Szukaj
FAQFAQ SzukajSzukaj UżytkownicyUżytkownicy GrupyGrupy ProfilProfil Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości RejestracjaRejestracja ZalogujZaloguj

Jak zajść w ciążę? -> objawy (part 2)

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Następny
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sylkuc1

Wysłał podziekowań: 0
Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

PostWysłany: Pią Sie 29, 2008 4:28 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

emilka masz rację, że są przeciwskazania kiedy jest sięw ciąż a w zasadzie brak jest badań które mogły by potwierdzić szkodliwośc leku, mój lekarz powiedział mi że ma go brać dopuki nie zajdę w ciązę dlatego też w poprzednim cyklu po 10 dniach od owólki miałam zrobić betę żeby brać lek jak najktócej.
Tvisha tak kozystam jeszcze z baby-compa i jak narazie to jestem z niego zadowolona i wszystko się potwierdza.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika
sylkuc1

PostWysłany: Sob Sie 30, 2008 10:57 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Wczoraj byłam u ginia no i bum pechęrzyka już nie było tego ze środy, za to rano też wczoraj obudził mnie ból jajnika w tym gdzie był ten pęcherzyk, było to o 6.30 do niego byłam umówiona wieczorem. Potwierdził moje przypuszczenia że mam owolkę, zaproponował żeby się poprzytulać z mężusiem, ale nie zapytałam go o najważniejesze czy to nie będzie za późno żeby doszło do zapłodnienia od rana do godz. kiedy przyjechałam do domu minęło 13 godz. Może mi powiedzieć coś na ten temat.
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

Wysłał podziekowań: 1
Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach

PostWysłany: Sob Sie 30, 2008 11:59 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dzień po owulacji są jeszcze szanse, ale mniejsze niż te 2 czy 1 dzień przed. powodzenia
sylkuc1

PostWysłany: Pon Wrz 01, 2008 3:18 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Emilka, no tak ale to było w dniu owulacji, tyle tylko że prawdopodobnie pecherzyk pekł mi rano a do przytulania doszło wieczorem Smile
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Czw Wrz 04, 2008 1:00 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

a ja znowu mialam okresowo ... i lecialo ze mnie jak z prosiaka. Zacelam chodzic do dentysty wiec moze niedlugo bede chodzic do ginia Wink.

sylkuc nie zapomnij napisac czy udalo mi sie trzymac kciuki czy znowu musze sie mocniej skupic.
Powrót do góry
sylkuc1

PostWysłany: Pią Wrz 05, 2008 8:15 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Tvisha napisał:
sylkuc nie zapomnij napisac czy udalo mi sie trzymac kciuki czy znowu musze sie mocniej skupic.

hihihi napiszę napewno ale znając życie dupa wielka z tego jak zwykla wyjdzie:) a następnym razem musisz trzymać kciuki pewnie tak za trzy tygodnie. A tak wogóle to lecę sie na tydzień odstresować (już tylko 5 dni zostało juhu:)Smile ) A kiedy ja mam trzymć kciuki za ciebie ?
Powrót do góry
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Wrz 05, 2008 8:50 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja to juz zaczynam myslec ze nie bedziemy miec dzieci wogole.Przestaje mnie to przerazac. Nie wiem kiedy wszystko nam sie ulozy by isc do ginia. Mnustwo wzlotow i upadkow. Oslabilo mnie to w moich dazeniach, jedna pozytywna mysl ze sylkuc piszesz do mnie Smile. Moja owulka za jakies 10 dni.
Udanego tygdonia wypoczynkowego Wink.
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Sob Wrz 06, 2008 11:45 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

ja mam większy problem... wielka chcica na dziecko a brak partnera :|
Tvisha
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Wrz 12, 2008 11:43 am    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

dywagowalabym nad tym ktory problem jest wiekszy.
ostatecznie stwierdzam ze w obecnym stanie rzeczy oba problemy sa takie same ... zadna nie moze zajsc w ciaze.
Ale kto wie co stanie sie jutro ... moze wlasnie poznasz swojego przyszlego meza, ojca waszej gromadki malych potworow Wink
Powrót do góry
emilka
Przyjaciel forum

PostWysłany: Pią Wrz 12, 2008 5:10 pm    Temat postu: Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

od razu potworów, powinnam się obrazić? ;P

wątpię, że spotkam, nie mam łatwości w poznawaniu nowych ludzi... ale na szczęscie w dzisiejszych czasach nie jest konieczny facet do posiadania dziecka ;)

ps. Tvisha, co tak zniknęłaś z forum? wszystko ok?
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum medyczne -> Objawy ciąży Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13  Następny
Strona 7 z 13