Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak przytyć ?? - temat zbiorczy

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
hipa

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Czw Sty 10, 2008 7:48 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

z racji, że wczoraj moja mama szła do apteki poprosiłam by kupiła te tabletki, jednak aptekarka powiedziała że w ogóle takich tabletek nie ma i pierwsze o nich słyszy... nie wiem o co chodzi...
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
helloween
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 2
Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach

PostWysłany: Czw Sty 10, 2008 9:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Dibencozide pobudzi tylko twoj apetyt.

Jak chesz kup kompleks wit B., powinno wyjsc na to samo

jesli chcesz pomoge Ci ulozyc diete.

Na poczatek na pewno polecam Ci wlaczeniedo diety slonecznika i orzechow.

Do tego jesli masz szybko metabolizm to jedz duzo bialego ryzu, makaronu i ziemniakow.

Ale uwazaj !! nie jedz zbyt wiele slodyczy, fast foodow itd.
Powrót do góry
WamPia

PostWysłany: Czw Sty 10, 2008 10:41 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja bym radziła konsultację z profesjonalistą czyt. dietetykiem.

Próbując przytyć można przegiąć w drugą stronę.
helloween
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sty 10, 2008 11:52 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Laughing WamPia nierozumiem co masz na mysli ?

dietetykowi zaplacisz za podobna porade jaka uzyskasz tutaj.

Wystarczy nadwyzka +500kcal i nie przegnie..
Powrót do góry
trener1848

PostWysłany: Czw Sty 31, 2008 2:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

anitaaa napisał:
Ja tez bym chciala przytyc ze 4 kiloski Very Happy mysle ze nie jestem taka w sam raz ale bym chciala zeby mi sie gdzieniegdzie cos odłożyło Smile udalo mi sie przytyc narazie 2kg bo zaczelam jesc duzo wiecej tłustych dań takie jak np: frytki, jadam je prawie codziennie Very Happy zreszta bardzo je lubie, trzeba jesc duzo mącznych i ziemniaczanych dan jak np pierogi, makaron, ziemniaczki itp.to napewno pomoże, ja np jadam kolacje poznym wieczorem moze to niezdrowe ale moze dzieki temu przytyłam troszke, no i oczywiscie slodycze Very Happy Jak ktos ma jeszcze jakies inne lepsze pomysły to piszcie Very Happy

------edited by emilka------
hej, a może dodasz coś od siebie? w jakim celu zacytowałeś tego posta?
Powrót do góry
olusia0009

PostWysłany: Sob Kwi 12, 2008 3:33 pm    Temat postu: Pomóżcie..!..CHE PRZYTYĆ!!! ;( Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Moim problemem jest niedowaga..Mam 167 cm wzrostu i ważę 47 kilogramów..!..Może nie brzmi to tak tragicznie..ale wyglądam jak chodzący patyk..! Prwie każdy mi powtarza że nie chciałby być tak chudy jak jestem ja i że ja mam prztyć..! Ale jak ja nie moge.. Sad Rodzice ostatnio "stwierdzili" że wyżucam jedzenie..;( Ale jak ja jem nie raz jak moj tata Wink a może i wiecej..;] Ale waże tak juz od 2 lat..Ciagle ta sama waga.! Nie noszę spudniczek bo sie wstydze tak chudych nóg..! Dodam jeszcze że mam 14 lat..! Pomóżcie prosze..! Napiszcie co mam zrobić..! ;( Co jeśc i jak sie odżywiać..!<aa miałam badanie na BULIMIE =/ (NIE STWIERDZILI MI JEJ..;] ) POMÓŻCIE!!!!! ;(

-----edited by emilka-----
temat przyłączyłam do istniejącego, odpowiadającego temu problemowi
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pon Kwi 14, 2008 8:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

czy Wam naprawde postow sie nie chce czytac..

nie wazne ile jesz ale co..

Jedz tak zeby wyrobic sie z kaloriami..

Spotkalem sie zjuz z tysiacami postow gosci ktorzy "jedli duzo" a po napisaniu wczorajszego jadlospisu okazalo sie ze ja jem wiecej przez kilka godzin niz oni przez caly dien..

oplicz sobie waga x 24 x 1,4 + 500 i sprawdz czy tyle jesz..
Powrót do góry
nabi

PostWysłany: Pon Cze 02, 2008 11:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

witam, mam pytanie jaką najlepiej sobie kupić witaminę b12, jakiej firmy, ile brać? chcę poprawić apetyt
Powrót do góry
helloween
Przyjaciel forum

PostWysłany: Wto Cze 03, 2008 7:56 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

taka w tabletkach to srednio sie sprawdzi, kup w zastrzykach
Powrót do góry
nabi

PostWysłany: Wto Cze 03, 2008 10:15 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

uuu, zastrzyków to ja sobie nie bedę robić Razz to chyba lepiej juz kupic to dibencozide..
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Dieta i odchudzanie Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11  Następny
Strona 6 z 11