Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Sro Lut 20, 2008 4:25 pm Temat postu: |
|
|
holding on napisał: | i wierze, ze jak minie szok (wiemy o ciazy od poniedzialku) tez bedzie sie cieszyl... |
no to ja trzymam kciuki i mam nadzieje ze twoj chlopak tez bedzie sie cieszyl w koncu |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Lut 20, 2008 4:52 pm Temat postu: |
|
|
holding on, ale jak jesteś w 5tym tygodniu, to to chyba dzidziuś z tego 19 stycznia bardziej niż z tego stosunku po escapelle? czy źle myślę?
a tak w ogóle to trzymaj się mocno i gratuluje. na pewno dacie sobie radę _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
.....
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sro Lut 20, 2008 6:18 pm Temat postu: |
|
|
dziękuje dziewczyny za odpowiedź
mam jeszcze takie pytanie.. w którym dniu cyklu można zajść w ciąże taką ''pewną'' że akurat w tych dniach ryzyko ciąży jest największe? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pinezka Gość
|
Wysłany: Sro Lut 20, 2008 6:38 pm Temat postu: |
|
|
holding on no widzisz jednak u Ciebie nie zadzialala tabletka..ale i tak gratuluje dzidzo 3 mam kciuki zeby sie wszystko ulozylo
nuna jesli mowisz ze to okres to pewnie tak jest. Owszem po escapelle moze przyjsc okres wczesniej moze przyjsc normalnie o czasie ale moze tez sie spoznic wszystko zalezy od organizmu kobiety. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nuna9106
|
Wysłany: Sro Lut 20, 2008 6:59 pm Temat postu: |
|
|
kurde tak sie cieszyłąm. ale teraz to juz nie wiem. bo ta krwe przestala leciec. i nie wiem czy to okres napewno czy poprostu tabletka tak zadzialala na mój oragnizm. ze oprocz tego czegoś brązowego co ze mnie leci to jeszcze krew sie ulała. chciałabym juz być na 100% pewna.jesli to jednak nie okres to chyba zrobie test.. może to mnie jakoś uspokoi.(a brzuch mnie od paru dni boli) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
holding on
|
Wysłany: Sro Lut 20, 2008 7:49 pm Temat postu: |
|
|
emilka tez o tym myslalam... mozliwe... lekarka powiedziala ze 4ty lub 5ty... zreszta wiekszego znaczenia teraz juz to nie ma. i dziekuje wam wszystkim za odpowiedzi, dla mnie to bylo bardzo wazne,takie jakby dodatkowe wsparcie :* |
|
Powrót do góry |
|
|
|
mika26
|
Wysłany: Sro Lut 20, 2008 11:52 pm Temat postu: |
|
|
witam. ja wziełam escapelle 60h po i bylam w 14dniu cylku i naszczescie zadziałało ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nuna9106
|
Wysłany: Czw Lut 21, 2008 8:32 am Temat postu: |
|
|
już jestem na 100% pewna. to okres!!! wkońcu. bo nie wytrzymawałam już tego napięcia. ale udało sie i zadziałała! i tego samego życze wszystkim dziewczynom które tak jak ja ciąży jeszcze nie planują :*:*:* powodzenia!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Magdzia87
|
Wysłany: Pią Lut 22, 2008 3:12 am Temat postu: |
|
|
Cześć dziewczyny
piszę do was bo znalazłam sie w całkiem podobnej sytuacji jak niektóre z was a dokładniej wczoraj w nocy o godzinie 1 pękła nam gumka co gorsze chłopak skończył we mnie:( dziś poszłam do ginekologa i przepisał mi escapelle przyjełam je o 13 czyli 12 godzin po stosunku. Cykl mam ostatnio zwykle 29 dniowy i z moich obliczeń wynika że ok 28/29 stycznia powinnam dostać okres czyl całe pechowe zdażenie zaszło 8/9 dni przed okresem. Co o tym myślicie czekam na wasze opinie na ten temat ???Powiedzcie czy waszym zdaniem powinnam sie bardzo martwić ??? bo ja troszke się denerwuje:( choć mam nadzieję że bedzie ok... nie wiem jak to mozliwe by gumka pękła bo była z tych lepszych dureks extra safe która w sirodku zawiera też środek plemnikobójczy i miałam jeszcze pod ręką Pantenek więc go dodatkowo po stosunku użyłam może choć troszke plemników też zabił
Czekam na wasze opinie. Z góry Dzięki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
calineczka23
|
Wysłany: Pią Lut 22, 2008 11:29 am Temat postu: |
|
|
holding on gratuluje
Moj chlopak najpierw byl przerazony, ale teraz skacze z radosci, tak samo nasi rodzice. Na pewno sobie poradzimy i Wy takze !!
3 mam mocno kciuki !! pozdrowienia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|