Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
sylkuc1
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pią Sie 29, 2008 4:28 pm Temat postu: |
|
|
emilka masz rację, że są przeciwskazania kiedy jest sięw ciąż a w zasadzie brak jest badań które mogły by potwierdzić szkodliwośc leku, mój lekarz powiedział mi że ma go brać dopuki nie zajdę w ciązę dlatego też w poprzednim cyklu po 10 dniach od owólki miałam zrobić betę żeby brać lek jak najktócej.
Tvisha tak kozystam jeszcze z baby-compa i jak narazie to jestem z niego zadowolona i wszystko się potwierdza. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylkuc1
|
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 10:57 am Temat postu: |
|
|
Wczoraj byłam u ginia no i bum pechęrzyka już nie było tego ze środy, za to rano też wczoraj obudził mnie ból jajnika w tym gdzie był ten pęcherzyk, było to o 6.30 do niego byłam umówiona wieczorem. Potwierdził moje przypuszczenia że mam owolkę, zaproponował żeby się poprzytulać z mężusiem, ale nie zapytałam go o najważniejesze czy to nie będzie za późno żeby doszło do zapłodnienia od rana do godz. kiedy przyjechałam do domu minęło 13 godz. Może mi powiedzieć coś na ten temat. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sob Sie 30, 2008 11:59 am Temat postu: |
|
|
dzień po owulacji są jeszcze szanse, ale mniejsze niż te 2 czy 1 dzień przed. powodzenia _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylkuc1
|
Wysłany: Pon Wrz 01, 2008 3:18 pm Temat postu: |
|
|
Emilka, no tak ale to było w dniu owulacji, tyle tylko że prawdopodobnie pecherzyk pekł mi rano a do przytulania doszło wieczorem |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Czw Wrz 04, 2008 1:00 pm Temat postu: |
|
|
a ja znowu mialam okresowo ... i lecialo ze mnie jak z prosiaka. Zacelam chodzic do dentysty wiec moze niedlugo bede chodzic do ginia .
sylkuc nie zapomnij napisac czy udalo mi sie trzymac kciuki czy znowu musze sie mocniej skupic. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylkuc1
|
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 8:15 am Temat postu: |
|
|
Tvisha napisał: | sylkuc nie zapomnij napisac czy udalo mi sie trzymac kciuki czy znowu musze sie mocniej skupic. |
hihihi napiszę napewno ale znając życie dupa wielka z tego jak zwykla wyjdzie:) a następnym razem musisz trzymać kciuki pewnie tak za trzy tygodnie. A tak wogóle to lecę sie na tydzień odstresować (już tylko 5 dni zostało juhu:) ) A kiedy ja mam trzymć kciuki za ciebie ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Wrz 05, 2008 8:50 am Temat postu: |
|
|
ja to juz zaczynam myslec ze nie bedziemy miec dzieci wogole.Przestaje mnie to przerazac. Nie wiem kiedy wszystko nam sie ulozy by isc do ginia. Mnustwo wzlotow i upadkow. Oslabilo mnie to w moich dazeniach, jedna pozytywna mysl ze sylkuc piszesz do mnie . Moja owulka za jakies 10 dni.
Udanego tygdonia wypoczynkowego . |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sob Wrz 06, 2008 11:45 pm Temat postu: |
|
|
ja mam większy problem... wielka chcica na dziecko a brak partnera :| _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 11:43 am Temat postu: |
|
|
dywagowalabym nad tym ktory problem jest wiekszy.
ostatecznie stwierdzam ze w obecnym stanie rzeczy oba problemy sa takie same ... zadna nie moze zajsc w ciaze.
Ale kto wie co stanie sie jutro ... moze wlasnie poznasz swojego przyszlego meza, ojca waszej gromadki malych potworow |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pią Wrz 12, 2008 5:10 pm Temat postu: |
|
|
od razu potworów, powinnam się obrazić? ;P
wątpię, że spotkam, nie mam łatwości w poznawaniu nowych ludzi... ale na szczęscie w dzisiejszych czasach nie jest konieczny facet do posiadania dziecka ;)
ps. Tvisha, co tak zniknęłaś z forum? wszystko ok? _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|