spowodowane tymi czynnnikami ktore wymienilas. Moim zdaniem to byl normalny okres tyle tylko ze krotszy. Czasem sie tak zdarza. Glowa do gory |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Dareczka22
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 2:04 pm Temat postu: |
|
|
słuchajcie dostałam juz drugi okres po zazyciu tebletki... ale nie pasuje mi ze ten okres jest prawie jakby go nie było trwa drugi dzien i leci skapo:( mam sie czym martwic? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Kinia_18 Przyjaciel forum
|
Wysłany: Nie Cze 29, 2008 2:12 pm Temat postu: |
|
|
W twoim wypadku tablatka powinna jak najbardziej zadzaiłac no bo 1h to naprawde się postarałaś bardzo żeby ją zdobyć, moim zdaniem to w ciąży napewno niejesteś. Jeśli sie martwisz zrób test a jeśli dalej będziesz sie niepokoić to idz do gina. No ale może przez ta dawke poprostu ci sie poprzestawiało i okres powoli do normy będzie wracał. _________________ Wszyscy Ci których dotknie Miłość stają się nieśmiertelni, żyją w sercach tych, którzy tą miłością ich obdarzyli. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
ana_
|
Wysłany: Sro Lip 02, 2008 8:56 am Temat postu: |
|
|
mam taka małą radę.. jak pójdziecie do swojego gina to poproście go o receptę na escapelle, ale taką bez daty. Mnie moja Pani ginekolog sama dała drugą receptę bez daty - tak na wszelki wypadek. Noszę ją w portfelu i gdyby coś się znowu wydarzyło po prostu wpiszę datę i od razu pojadę do apteki i kupię tabletkę. Nie będę się musiała martwić, że nie zastanę swojej lekarki i że późno wezmę tabletkę.
Pozdrawiam:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|