Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Sob Wrz 13, 2008 11:48 pm Temat postu: |
|
|
wszystko ok Emilka. Milo z twojej strony ze sie interesujesz.
Na hyde parku napisalam ze chyba Tvisha powinna zniknac: nikt nie zareagowal wiec uznalam ze to znak. Zagladam jeszcze tutaj ... caly czas mam nadzieje. Ale powoli przyzwyczajam sie do mysli ze jednak nie jest mi dane w zyciu posiadac malego brzdaca ...
Przeczytalam posty na temat in vitro i stwierdzam ze jednak sie nie zdecyduje ... adoptowac nigdy nie chcialam. Jak nie zajde to trudno ... jest mi przykro ale jakos to przeboleje ... choc ciagle z nadzieja
Tak pozatym chudne i zaczenam czuc sie pewniejsza siebie .
A co u ciebie ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 14, 2008 12:17 am Temat postu: |
|
|
ja jestem na jakimś okropnie ostrym zakręcie życiowym i co jeszcze kiedyś wydawało mi się łatwe teraz wydaje się cholernie cięzkie... co do dziecka dam sobie jeszcze kilka lat, ale potem... nie wiem, poczytam, poszukam, zobaczę. bardzo bym chciała mieć dziecko. nie chcę go nie mieć. stara panna z dzieckiem zawsze lepiej wygląda niż stara panna z kotem ;)
gratuluję nabywania pewności siebie, jak już zdobędziesz jej 100%, to kolejne porcje przesyłaj mi. chętnie przyjmę, mam deficyt i sporo wolnego miejsca ;)
i nie chudnij za bardzo, bo nikt się o kości obijać nie lubi.
ja w związku z dołem życiowym porzuciłam chwilowo 'robienie coś z sobą', no może mam wrażenie że nauczyłam się trochę więcej pić wody.
cieszę się, że się odezwałaś :) rób to częściej. w hydzie, tu, gdziekolwiek. pokazuj się po prostu _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
|
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 8:05 am Temat postu: |
|
|
podobno najwiecej samobujstw jest jesienia ... przygnebiajacy okres. Ja sie ostatnio zaczelam zastanawiac czy skoro nie mozemy miec dziecka to nie miec go z kim innym. Co jest wazniejsze milosc czy macierzynstwo. Wiem jak sie czuja bezplodne kobiety - wydaje mi sie ze wiem.
Bede stara groba baba z mnustwem kotow i pudelkami czekoladek.
Do chudniecia do kosci to jeszcze mi daleko. Jak to moj facet mi ciagle powtarza kobieta musi miec na czym usiasc i czym oddychac . Najtrudniej jest mi zgubic pompon. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 15, 2008 11:27 am Temat postu: |
|
|
kurde to jest pytanie: miłosc czy dziecko... eh wiadomo ze dziecko powstaje z milosci ale co jak ta 2ga ukochana osoba nie moze jego dac? masakra.
eh...
ja tez marze o dziecku i nie wiem co bym zrobiła gdyby Nam sie nie udawało zasiac fasolki...
Tvisha...zrobcie te badania ile mozna czekac...musi byc cos nie tak:albo z Toba (tfuu) albo z Twoim facetem... . ehh<wspołczuje> _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 8:11 am Temat postu: |
|
|
W przyszlym tygodniu moj chlop ma wiedziec co z jego praca.
Ale ja to sie poddalam bo mial wiedziec tyle czasu temu. Zrobic badania trzeba bedzie... tylko kiedy. Potrzebuje ubezpieczenia... zameldowania ... itd itp
Szczerze mowiac to zaczynam myslec o innych mezczyznach ... okres zwatpien.
Ale z drugiej strony zdaje sobie sprawe ze jest cudowny i inni nie dorownuja mu do piet.
Naprawde nie wiem co mam robic. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 9:04 am Temat postu: |
|
|
kurde... moze poczekaj do tych badan... zycie bez dziecka to cos najgorszego wg mnie bez uczucia bycia mama... ale zycie bezs ukochanego nie jest wcale lepsze _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Wrz 16, 2008 2:06 pm Temat postu: |
|
|
Czasem mowie sobie ze powinnam pamietac iz nie jestesmy jedyna para ktora sie stara i nie moze ... ze tak naprawde jest sporo bezdzietnych rodzin ... wkoncu 1,5 roku staran to nie tak duzo ... niektorym zchodzi sie z 5 lat.
Staram sie trwac ... tylko nie jest mi latwo szczegolnie jak co chwile bez sukcesow a z kolejnymi porazkami. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
sylkuc1
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Paź 05, 2008 12:17 pm Temat postu: |
|
|
Ja już odpuściłam, nie mogę teraz jeździć na badanie cyklu z kilku przyczyn m.in. kasa bo do mojego lekarza ma 120 km w dwie strony a w całym cylku to jest jesnak troszkę tych jazd nie mówiąc już o opłatach za badania. Stwierdziłam że jak ma być to będzie już nie mam siły i myslę że i tak nic z tego nie będzie. Wiem że niektórzy ludzie się strają wiele lat tylko że ja nie mam zbyt wiele czasu tzn ja może tak ale mój partner nie bardzo jest 18 starszy i zdaję sama sobie sprawęz tego że jemu lata teraz "szybciej" lecą i z wiekiem małe dziecko, no nie wiem? Tabletki obniżające prolaktynę biorę dalej ale nie szaleję jak dawniej z liczeniem dni i nie patrzę też w jakie dni sie przytulamy. Niech się dzieje co ma być Chyba troszkę jestem zwątpiona ale cóż, może tak bezie lepiej:) |
|
Powrót do góry |
|
|
|
aga031
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Pon Paź 06, 2008 10:07 am Temat postu: |
|
|
witam wszystkich,
ja jakos też straciłam zapał do wyliczania tych najbardziej odpowiednich dni do przytulania się
znowu nic nie wyszło i jest mi smutno, mam takiego doła że co chwila łzy do oczu same napływają
może Wy znacie jakieś witaminki na poprawe jakości spermy, większą ruchliwość i żywotność plemników? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Pon Paź 06, 2008 12:51 pm Temat postu: |
|
|
najlepiej to zaczac od zdrowego odzywiania, rzucenie papierosow i nie pice alkoholu ( raz czy dwa razy piwko raz kiedys nie zaszkodzi mowie tu o codzienniem lub 2, 3 razy w tygodniu - bo niektorzy tak lubia ).... czyli zdrowy tryb zycia |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|