Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Julcia71
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 7:02 pm Temat postu: |
|
|
marlenka23 nigdy nie mow - NIGDY !!! kiedys ta fasolka sie spelni , pamietaj o tym- tak jak ta kobitka, ktora starala sie 5 lat i ma -to co pragnela.
SYLA23-Boze-ja tak samo jak ty i Tvisha- chcemy zasiania tej naszej "fasolki" - oby nam sie udalo -zycza nam tego z calego serducha
Tvisha,pituszka,wind of hope-mam do was kochane pytanie
ja (przy swoim wieku-36)nie mam nic na majtuchach-tzn.nie mam sluzu,zabrudzen,nic , przypuszczam, ze nie mam tez dni plodnych, ale "macam," sobie paluszkami, co wieczor w srodku, czy- i jakiego rodzaju jest sluz...palcami wyczuwam, biore w nie sluz wydobyty i sprawdzam-mialam rozciagliwy,przezroczysty,tak jak plodny-ale dlaczego go nie ma w wiekszosci na majtkach chyba stracilam nadzieje, ze mam w ogole dni plodne, a ponadto stracilam nadzieje, ze w ogole zasiejemy "fasolke"... nie mam zadnych objawow, nic- kompletnie NIC I zamartwiam sie tym, ze juz nie zajde, ze nie uszczesliwie nas dwojga dzidzią, na ktora czekamy , o co tu chodzi? kolezanka poradzila mi, zebym poszla do ginka i poprosila o zrobienie wynikow na POZIOM PROLAKTYNY, bo jesli mam go za duzo- to musze brac Duphergan na wzmozenie plodnosci i odpowiednia prace jajnikow, martwie sie tym, ze moj czas powoli mija- bo po nowym roku 2008 to juz nie moj rok-wolalabym zaniechac "zachodu'-to ryzyko do zajscia w ciaze, juz nie bede chciala , bede sie raczej bala
przez to ze nie mam zadnych objawow, martwie sie- jestem na 1,5 tygodnia przed @ ale juz do lba sobie wbijam , ze nic z tego nie wyszlo, dziewczyny-pomozcie -dodam, ze moj wyglad jest b.mlody-nie daja mi 36 lat-ale 27 lat -ale nie mam co sie sugerowac wygladem-bo to sztuka,ale hormonami, przeciez urodzilam 2 dzieci, potem poronilam 2 dzieci i teraz znowu chce zajsc - to juz chyba nie do przyjecia- nie realne, a tak chcemy |
|
Powrót do góry |
|
|
|
martitka83
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 7:19 pm Temat postu: |
|
|
A jak jest z temperaturą?.. bo mam raz 37 a potem 36 i kilka kresek.. mierzę ją zawsze rano o tej samej porze.. teraz jestem przed @ |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 7:58 pm Temat postu: |
|
|
Julcia71 a robilas testy owulacyjne? nic nie wykryły? hmm dziwne z tym sluzem ...ja to nie musze sobie palcami spr.,zawsze leci jak z kranu,.. nie załamuj sie i kup test owul. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 9:18 pm Temat postu: |
|
|
marlenka 23 rok to juz kupa czasu ... wiec to marzenie sie niedlugo spelni ... trzymam kciuki by ciotka nie przyjechala.
Julcia71 ja jakis czas temu wykrywalam sluz u siebie a teraz nic ... zastanawiam sie czy nie pojsc do gieni ... czy jeszcze troche poczekac...
Nie poddawaj sie! Ja narazie sobie odpuszczam ale bede walczyc pozniej ... Z tego co wiem to kobiety ktore juz byly w ciazy i sa po 30 maja o wiele mniejsze zagrozenie niz te ktore wogole nie byly ... Sama znam jedna babke ktora urodzila corke w wieku 40 lat i majac juz syna i corke ... najmlodsza corka nie jest wcale inna niz jej rowiesnicy ... i takich dzieci jest wiecej. Tak wiec nie zaplatuj sobie glowy czarnymi myslami bo to bez podstawne. Mysl o tym co naprawde pragniesz, a ja bede w ciebie wierzyc i trzymac kciuki . Buziaki dla ciebie i glowka do gory |
|
Powrót do góry |
|
|
|
pituszka Przyjaciel forum/Specjalista położnik
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 8 podziękowań w 8 postach
|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2007 11:05 pm Temat postu: |
|
|
Julcia71 sluz musi byc, to jest nawilzenie pochwy i jej ochorna przed roznymi bakteriami itp. wiec sluz jest na pewno, u jednych jest wiecej u innych mniej
a jezeli chcesz sparwdzic czy masz jednak ta owulacje to zrob test powulacyjny tak jak pisala Wind , ja trzymam kciuki!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
|
syla23
Wysłał podziekowań: 0 Otrzymał 1 podziękowań w 1 postach
|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2007 6:58 pm Temat postu: |
|
|
Julcia na wstepie gratacje młody wygląd to super zaleta, wiesz myśle że nie powinnaś się tak łatwo poddawać tym bardziej że wiesz już jak to jest być w ciąży i jakie to szczęście czuć maluszka w brzuszku
(ja pod tym względem jestem totalnie zielona), złe myśli dopadają każdą z nas ale trzymam za ciebie kciuki i za twój śluz będzie dobrze (gdzieś czytałam że po zapłodnienu wydziela sie mało śluzu ale nie wiem na ie to prawda)
Wind patrze na twoje zdjęcie które masz pod swoim loginem i tak sobie myśle że chciała bym juz móc wiedzieć że za chwilke bede mogła obcałować każdy skrawek naszej kruszynki, a tym bardziej te maleńkie stópki. Ta myśl jest bardzo miła i chyba każdej życze dużo tylko takich myśli dziewczyny życze wam upojnej nocy z waszymi M i oby była ona owocna
Pa Pa |
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2007 10:35 pm Temat postu: |
|
|
pituszka ale problem chyba nie w tym ze wogole nie ma sluzu tylko w tym ze nie widzi sie tego sluzu ktory sie ciagnie i jest taki ktory ma niby byc ...
czy kobieta moze byc nieplodna i miec regularne miesiaczki ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
wind_of_hope Moderator
Wysłał podziekowań: 5 Otrzymał 187 podziękowań w 185 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 9:12 am Temat postu: |
|
|
moze miec okres bez owulacji..sa i takie przypadki _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
|
Tvisha Przyjaciel forum
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 11:29 am Temat postu: |
|
|
no to zostalam zbita z tropu ... ja sadzilam ze dopiero jak sie jajeczko uwolni to hormonki pracuja i powoduja okresowosc.
Sa leki by pobudzic kobiete jak juz pisalysmy ... czy one wywoluja owulacje czy tylko powoduja przywrocenie regularnej pracy hormonow ? |
|
Powrót do góry |
|
|
|
emilka Przyjaciel forum
Wysłał podziekowań: 1 Otrzymał 133 podziękowań w 132 postach
|
Wysłany: Sro Wrz 26, 2007 2:26 pm Temat postu: |
|
|
jak nie ma jajeczkowania to najczęściej sie podaje clostilbegyt, natomiast na podtrzymanie ciąży, wyrównanie cykli, niepłodność spowodowaną za małą ilością wytwarzania progesteronu lub gdy jest zagrożenie poronieniem - duphaston. duphaston często razem z estrofemem, który reguluje prace jajników. _________________ "Mogę Przedawkować Życie, Co Prowadzi Do Śmierci" |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|