Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Escapelle, part.3

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 39, 40, 41  Następny
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
misia999

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Lip 15, 2008 12:47 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

wiec mowicie ze nie mam sie czego obawiac ? to byl moj 1-raz i strasznie sie zdenerwowalam tym ze moge zajsc w ciaze czytalam na roznych forach o tym kropelkowaniu i w ogole to wpadlam w taka panike ze masacanarejro zresza moj chlopak tez ... Shocked
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Lip 15, 2008 2:04 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Przez kropelkowanie można zajść ale występuje ono chwilke przed wytryskiem a u was niebyło wytrysku i niema możliwości ciąży zwłaszcza że zażłaś escapelle a i tak jak byś go niewzieła to bym sądziła że niejesteś w ciąży
Santiago

PostWysłany: Sro Lip 16, 2008 10:07 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Witam. To już prawie 100h od wzięcia tabletki. Jest możliwe ze plamień w ogóle nie będzie? Mamy cierpliwie czekać na okres, który pewnie sie spóźni, tak? Sad Nerwowe dni ... a do prawidłowego okresu jakieś 2 tygodnie Sad
Powrót do góry
misia999

PostWysłany: Sro Lip 16, 2008 2:19 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzisiaj bolał mnie brzuch i 2 razy wymitowalam czy to moze byc spowodowane przyjeciem tak wielkiej dawki hormonow ??
Powrót do góry
jhonny

PostWysłany: Sro Lip 16, 2008 7:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

minelo juz 2 tygodnie od zaistanialej sytuacji, wczoraj mial nadejsc okres a jakos nie nadchodzi.. moja dziewczyna mowi ze czesto pobolewa ją brzuch i piersi czy to są już zwiastuny nadejscia okresu czy hmm tego czego nie chcemy ?
Powrót do góry
Kinia_18
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sro Lip 16, 2008 10:13 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

JHonny Tak to pewnie zwiastuje okres się lubi spóźniać po takich hormonach więc spokojnie zaczekajcie.

misia999 niewiem ile jesteś czasu po zażyciu tabletek bo niepamiętam ale może to byc efekt uboczny albo zwykłe zatrucie pokarmowe , w twoim wypadku niema mowy o ciązy.

Santiago możliwe że plamnienie niewystąpi ja też go niemiałam, to lepiej dla ciebie bo organizm lepiej znosi te tabletki. A okres niekoniecznie może się spóźnić tu niema reguły może być szybciej ja tak miałam a może być później albo w terminie w wypadku takich tabletek trzeba cierpliwie czekać.
Santiago

PostWysłany: Czw Lip 17, 2008 9:58 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

o, dzisiaj rano pojawiły sie plamienia, no i teraz sie zastanawiam, czy to jest tak, że od tego momentu, organizm mysli ze to jest okres i sobie cały cykl przeliczy, czy równie dobrze okres może sie pojawić w normalny, terminie, lub wczesniej?

pozdrawiam
Powrót do góry
pinezka
Gość

PostWysłany: Czw Lip 17, 2008 10:51 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

okres moze pojawic sie w normalnym terminie lub pozniej. Ja dostalam dokladnie w ten sam dzien co poprzednie jak wzielam escapelle Smile glowa do gory
Powrót do góry
lukrecja

PostWysłany: Czw Lip 17, 2008 11:02 am    Temat postu: Escapelle. pomóżcie. Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Hey. Podczas stosunku z moim chłopakiem niestety pękła nam prezerwatywa.
Naszczęście szybko sie zorientowalismy i poszlismy do lekarza który wypisal mi Escapelle. Wzięłam ją po 2,5 gopdzinach od stosunku (tak do 3 godzin maxymalnie).
Był to 5 dzień cyklu. miałam jeszcze wtedy koniec okresu. były to raczej dni niepłodne. czy jest duza szansa ze bede w ciązy? pomóżcie bo strasznie sie boję.

--------edited by emilka---------
jest temat przyklejony do obaw i doświadczeń związanych z escapelle. przyłączyłam
Powrót do góry
lukrecja

PostWysłany: Czw Lip 17, 2008 4:42 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

proszę o jakieś odpowiedzi...
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum medyczne -> Antykoncepcja hormonalna i chemiczna Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 39, 40, 41  Następny
Strona 8 z 41