Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
helloween Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 2 Otrzymał 4 podziękowań w 4 postach
|
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 4:20 pm Temat postu: |
|
|
ktore w porownaniu z szotami jest zabawka |
|
Powrót do góry |
|
|
|
nabi
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Cze 06, 2008 10:14 pm Temat postu: |
|
|
nie jestem kulturystką żeby robic sobie szoty, temat jest jak przytyć, jeżeli znasz się coś na tym to powiedz mi co daje dibencozide |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lukasz525
|
Wysłany: Nie Cze 08, 2008 6:04 pm Temat postu: |
|
|
Witam mam 14 lat i waze 55kg przy wzorscie 172 cm i chciabym przyty lecz nie wiem zabardzo jak. Czy spozywaniu duzo bialka np:mleko w proszku w 100g 27,00g białka,jaja 100g 12,5g białka,mleko krowie 2% tł 3,0g bialka,soja 100g 34,9 g białka i tak dalej moze mi pomuc w przytyciu??? czy białko pomaga w tyciu czy tłuszcze? jelsi wiecie co tzeba spozywac by przytyc to napsizcie mi na e-meila plis bmw525ix@autpgraf.pl zgroy dzieki" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Pon Cze 09, 2008 10:07 pm Temat postu: |
|
|
e ludzie pisane tyisace razy
weglowodany + bialko + tluszcze - tycie
jedz powyzej zapotrzebownia, nie oszczedzajac sie przed snem i popoludniu ityjesz |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Lukasz525
|
Wysłany: Wto Cze 10, 2008 6:58 pm Temat postu: |
|
|
Dzieki |
|
Powrót do góry |
|
|
|
kasiula_88;D
|
Wysłany: Czw Cze 19, 2008 5:37 pm Temat postu: |
|
|
Siemka!! słuchaj,ja tez mam problem bardzo podobny do Twojego,mianowicie mam 20 lat 164 cm wzrostu i 45 kg wagi.Generalnie zaczęłam sie chyba do tego przyzwyczajać ale wiem że nie powinnam się przyzwyczajać,tylko nie wiem jak to zmienić.Lubie jeść i szczerze mówiąc wcale nie jem za zdrowo więc chcąc nie chcąc jakieś kg powinny dojść a tu nic.Zdało by sie troszku więćej i teraz szukam w miare szybkiej i skutecznej metody.Jak coś znajdziesz to daj znać
---------
Olusiuuuuu!!mamy chyba to samo zajęcie jak narazie szukamy czegoś żeby przytyć słyszałam ze mleko w proszku z normalnym mlekiem 2 razy dziennie przez 2 tyg daja jakies 4 kilo ale czy to prawda to nie wiem bo jeszcze nie próbowałam.Ale może spróbuje,co mi szkodzi w sumie jakbys znalazła lepszy sposób,lub już jakiś miała to daj mi znać oki.... moje gg12400751:*pozdrawiam
-------edited by emilka------
staraj sie nie pisac kilku postow bezposrednio pod soba. jezeli chcesz cos dodac, korzystaj z opcji "zmien" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Aenyte
|
Wysłany: Pon Cze 23, 2008 6:58 pm Temat postu: |
|
|
Witam wszystkich nie jestem sama tez od kiedy pamiętam próbowałam przytyć i nic. jem całkiem sporo, ale niestety szybko trace zapał- kilka dni jem na maxa a potem już mi sie nie chce mam 20 lat 164 i 46-47 kg. ale teraz są wakacje i ostro biorę się za siebie- kupiłam odżywkę MASS GAINER ultra low fat (mieszanka bialek i weglowodanów) srednio mi smakuje ale bede to wciskała miedzy posilkami.
Piszcie o waszych metodach tycia, co jecie itd. za jakis miesiac odezwę się czy moja odzywka daje jakies efekty |
|
Powrót do góry |
|
|
|
krimez
|
Wysłany: Sro Cze 25, 2008 3:30 pm Temat postu: |
|
|
Siemanko No więc ja natomiast mam 180 i 61kg, w związku z wakacjami postanowiłem jednak wziąć się do pracy, rzuciłem palenie, kawy również już nie piję, ułożyłem następującą dietę: rano jadam 3-4 bułki, 3 z twarogiem półtłustym, jedną z szynką do tego jogurt zazwyczaj jogobella, natomiast do picia gęsty sok pomarańczowy. Na obiad staram się jeść zazwyczaj zupę z ryżem lub makaronem, na drugie danie natomiast ziemniaki z rybką i buraczkami do picia jogurt. Po obiadku na podwieczorek zjadam 2 pączki i jakiś owoc. Co na kolacje jeść?? Tłuszcze przed snem?? na bioli miałem, że tłuszcze są długo trawione przez żołądek co warunkuje mniej efektywny sen..
Więc co polecacie na kolację? I jeszcze jedno pytanko.. orzechy włoskie? laskowe? czy jakiekolwiek? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|
Wysłany: Sob Cze 28, 2008 5:25 pm Temat postu: |
|
|
krimez nie masz diety..
Chcesz duzo przytyc niekoniecznie miesniami ? ryz bialy, chleb bialy do tego tluszcze ogolnie duzo jedzi ponad 25000kcal przytyjesz na pewno |
|
Powrót do góry |
|
|
|
krimez
|
Wysłany: Czw Lip 03, 2008 5:06 pm Temat postu: |
|
|
przytyłem już około 3kg, ale to zdecydowanie za mało, no i wolałbym właśnie mięśniami bo zacząłem również ćwiczyć fizycznie. Odpowiedz mi jeszcze jakie orzechy? i co przed snem jeść?
pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|