Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak zajść w ciążę? -> objawy (part 2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Tvisha
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 1:25 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

sylkuc1 dzieki za slowa pocieszenia i trzymam za ciebie kciuki.

Ja mam nadzieje ze to wszystko nie bedzie trwac dluzej niz 2 miesiace ... nie wiem ile jeszcze tak wytrzymam w zawieszeniu. W wytrwaniu pomaga mi swiatelko w tunelu, mam nadzieje ze to nie pociag Wink .

Ja to czasem dostaje schizy ze to pewnie przez diety nie moge zajsc, a moze przez cwiczenia, a moze bo nioslam za ciezkie siaty...

A z innej strony w 2012 ma byc koniec swiate jak wynika z kalendarza majow ... wiec po co mi dziecko na 3 lata Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
asiulka22

Wysłał podziekowań: 0

PostWysłany: Wto Sie 19, 2008 5:37 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

bardzo bym chciala dziecko kochalam sie z chlopakiem 3 dni przed okresem w czasie i 5 dni po do konca czy jest mozliwe ze zajde w ciaze moje cykle trwaja 21-23 dni prosze o odpowiedz
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sro Sie 20, 2008 12:01 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a umiesz rozpoznawać swoją płodność? bo 3 dni przed okresem, to są dni absolutnie niepłodne i w nich nawet szans nie ma na zajście w ciązę
sprezyna

PostWysłany: Sro Sie 20, 2008 2:02 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wiesz Tvisha, ja też miałam takie myśli, że szkodzę sobie przez papierosy, że mam za mało ruchu, nawet że dźwigam za dużo, ale mimo wszytsko jakoś się udało Smile Myślałam że będzie gorzej ale chwila zapomnienia i jestem w ciąży. Myślę że u Ciebie też tak będzie, czego Ci życzę Smile
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Sie 22, 2008 11:10 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

moze powinnam zrobic sobie suwaczek ile to juz czasu sie staram ...

moja mama w kazdym razie dopiero po 3 latach zaszla w ciaze po raz pierwszy bez zglasznia sie do ginekologa wiec jakos mnie to troche pociesza. Moze ta latwosc zachodzenia w ciaze jest genetyczna.
Powrót do góry
sprezyna

PostWysłany: Pią Sie 22, 2008 12:22 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Myślę że to nie jest. Moja mama zaszła we wszytskie trzy ciąże w biegu, moja siostra też, a ja dla odmiany musiałam się więcej pogimnastykować jak za pewne pamiętasz. Wiem jakie myśli człowiekas wtedy dopadają, ja wpadłam w złość, rozpacz, załamywałam się co i już, płakałam, po to by potem mówić że nic mnie to nie interesuje, że daje sobie z tym spokój na jakiś czas, podczas gdy w głębi serca przed każdym okresem modliłam się żeby nie przyszedł... A jak skupiłam się na przygotowaniach do ślubu to okazało się że jestem w ciąży. Jak brałam ślub to zaczynał się mój czwarty miesiąc. Jednak coś w tym jest że to obsesja stwarza nam barierę psychiczną dla poczęcia.
Przyjaciel forum

PostWysłany: Nie Sie 24, 2008 1:49 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

W sumie to milo uslyszec ze ktos mnie rozumie. I rownierz byc swiadomym ze oprocz tego ze mnie rozumiesz to ze jestes w ciazy. Daje to nadzieje.
Czas znalezc inny cel w zyciu i wtedy moze samo sie to potoczy.
Powrót do góry
sylkuc1

PostWysłany: Sro Sie 27, 2008 9:21 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja właśnie wróciłam od ginia "akcja badanie cyklu". W poniedziałek miałam 14 dc i widział kilka pecherzykow z czego największy miał 14mm, dzisiaj ten sam po dwóch dniach ma juz 20mm (czyli chyba nieźle) powiedział mi też że po Dostinexie owulacje się troszę przesuwa i zakłada że w piątek powinan się "spotkać" - jak to on określa hihi, z męzęm. Jestem ciekawa czy coś z tego wyjdzie. Ale powiem wam że po tym leku strasznie senna jestem czy któaś z was brała kiedyś Dostinex?
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sro Sie 27, 2008 11:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

nie brałam, ale chyba ciąża jest przeciwwskazaniem do stosowania tego leku a Wy się staracie z tego, co wiem. już skończyłas go brać?
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Sie 28, 2008 9:23 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Ja to nic nie wiem co do tego leku. Ale Sylkuc1 pamietam ze uzywalas kiedys urzadzonka do pomiaru owulacji. Nadal go uzywasz ?
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 11, 12, 13  Następny
Strona 6 z 13